söta barn!



pics


lördag/söndag

hade emil hos oss över hela lördagen.. han är så snäll. han busade en massa med albin som hade jätte kul. var ute i parken o busa, vi bakade även en cheesecake som jag gjorde bort mig med men räddade i rättans tid:) käkade favvorätten o glodde på robinson med annica o roger. robin från gården var förbi oxå. vid halv nio så släckte vi ner, hade ljus tända o tvn stog på. sen blev det tjejsnack i köket medans annica målade naglar. mycket trevligt. jobbigt på natten o veta att man blev av med en timme. men men. var en skön kväll båda barnen sov från sju så det var en barnfri kväll typ.
på söndan så kom max o regina över o busa massor. killarna hade jätte skoj. var ut till parken oxå. blev middag på donken o sen så lekte albin o jag med leklera o målade med fingerfärg. albin hade jätte skoj. blev o bygga massa grejer med lego. pappa var snäll o byggde ett stort torn. sen blev det mys på kvällen, ost o kex o kolla film. bara jag o joan:)
mys mys.
imorse så lämnade jag albin på dagis o gick hem o la mig typ. sov till det var dags o hämta albin. var lite trött kan man säga. efter dagis så var det juh dags för biblioteket. lånade 8st böcker, mulle meck, bu o bä o nån mer bok om tandläkare.
nu har vi ätit middag. albin o jag sitter här o tittar på bilder från helgen:) ska snart försöka natta han om det går. måste ner till stugan bara först! slänga massa skräp. förstår inte man hinner samla på sig massor under en vecka. kanske för att jag vill ha all reklam:)
kanske ska på bio på onsdag, barnvagnsbio:) hoppas bara jasmine kan. klippa mig vore oxå skönt, o kanske svarta slingor? hmm måste nog tänka på den en stund:)


måndag idag = bibliotekdag

måndag..
första dan på en ny härlig vecka
biblioteksdag
miljöstugebrallan
planera mat för resten av veckan
csi

ska gå o lägga mig nu med tyra o sova lite. är fortfarande trött.

utmanad då da

Utmaning!

Blev utmanad av golftjejen

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
finns inte så många sidor i den här boken är juh en barnbok. men sista meningen i boken är " räck mig handen din " ur Ellen och Olle sjunger Iett hus... av Catarina Kruusval

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
tvdosan.

3. Vad såg du senast på TV?
snooker, joan sover till det just nu.

4. Utan att se efter gissa vad klockan är? 
09.20

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? 
Tyra suger på fingrarna o är hungrig, gnäller lite då o då.

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
lämnade Albin på dagis nyss

7. Vad tittade du på innan du började med den här undersökningen?
barnprogram innan dagislämning

8. Vad har du på dig?
Trött mamma / Lämna på dagiskläderna :) mjukisbyxor o fleecetröjan

9. Drömde du något inatt?
hmm.. tror inte det, hinner knappt somna förns jag vaknar igen.

10. När skrattade du senast?
när Albin gick i skogen påväg till dagis o sa något roligt

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

tavlor o ljuskillar

12.  Har du sett något konstigt sista tiden?
hmm.. tror inte det. går i min egen värld.

13.  Vad tycker du om den här utmaningen?
roligt lite då o då o få göra en utmaning

14. Vilken var den senaste filmen du såg? 
Casino royale som gick på tvn igår.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?

Resa, lösa lånen o köpa lägenheten under o fixa Stooor lägenhet.

16. Berätta något om dig som folk inte vet om?


17. George Bush?
öhh...

vad hände med fråga 18?

19-20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicknamn?
har juh redan två barn Albin o Tyra. ska inte ha fler är planen men om det skulle bli fler så vill jag ha en Edvin o Vera kanske.

21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Hmm.. vet inte, vilken annorlunda uppväxt för barnen. hur ska jag klara mig utan mammi?

