vaken

albin vaknade strax innan sju, gick upp o gjorde välling o hoppades på att han kanske skulle somna om. så fel jag hade låg o drog mig i sängen ett tag tills han bajsade som vanligt. var bara o gå upp o byta blöja.
ingen ide o gå o lägga sig igen. fixade iordning gröt till lillkillen, sen koka ägg till oss. blev rostad smörgås med ägg på till frukost o oboj:) mysigt o äta frukost allihop.
ska strax klä på mig kläder o fixa lite så blir det till o åka till stinsen o shoppa lite med familjen. ska ta med oss albins nya vrålåk, en ny aikvagn vi köpte igår. lägger upp bild senare om jag hinner med det. ikväll så ska jag hänga lite med tjejerna. ska ut o käka o skvallra lite:) usch vet inte riktigt vad jag ska ha på mig men det får bli ett senare problem.

nu borsta tänderna o massa mer...

någon som vill köpa en babytravel buggy lyx -07?
hojta till så jag vet, 800kr men prutbart:)

kramar

koppor

det är vattkoppor.
idag är han mindre rödflammig/prickig. men det är mer koppor som är vattenfyllda o inte dom 4som var igår. känns som det börjar bli till det bättre men man vet aldrig. får se om jag ska ha lite kul med tjejerna på lördag o på söndag så kanske det blir fotboll o sen hem till albins underbara gudföräldrar o äta lite gotti. allt beror på hur albin mår. ska nog försöka lägga mig tidigt ikväll är helt slut. man kan juh säga tt albin inte sover som han brukar. gnäller mest hela nätterna. så man får smörja in med kylbalsam typ.
köpte två nya nappar igår två lite luftigare så att kopporna ska kunna läka bättre under nappen lixom.

var på bio här omdan, såg horton. en helt ok film. drack faktiskt lite läsk då men inte mycket. känner att jag har lite mer koll på mitt godis/chips ätande nu än förut. hej jag var missbrukare lixom. saknar mest läskdrickandet men det ska vi nog få kläm på snart:)
på tisdag så börjar man jobba. jaha, hoppas på att det finns skjortor till mig, efetrsom mina är borta.
längtar till den 11april MASSOR!!!!!!!!!!
ska väl försöka ta ut killarna till parken eftersom solen lyser. hoppas på att det inte är några andra barn där eftersom albin antagligen fortfarande smittar.
jajaj uppdatering senare om något skoj händer:)

ny kärlek

kärlek

ikväll blir

ikväll blir det bio med bror min:)
ska se horton. albin o joan får stanna hemma o mysa. hade tänkt att vi skulle bada i äventyrsbadet men blir lite svårt nu när albin är sjuk o det är bara öppet på dagtid o då är juh joan på jobbet.
skulle behöva köpa en massa nya underkläder suck det är juh så boooring.
har varit så braig idag:) bockat av allt på listan förutom två grejer den ena måste jag vänta på joan för o göra o den andra är o betala av vår kryssning som vi ska åka på den 11 april:) jag o joan o albin blir hemma med mormor.
längtar verkligen till 11april:) hahahah
jajaj ska väl kanske hinna med en beta nu när småkillarna vilar lite:)
kramar

bild på albins prickar
någon som kanske kan säga mig vad det är.(ska till vårdcentralen imorn,skönt)

vad???

vad kan han ha?
vattkoppor eller nässelfeber?
suck imorn kanske man får veta svaret, om några av prickarna blir blåsor eller skorpor. jobbigt när man inte kan gå till läkaren så dom kan säga vad det är, vill juh veta.
men vattkoppor smittar jätte lätt o nässelfeber smittar inte alls.
vill att det ska vara vattkoppor så att man har haft det redan när han sedan börjar på dagis.

har haft en lång todo list idag. har väl betat av det mesta på den men finns lite kvar. emil spelar tvspel o albin tittar på. han är mycket piggare idag:) jämfört med igår kväll när han hade 40,2. helt sjukt va varm han var. men fick som tur va ner febern innan det var dags o sova. men det har varit en jobbig natt. massa gnäll. kliar väl massor utslagen.
ska nu gå o ringa ett samtal. herrå

ynklig

39,7 visade termometern nyss. mammas lilla hjärtegull.
ligger framför tvn o tittar på cirkus maximum eller vad det heter. piper lite ibland.

vattkoppor?

