en kortis

Har idag varit en sväng till SKHLM o IKEA. tråkigt när man tappat lusten för shopping, vilket var en stor grej för mig förut. Att fynda grejer är lite min grej men stinget är borta. köpte iaf present till finaste issa som fyllde år igår men kommer hem inatt. så tror vi firar henne imorn kanske.

har även hunnit med att städa ur mammas bil o klippt buskar. har sjukt ont i ryggen o min tå som jag slagit i häromdan. helt blå :( imorn så ska det köpas material till mammas nya altan. kommer bli sjukt stor o sjukt snyggt tror jag :)

barnen somnad vid 21 idag så himla skönt. dom blir så trötta av allt lekande med morbror. o tyra har fullt upp med alla djur här hemma. jaja ska väl försöka sova jag med.
go natt.

va händer?

Då ska vi se..

vad har hänt?
jag har förlorat mig själv. har inga känslor, helt död typ.

vad ska hända?
letar boende för fullt i Huddinge / Stuvsta. Måste komma närmare mamma. min mamma är ett stort stöd. kan inte önska mig en bättre mamma. så just nu bor jag här, då gamla lägenheten kväver mig. jag får panikångest där.

jag har varit sjukskriven 1 1/2 månad typ, men jobbat lite smått dom två senaste veckorna. gått sådär, ena dagen satt jag på lagret o tokgrina. varje gång jag försökte gå ut i butiken så började tårarna rinna utav sig själv. men den här veckan så har det gått hyfsat bra. korta pass o inte alltför mycket folk. har fått otroligt bra stöd av mina kollegor. nu har jag gått på föräldraledigt, 3veckor. hoppas på att kanske hinna göra något skoj.

lägenheten har blivit fin med nytt golv o joan har målat o donat med roger. så märks inte att man haft vattenskada. kommer bli jätte fint när hallen är klar tror jag.

jag har återtagit kontakten med gamla vänner som faktiskt har spelat en stor roll i mitt liv. känns underbart.
försöker verkligen hitta tillbaka till mig, men är verkligen vilse. VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?
ena sekunden så känns allt så självklart o bra medans det vänder i andra.

den här sommaren som skulle bli så jäkla bra, men nu är allt upp o ner. dagarna försvinner, jag har inte gjort något vettigt. har inte haft ork heller. ibland orkar jag massor, o så vänder det. orkar inte ens prata.

det var en liten uppdatering för tillfället. vet inte ens om nån läser längre..

en råtta tydligen

Råttans år..
Den kinesiska mytologin betecknar Råttor som kvicktänkta, sociala, känslomässigt intelligenta och ytterligt sällskapliga. En stor passion hos Råttor är att alltid få veta varför, när och på vilket vis allting fungerar. Råttors svaghet är ofta direkt beroende av deras stora nyfikenhet och vilja att utforska allt omkring sig.
Deras äventyrlighet leder ofta till snabba affärer och stora risker. Råttor anses vara mycket vältaliga och talangfulla inom diverse områden, men saker i deras närhet sker ofta för fort och med liten eftertanke.
De sätter ofta allting på spel i livet, både i kärlekslivet och i finansiella delar av tillvaron. En Råtta anses samtidigt vara en obotligt romantisk varelse som aldrig kunde hålla sig till samma partner livet ut, utan ofta hade affärer utanför äktenskapet. Ofta leder Råttors snabba livsstil till att de är rädda för att förlora vänner, kärlekspartners eller pengar, och de kan därför uppfattas som oseriösa. Råttan är som mest charmerande och optimistisk strax före midnatt i väntan på den nya dagen.

blev lite nyfiken på vilket år jag tillhörde.. jag o min vän tessime är tydligen samma..

jag?

kommer man någonsin bli sig själv igen? eller blir man ett nytt jag, ett bättre jag? ett lyckligare jag? men vad är lycka o vad kostar den? så mycket funderingar.. tar en dag i taget..

RSS 2.0