lilla wilgot

maria,b jörn o wilgot var här idag. jag fick klämma o hålla wilgot massor. han va så söt o sååå liten. har glömt hur liten man kan va. han sov på mitt bröst o va så söt. åhh det går inte o beskriva i ord hur go han va. o vilka underbara föräldrar. han har sån tur som har dom:) albin förstog inte riktigt att det var en liten kille som va här o hälsade på. o när han skulle äta så grinade han en massa för han ville juh va med mamma men mamma hade en annan bebis i famnen. men sen blev det snabbt bra igen. oki.. nu e det slut pratat om wilgot.
albins hosta har börjat bli bättre. det känns bra, nu kan man va lite lugn om nätterna iaf. imorn är det tredje advent o det är sjukt vad tiden går fort. det var juh inte för så länge sen man låg på bb med albin o om en månad typ så blir han ett år... stora killen.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hihi! Joo de e ju massa innan jul! Jag hade en trevlig kul förra året med alla er =)! Mkt lyckad, hoppas ni får en lika lyckad igen, synd att man inte får vara med =)! Joo skall lägga upp lite mer bilder senare i dag =) :P Pusss

2007-12-16 @ 14:43:57
URL: http://emmoa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0