22. Vad vill du att gud ska säga när du kommer till pärleporten?
något snällt?

23. Vilka 4 personer vill du ska svara på dessa frågor?
Go for it vem som helst!

mörker

sitter här i mörkret o väntar på min man.han jobbar sent o kommer väl snart. stackarn har vårskorna på sig:) ett par tygskor som lär vara bra blöta när han kommer hem. båda barnen ligger o sover i sina sängar o jag har kikat på lets dance. magnus var juh så bra men även leila. hasse aro var juh bra rolig o vad han nu heter va juh asbra, programledare asså.
käkade middag med roger idag. albin var jätte glad. jag med för att få lite sällskap. albin somnade bara roger gått hem typ. slut av allt lek o skratt. söta annica är förkyld :( hoppas hon blir bättre efter sitt bad o te. mycket fina naglar har hon! bara så ni vet:) funderar på om jag ska baka något skoj tills imorn.. ska prata med jasmine om ett recept bara. nä nu e jag trött o bara svamlar känns det som, så go natt!

tösen tyra


lampa av

har nu fått reda av min underbara vän jenny att det är bara lampor som ska vara släckta på lördag, vilken lätt match:) så då blir det nog robinson om jag inte gör annat. ska kanske till sötaste plumsan o heja. hon fyller år idag:) grattis!!
så det ska tändas en massa ljus här hemma, riktigt mysigt blir det. undrar hur många svenskar som tillverkar små bebisar under kvällen då. hahaha...
har precis haft över favosarna på fika o tv-tittande. cm var riktigt bra o kladdkakan blev lyckad. så där lagom kladdig o mumma med grädde till. imorn så är det grandefinal av lets dance. mycket roligt. hejaheja magnus!!
ska in o glo efter lite roliga kläder nu:) eller en resa vore skoj:) kramar

kladdigt:)

håller på o lagar middag o funderar på om man ska fixa efterrätt:) kladdkaka med grädde skulle sitta fint. borde inte trycka i mig en massa onyttigheter men det går inte att låta bli just nu. var likadant när jag var hemma med albin. undrar om jag ska försöka satsa på april månad. inget godis o sånt. hmm måste nog tänka på det en stund. får väl annars bli badkaret 2009:) o beachen 2010. måste springa o göra klart makaronipuddingen som ska ätas till middag:)
kramar

ska du släcka?

på lördag mellan 20.30-21.30 så är det dags o släcka ljuset. mitt i robinson. tur att man kan spela in det.

oj måste gå o amma nu.. tack o hej

sötaste


med tungan rätt i mun får lillasyster en kram av storebror:)

la famillia

gjorde ett försök på att ta ett kort på familjen:) gick väl sådär va :)

snart är det dags för tisdagens höjdpunkter:)

centrum?

dan innan lön o vad ska jag göra? borde åka o shoppa lite för imorn så är ALLA ute o shoppar upp sina lönepengar. skulle vilja åka till något roligt centrum.

stinsen stort centrum med stora ytor så det märks inte av om det är mycket folk. lite restauranger med tråkigt utbud på mat. barnvänligt o roliga barnbutiker. har panduro:)

sollentuna byggs om så det är lite kaosigt där, hoppas på att det snart är klart o att det öppnas många roliga butiker.

solna kaos centrum med trånga ytor, mycket folk o 3 apotek.

vällingby utomhuscentrum med smått o gott. har en foodcourt som är liten men stort plus för lagerhause (stavas det så?)
o åhlens.

täby inomhus, stort o massa butiker. kinabuffe, behöver jag säga mer?

veddesta udda affärer, blombutiken o willys. ganska litet men ganska skoj om man behöver handla mat hem:)

kista så fort det är dags för lunch så fylls centrumet med halva stockholms befolkning känns det som. lycka till o få bord. bra utbud med mat, men tråkigt centrum eftersom man är där så ofta. saknar åhlens o mique.

jakobsberg litet o ganska tråkigt, har iof bara varit där en gång men ändå. plus är att det är nära hem till mulle o ia:)
 
barkarby me löve.. har nästan allt, ikea o massa skoj. jobbigt att det är utomhus o långt mellan affärerna bara. behövs oftast bil eftersom man vill handla så mycket o stora saker.

city finns mycket butiker men oxå mycket folk. lättare utan barn skulle jag nog säga oxå.

nää... får nog bli till o stanna hemma, krypa ner i soffan o glo film med gubben  som är ledig. vila lite innan det är dags o hämta albin från dagis. ikväll är det min favvo tvkväll:) måste juh vara pigg o alert:)

påväg hem från dagis så märkete jag att det står en stor tom lokal längs längan.. kanske ska strat eget o öppna något roligt där:)? men vad? vad skulle gå bra här, vad behövs här? hmm...