då har man kommit hem från enköping efeter en trevlig helg med god mat o trevligt sällskap:)
blev en lunch på mettan med roger o annica innan tåget bar av mot enköping. detgår snabbt o smidigt att åka till enköping:) i bilen så somnade albin efter lite skrik.
hahhaha
"det går inte - Nehe. gasen i botten förbi" klart det roligaste på hela resan.
blev god fisk i ugnen till middag, lite mango o persika till efterrätt:) senare på kvällen så skalades det en massa räkor på rostade smörgåsar med kokt ägg. det var verkligen mumma:)
thomsen o hans fruga kom förbi o visade upp magen o pratade en massa. usch stackarn har typ mått illa sen dan hon blev gravid, nu äntligen efter halva graviditeten så mår hon lite bättre. tror nog att det är en liten fröken som ligger där i magen:)

dan efter så blev det att åka hem eftersom svärmor skulle på kryssning. när vi kommer hem o packar upp o tagit det lugnt ett tag så badar albin o joan. o när jag tar upp albin så märker jag att han e rödprickig på ryggen tänkte inte mer på det . när vi sen skulle gå o lägga oss så kändes han väldigt varm, suck inte feber nu tänkte jag. så i morse så var det mer prickar o mer feber. suck. ska ringa vårdcentralen imorn för att få det bekräftat. så på onsdag så blir det inget klädparty:( jag som längtat så, jajja skjuter upp på det helt enkelt.
ska nu göra lite nytta innan herrn vaknar igen. ska sen åka ut till huddinge hämta min lillebror. som ska vara här i några dagar:) påsklov är det juh nu.

får väl uppdatera lite senare. kramar


Myskillen          speglar sig               kikar i kylskåpet       ute o går i snön        leker med sin nya städvagn

enköping nästa

ska till svärmor idag o kommer hem imorn, ska äta massa god mat o umgås med trevligt sällskap. me like

har gkort ett fint påskris som sitter i en blomma här hemma albin tycker om:)

ska väl packa klar väskan får juh inte glömma något. tro inte att det är mina skaer jag packar utan albins han ska ha med sig hundra grejer:) joan får bära väskan:)

aja
GLAD PÅSK!!!!!!!!!!!!

snö o förkylning

fick idag brev från junibacken me like. ska dit på informationsträff:) hoppas hoppas
var o träffade tandläkare med albin idag:) han har fyra tänder o är svullen i munnen för fler tänder är på g. kanske därför han äter lite dåligt just nu.
sen så har jag nu bytt tandläkare, en lite närmare än den förra. ska dit i maj o göra undersökning. sjukt dyrt men inte om man sen delar upp det på dom månaderna som går därimellan.
albin har nu sovit i sin säng i sitt rum han är så duktig så:)
ska nu gå o busa med albin
herrå

snö igen..

igår var jag iväg med ida till willys o storhandlade för att sen åka bussen hem. gu vad det suger men tur att joan mötte mig vid bussen eftersom jag såg ut som en loddis med alla mina egodelar med mig i påsar plus vällingkartong hahha.

så imorse när man vaknade så sa gubben min hejdå för att åka iväg på konferens:( eller vad det nu var
när albin vaknade så slängde jag ner han i sin säng så han kunde leka med sin gosedjur o även titta i sina böcker som han älskar., jag låg typ o blundade en stund tills han börjar ropa mamma. tar upp han i sängen o inser att han har bajs på båda händerna(han har alltså lekt med sitt eget bajs) eyu... jajaj upp o ner i badet med han. byta sängkläder, o sen plocka med albins alla leksaker. efter lunchen så var det dags o åka till mormor i täby. träffade pan ett tag o jag åt lunch på kinarestaurangen. asiatiskbuffe blev det med MASSA vårrullar. jag älskar vårrullar.
sen köpte vi nya skor till albin.
när vi väl kom hem så lagade vi middag dammsög, tvätta toaletten m.m.
o snart så börjar min härliga tvkväll, det är juh tisdag.
imorn så kommer joan hem o så ska albin till tandläkaren o kika lite. ska även käka lunch med ida tror jag:) kanske göra hemmagjord matpaj till middag med feta o paprika:) mumma.

*har bokat kryssning
*vet en hemlighet
*min bror ligger på huddinge o ska opereras ikväll
*albin har kommit in på ett dagis men väntar på svar från det privata
*massa snöööö ute

nu ska vi byta blöja o borsta albins tänder. go natt

håller med

håller med plumpis helger är underbara. går alldeles för fort bara. den här helgen har innehållite en massa onyttigheter:)
lördag förmiddag så var det 91års kalas hos min farmor. blev lite tårta o en bulle:) träffade massa släktingar från pappas sida. sen hem o äta en smörgås albin sov sig en powernap.

sen blev det en resa till upplands väsby på 1års kalas hos tiam. där bjöds det på majskrokar o lite persisk mat som vi inte var kvar för o få äta eftersom vi skulle hem till melodifestivalen.

