midsommar

då drar vi snart iväg till svärmor.. stannar till söndag för att fira midsommar:)
är nu arbetslös o har skrivit in mig på arbetsförmedlingen.
så håll tummar o tår att jag hittar ett skojigt jobb som passar mig som handen i hansken..

nu dags o packa det sista:)
Glad midsommar vänner!!
kramar

sorg o glädje

Har precis läst min barndomskompis blogg..

jag blir så ledsen.
hon förlorade sin pappa bara så där. han har mått bra o en vacker dag så sa hjärtat stopp o hamnade på sjukan. 3dagar senare så gick han bort.
eftersom min pappa hamnade på sjukan o lämnade oss en stund innan dom lyckades återuppliva han så kan jag förstå henne till en viss gräns men inte fullt ut. tänker på henne varje dag o jag tänker på mina när o kära varje dag.

nu är jag ledig i några dagar o ska bara göra skojiga saker är min plan. bara vara med dom jag tycker om. äta god mat o trycka i mig några onyttigheter oxå.
midsommar närmar sig med stormsteg.. härligt!!!

jag o albin plus albins underbara gudföräldrar var i kungsan idag på möhippan som mixmegapol fixat. helt ok. bäst var nog när orup kom.


nu sova strax.
kramar

några fler klick

jaha blev några fler klick.. på både la redoute o jotex:)
me lööööve it
o sen lite shopping på jobbet:) på måndag så blir det 70% på allt i butiken. kommer bli kaos tror jag, o fort kommer det gå. jobbar imorn 9-16 sen så är jag ledig fram till nästa tisdag då min sista dag är vad jag vet idag. kanske blir en städdag eller två efter midsommar.

idag på lunchen fick jag mig en härlig överraskning när jag tog en titt på kontot. lönen hade redan kommit plus semesterersättningen. lööövely!
men snart ska jag betala vår semesterresa o då försvinner det genast lite pengar. men den där trippen till ikea skulle inte sitta fel nu:) har en lista på grejer som behövs hit hem:)

nu kika tv! kramar!!!



några klick

jaha då har jag beställt lite kläder från hm.com härligt! blev bara en blus till mig, 3tröjor till prinsen o en klänning till sessan. gubben min ville inte ha något. synd för han:) barnen har juh kläder så dom klarar sig så beställde till nästa storlek som nog inte dröjer alltför långt till. prinsen har valt tröjorna själv. mycket som var slut tyvärr:(

idag har jag o joan varit på ikea. köpt några få saker. ska dit snart igen o köpa mer saker o större saker:)
fick mitt lönebesked idag. får all semesterersättning utbetalt den 25e. helt ok.
har bara 3arbetsdagar kvar nu innan det är över. känns konstigt o lite jobbigt.

på fredag så ska vi till leklandet o träffa gamla mammagruppen. ska bli jätte mysigt o skojigt eftersom vi inte träffats på evigheter:) har en hel del o snacka om
på lördagen så blir det en tur in till stan med prinsen o gudmor för att kika. tror emil ska med oxå eftersom han ska sova här:) albin kommer bli överlycklig:)

nej nu har jag kikat på tingeling för 2gången idag eftersom albin ÄLSKAR tingeling:) min skruttkille:)
imorn är jag ledig så då ska jag ringa lite samtal, städa o vila lite tror jag:)

dockvagnstjejen


det får plats mycket grejer i dockvagnen.. tur att det finns en varukorg under så en docka kan ligga där o sova. ibland tar hon dockorna till sin matstol o matar dom. om hon får en kaka så går hon dit o trycker på deras mun o sen stoppar hon in den i sin egen mun o är jätte lycklig.

imorn så ska jag till jobbet o öppna sen blir det ikea med min man o sessa medans prinsen leker på dagis. hoppas på att vi hittar något skojigt:D
sov gott!!
kramar

goa bilder


fiiiina barn ska på studentmottagning..

busbarnen på kryssning för att få träffa mumin..

glaaaada barn åker karusell..

konsert tjejen..

konsert killen..

konsert

blev lunch med svärmor i kista igår efter läkarbesök med tyra. farmor köpte en dockvagn till skruttan o OM hon var lycklig. hon älskar vagnen kör runt med den överallt. lägger alla dockor i den o låter ingen få röra den.

var på konsert påkvällen (grönan) riktigt bra var det:) mycket folk fast det var halvtråkigt väder.
barnen hann åka lite karusell. dom var så duktiga, inget tjafs utan gjorde precis som vi sa.
tyra digga järnet medans albin bara var trött typ:)

så snart ska vi iväg på en dagisträff. alla barn o deras familjer ska vara på 4H gården o få träffa alla djur, åka häst o vagn m.m. sen ska vi till dagis o äta mat allihop. tror det kan bli dundermysigt. det är därför föräldrakooperativ är så speciellt. har bakat en dundergod äppelkaka på förmiddan som ska intas till kvällsfilmen.
imorn är det jobb för mig.. inte många dagar kvar nu..

jajaj dags o klä på albin.
bilder kommer upp senare!!
kramar

muminkryssning

var iväg på 12timmars kryssning i måndags. helt underbart fast vi var tvugna o gå sååå tidigt. klockan ringde 5.15 o 5.54 gick tunnelbanan in mot kungsan. byte till buss som tog oss till båten. barnen var goa o glada. 7.10 gick båten. direkt upp till frukosten för att äta buffe. sååå otroligt gott med frukostbuffe. massa med juicer o smörgåsar m.m. barnen åt en hel del o vi vuxna med:) sen blev det lite lek i leklandet. barnen hade massa skoj. skyndade iväg för att få träffa mumin o leka lekar med lilla my. tråkigt att dom var så dåliga på svenska:( men barnen hade nog kul ändå.
tyra tvärdäcka. hann med lite godisshopping o mer lek, innan det var dags o byta båt. på nya båten skyndade vi till lunchbuffen. tacos, lax, räkor o massa annat gotti. mer lek, mer shopping o kika shower. fick se en ny sida av min underbar prins. han är grym på dans:D så nu kikar jag runt efter dansskolor o även gympagrupper. så får se vad vi bestämmer oss för. efter en underbar resa så var det skönt o få komma hem. albin däckade i vagnen bara vi kom av båten typ.

på tisdagen var vi alla lediga, var bara hemma. städade lite sov länge o var på långpromenad med manne. mys tisdag lixom.
så idag var det jobb, alla kläder är i butiken nu så jag hoppas det går fort nu så man blir ledig snart. man ledsnar lite nu. vill hellre vara ledig när det är sooool ute o självklart söka nytt jobb.
jag har bara 7arbetsdagar kvar nu, vilket känns galet lite men dom är så utspridda.

på fredag om det blir bra väder så ska vi till grönan på konsert. myspys. barnen ska få följa med.
på lördag så ska vi på dagisträff i akallaby. underbart. hoppas verkligen på sol då annars kan det bli jobbigt.

nej snart är det dags för greys:) som jag har längtat!
kramar!!!


RSS 2.0