hjärta


mysig söndag

en mysig söndag får man när hela familjen går på promenad o gör roliga saker o sedan äter middag med favvosarna:) till 13tiden så blev det en promenad till 4h gården för ponnyridning o lite lek i parken. förbi annica o roger för att fika o hälsa på ewa o leffe. hem för att mysa lite o glo tv. bjöd över gänget för att äta middag tillsammans. blev tacos, alltid lätt när man är många. proppmätt blev jag. självklart somnade jag vid nyheterna så jag missade slutet på beck. suck.

idag så har jag hängt en massa i kista. först bvc o sen kikade jag på kläder till barnen. mycket roligt. blev bara ett par byxor till tösen på rean, på bvc så vägdes det o mättes. hon är nu 60cm lång o väger 6050gram. hon ligger över normalkurvan när det gäller vikt o det är juh bra. ska nu hjälpa joan med tacopaj. blev så mycket rester över från igår så paj blir gott. ikväll är det stugan o då ska det slängas en massa.


sprutdags


då var det dags för tyras 2 första sprutor, ska strax åka till bvc som ligger i kista. kanske hinner med lite shopping oxå innan lunchmänniskorna kommer, orka trängas med dom.

vad hände med våren?

trött? javisst

vadå jag var trött igår, somnade strax efter nio om jag minns rätt? skulle bara natta albin o orkade inte gå upp. joan var in några gånger men jag hade ingen ork. så vid 1 vaknade jag gick in till vår säng för att mata tösen. fem vaknade tösen för en ny omgång av mat, suck hon ville vara vaken o inte jag. gick in till albins säng med henne för att inte väcka albin o joan. halv sju somnade vi, bara 30 minuter senare så kommer killarna in, jag var som förstörd så joan tog tösen så  jag fick sova vidare. TACK!!! så nu är jag uppe, lite piggare. har städat lite o ska strax äta frukost. idag ska vi på promenad till 4h o albin ska få rida. mycket trevligt.

igår så röjde joan o jag ut hela källarförrådet, shit va grejer säger jag. mitt i allt så går det en propp så vi fick gå med en ficklampa medans problemet skulle fixa sig. ahhah hade juh allt utanför förrådet så vi kunde inte bara sluta för att lamporna gick. nu är det mycket fint i vårt förråd, lätt o komma in o hitta det man vill ha. tog bara cirkus 4timmar. unnade mig ett bad innan albin kom hem. gick en sväng till lidl för att köpa lite gotti o mötte sedan upp annica o roger. gick o köpte oss pizza, hem o glodde på robinson. micket bra:) sen vet ni var jag slutade:)

jajja nu vill tyra ha lite mat sååå.. ha en trevlig söndag! kramar

annorlunda

var lite annorlunda men väldigt bra:) men hur ser hon ut? något känns konstigt.

my man

min man är helt underbar:) visst småtjafsar man om vissa saker ibland, speciellt när det handlar om sömn. man är så trött jämt. vi har varsit barn på nätterna, joan tar albin ansvaret o jag tyra för att hjälpas åt. om sisådär ett halvår så kanske tyra kan börja sova i sitt rum tillsammans med albin o göra varandra sällskap så man får ligga nära sin gubbe igen.
ikväll är det bara jag o gubben hemma typ (tyra med men hon gör inte så många knop) hoppas vi kanske kan glo på något bra o bara ta det lugnt, sen blir det till o sova. imorn så ska det röjas. nere i källaren så ska det tömmas o fyllas igen. hoppas på att tyra vill som vi:) ska börja rensa lite i badrumsskåpen nu, har köpt nya så dom gamla ska tömmas. inge kul, så mycket små skit. tack o hej! saknar albin redan:) hahah

sonen min

hämtade albin som vanligt idag vid tre. påvägen hem så ville albin gå i skogen. han är så gullig han frågar på sitt lilla egna språk om vi ska gå i skogen. han är så söt när han går där. han ser så mycket o ska visa altt. tyra sov som en stock i vagnen av allt guppande. eftersom albin ville leka i parken här hemma oxå så blev det en snabbis där.
det ploppar ut så mycket nya roliga ord från han så man blir så glad. varm i kroppen över att han utvecklats så o blivit en stor kille. vad man än säger så upprepar han allt. :)

så fort han gör något han inte får o man säger ifrån. så kommer han efter mig o säger mamma. mamma. o när man frågar vad det är så kramar han bara om mig för att han inte vill att jag ska vara arg på han. söto. nu så ska jag natta sötobert!