mötte upp ida påvägen, lämnade av albin o sen till happy grillen köpte oss pizza. skyndade hem o åt framför tvn. svårt o gissa vem som faktiskt skulle ta hem allt men tyckte nog bäst om charlotte.
så imorse så fick vi gå upp tidigt skulle iväg på wilgots dop ute i enköping typ. blev en massa god fika o smörgåstårta. mumma. påvägen hem så var det tvärstopp på motorvägen. var nån bil som kört upp på räcket o två andra bilar hade blockerat vägen (eftersom dom kört på bildelar från bilen som kört av precis innan) för dom fick punktering på alla hjulen typ. så albin ojag har varit ute o lekt på motorvägen medans vi väntade på o få åka. blev donken till middag o nu sitter man här o har laddat upp bilder:)

imorn ska jag till läkaren o sen var det något mer som jag redan glömt eftersom mitt minne är som en guldfisks.
har juh glömt det har juh varit F1 hela helgen så ni kan juh gissa vad joan gjort. fredag natt somnade han vid 23 o gick upp vid 1 gick sen o la sig vid 5.30 typ. o imorse så var han upp vid 5.15. hur orkar man gå upp så tidigt för en sån nördig sport? hehhe. han tycker om F1 mycket!!!!
tycker om helger... såå nu säger jag go natt

mitt lilla troll


mamma älskar dig

barnfri middag

var på tjejmiddag igår utan barn:) satt till dom stängde var hur mysigt som helst:)
pratades allt mellan himel o jord. o shit vilka portioner dom serverade. asså efter jag ätit upp min portion så hade jag fortfarande lite mer än halva kvar helt sjukt. fick en doggybag med hem:) sen gick jag o sandra (ner maten) till näckrosen. var helt slut o dunder trött när jag kom hem men vilken trevlig kväll ska ha lite fler sånna har vi kommit underfund med:)


promenad

albin o jag gick idag på en kort promenad som blev lång eftersom albin gick nästan hela tiden:) han älskar att gå o går oftast åt helt fel håll. gick o slängde tidningar, reklam o sånt sen blev det att gå till 4Hgården. klappa hästar o titta på kaninerna som skuttade omkring. albin tyckte nog bäst om hästarna o skrek massor på dom:) påvägen hem så gick vi in på ica o köpte en massa frukt som är ett måste här hemma nu förtiden:)
ska snart gå med grannen till donken, så hon får sällskap:)

ikväll blir det middag med mammor utan barn ska bli riktigt trevligt. jajaj återkommer väl med lite skvaller kanske hahah
kramar

asså

asså vissa reklamer är juh så bra...
min nya favorit är den här ----->  låten 

en annan favorit är den här-----> allt



me like

har inte riktigt haft tid att blogga nu i några dagar. fullt upp med albin o annat.
onsdag blev en dan på stan. träffade älsklingen sarah, snackade massor o åt en god lunch. efter att sarah åkt hem så mötte jag upp linnea. blev en promenad inne i stan o mer prat:) så kul o träffa dom o checka av lixom.
i torsdags så tränade jag, var skit roligt. körde step med ida på worldclass.
fredan så blev det en sväng till öf o leka av sig lite. på kvällen så kom annica över för o se andra chansen som visade sig vara på lördagen:) blev middag o lite tvspel.
lördan så kom tjejerna över. gu va dom e mysiga. saknar dom massor. lekte lite med albin här hemma o sen blev det en resa till kista käka lunch skvallra lite o titta i affärer. när jag kom hem så fick jag en sån mysig kram av mitt lilla troll. ida kom över vi gjorde en grönsakspaj med feta lök o paprika. o till så blev det en sallad. mumma! kikade på melodibrallan typ:)
idag så är det söndag:) har varit på promenad med ida i regnet usch blä men skönt o få komma hem. idag är en bra dag:) ska snart börja med lunch elelr middag vet inte vad jag vill kalla det:) o sen krypa ner i soffan med mina killar:)

det var en kort beskrivning av mina senaste dagar i mitt intressanta liv som jag stormtrivs med:)
Kramar

byte

vi kan byta vår lägenhet utan insyn mot ert radhus med trädgård så vår son kan leka i trädgården, som ni just förstört genom o planterat MASSOR av enbuskar. varför????

dinner o sjukan

igår så kom emil över, eftersom skolan o fritids var stängt idag o mamma jobbar. albin blev som vanligt överlycklig. han har nog världens bästa morbror:) roger o annica kom oxå, blev enchiladas o sallad o lite nachochips med dip. kolade slutet av reprisen på melodifestivalen o spelade lite rayman 2. jätte skojigt. albin spelade han oxå.

hela natten så har jag sovit dåligt albin har vaknat flera gånger o grinat så man blir tokig. typ som om han drömt mardrömmar, stackarn. gick upp vid åtta, stressade med blöjbyten, frukost klä på o ja vet inte vad mer. sen var det bara o springa till tåget o åka till astrid lindgren. när vi väl kommer dit så skulle läkarstudenter klämma o känna:) albin var jätte duktig fast ibland blev han lite gnällig men det gick bra ändå. så nu har vi kommit hem, albin sover o emil är jätte trött. blev goa nudlar till lunch o sallad från igår:) ska strax väcka albin o ut o gå.

image97
Albin spelar han oxå gör som gudfar sin:)

schlager

har tydligen börjat följa melodifestivalen väldigt noga. varje lördag klockan åtta me like:) joan tittar han oxå o albin diggar allt. idag var charlotte himlans bra, tyckte om låten. ska nu gå o lägga mig med killarna o titta på csi. imorn kommer emil hit även annica o roger:) ska bli roligt. skrivs väl mer imorn:) kramar

RSS 2.0