dottern min

direkt efter att ha lämnat albin på dagis så tog vi tåget till solna o buss vidare till sjukhuset. målet var barnakuten med tyra o hennes hemska hosta. blä säger jag bara. när vi kom in så gick allt fort. blev min yur på engång, två sköterskor undersökte henne o pratade en massa. tyra var på topphumör o charmade båda. när vi var klara så var jag bergsäker på att allt var klart så jag sätter mig o ammar tyra i ett rum brevid för att slippa få några baskilusker som vi inte vill ha. när jag ammat klart henne o tänker precis gå så ropar en läkare upp tyra lundberg! min tanke var oj finns det två sånna här tills det slår mig att det är juh oss dom ropar på. hahaha vad pinsamt. jag var helt säker på att vi var klara,. fick komma in på ett eget rum, träffade en läkare, gjorde blodprov o träffade läkaren igen. allt gick bra men tog verkligen hela dagen. men skönt att vår underbara tös mådde bra. hoppas bara hostan släpper snart!
hon har blivit så rolig, hon är så vaken o vill prata en massa med en, kriker tills man kommer o när hon ser en så lyser hon upp, värmer mitt hjärta massor. nu ska albin o jag äta middag :)

mamma min

jag har sån tur som har min mamma.
min mamma är världens bästa, ska bli som henne när jag blir stor:)
hon ställer alltid upp på alla håll o kanter. kör alltid mig till ikea, ger bra råd o vet vad jag tycker om. ingen känner mig så bra som min mamma. väldigt stark är hon oxå:) bär en massa tunga saker som jag aldrig skulle orka.. hmm måste nog träna lite så att jag orkar bära tunga saker när tyra vill handla en massa skit på ikea:) att komma i tid är lite hennes grej, o att hitta lösningar på det mesta fixar hon galant. instruktionsbok vet hon inget om, man kan juh leta sig fram:)
jag verkligen önskar att mina barn kommer älska mig lika mycket som jag älskar min mamma.
JAG ÄLSKAR DIG MAMMI!!!

har idag varit på ikea, fyllde bilen med en massa braiga saker, var orolig en stund men vi är bra på o lösa saker tillsammans utan att skrika på varandra:) hahah var på ikea för ett tag sen då bilen brevid oss, var som vi alltså en mor o en dotter. dom stog o skrek på varandra, både en o en annan groda. vi bara skrattade, för det har inte hänt oss för vi är ett bra team. det är allt jag hunnit med idag, ska strax börja bygga lite. sen blir det middag på torget med farmor o gudmor. kramar


mamma tina

dagis

idag när jag o barnen var påväg till lidl så började jag förbereda albin på att imorn så är det dags för dagis. eftersom han varit hemma så mycket på sistonde pga sjukdom så måste man juh förvarna lite. börjar berätta om alla barnen som går på hans avdelning o då släpper han min hand o säger nej dagis, o börjar gråta lite o vänder p klcken o börjar gå hem igen. fick springa ifatt min ledsna lillkille o förklara att vi inte skulle till dagis nu o krama om han. tänk va liten o söt han är. känns lite jobbigt att han säger nej till dagis som han har älskat så. får se hur det blir imorn vid lämning, tur att joan är hemma med tyra så det bara blir jag o albin vid lämning.
jag älskar mina barn så otroligt mycket. är så mysigt o krama om dom. tyra ler så fort man tittar på henne o småpratar lite. albin klappar en o pussar helt spontant en på armen o tittar en in i ögonen o säger bra mamma. det värmer mitt hjärta så. tog ett bad i pausen av beck. satt bara o tänkte o kommer på mig själv att jag ler. tänkte på vilken tur man har. vilken tur jag har. ska strax gå o lägga mig, är en tröttmössa. natt natt! kramar

jovars

hade en toppen dag igår:) riktigt mysigt var det. åt god fejklasagne o kikade melodibrallan. var riktigt spännande när telefonrösterna presenterades. fick en mindre roligt samtal på kvällen, SUCK!  inte blev man gladare i morse. jajaj imorn då jäklar. hoppas människan inte är dumihuvudet bara. imorn så blir det en sväng till ikea oxå om jag har tur:) mycket trevligt! ska göra lite nytta nu när barnen sover.. återkommer senare om barnen tillåter:)

stor

stor bil? kör mig till ikea tack. måste köpa en massa saker.
ska göra om i vårt förråd i källaren. måste få lite ordning där nere. just nu är det ett kaos! sen ska vi köpa soffa o vardagsrumsbord, lite nya sovkuddar behövs nog oxå.
tyras feber är som bortblåst nu, härligt! men albin är fortfarande lite febrig.

har idag varit en sväng till ikea, kikat lite. ätit en mycket god middag:) salladen var såååå god. bravo annica :) sitter nu med lurar på o diggar musik, joans kikar tv, usch för all sport som han följer:D hahah snart börjar F1 oxå. har juh skaffat oss en inspelningsbar hdbox. me love it. så skönt o kunna spela in allt man vill se. så sen när man tittar på det så kan man spola över reklamen. heheh mucho skönt! så nu längtar jag till nästa vecka o alla roliga program jag vill se.
imorn är det fredag, familjen hellberg kanske kommer över. dom har varit på semester så nu vill man få höra om allt skoj som hänt. ska bara komma på nån skojig middag att bjuda på. tips?  ia ska ta med sig fika, me lööööööööve ias fika.
på lördag så blir det lasagne o melodibrallan med ida o annica. skojigt.

nej nu ska jag surfa lite efter något skoj. go natt gott folk!

tösen sträcker på sig:)


Avslappnade harmoniska mamman

gjorde ett mammatest idag:) mycket roligt.
mitt resultat slutade så här...

Avslappnade harmoniska mamman
Det är helt naturligt för dig att vara mamma. Du mår bra i din mammaroll och litar mer på din egen intuition istället för alla andras goda råd.
Goda råd: Keep up the good work …

albin har nu somnat i soffan o jag o tyra ska precis sätta oss o vika tvätt:)
har hunnit o baka sockerkaka o chokladbollar. mycket mumsigt.

gnälldag?

vakna imorse av en gnällig albin som kokar. jaha.. då var det dags igen. förkylningar löser av varandra. suck. lillkillen o lilltjejen har feber. jippi. hoppas på en mysdag o ingen gnälldag. albin ligger just nu o sover i vår säng, tyra kikar tv o jag diggar sandcastle disco.
alla planer jag haft för veckan blir nu inställda, som vanligt. skulle försöka ha lunch med mammorna på dagis men sist så blev albin sjuk o så nu igen. skulle träffa elin o nemo. städa i källaren o tvätta. måste juh tvätta idag även fast dom är sjuka vilket är jobbigt. kan inte boka om tvättstugan heller eftersom jag får ingen tvätt tid förns nästa vecka o då har vi ett berg med tvätt. suck.
ska sätta mig o kika igenom hm katalogen. har sett ett par jeans till min gubbe. tror han skulle bli jätte fin i dom. köpa lite kläder till barnen oxå.
jag har varit duktig i snart två veckor. bara ätit hemma typ o massa med sallad till maten:) men läsken är bra svår o sluta med. försöker verkligen hålla mig till lördagar men ibland får jag spel, som i förra veckan. köpte ett 6pack 1/2liters cola o drack upp alla typ. jag är lite sjuk o beroende hahha. har iaf sparat in lite pengar med att äta hemma o så. brukar vara bra på o äta ute o när jag är ute så hittar jag alltid något o handla o då gör man juh av med pengar.

har tänkt att jag ska försöka klippa mig snart oxå, annica färgade håret på mig i lördags så det är fint nu men har ingen frisyr. kanske ska skaffa mig en lugg? måste fundera lite på det. nej kanske gå o busa lite med tyra nu innan albin vaknar o är ledsen. snart är det dags o tvätta oxå. o hungrig är jag. mycket på en gång. kramar

1år snart...

om 1månad o cirka 40min så firar jag o min gubbe 1års bröllopsdag. mycket trevligt :)
kanske ska komma på något fint till min gubbe:) älsklingen min:)


första listan

jaha.. hade tänkt o göra en önskelista så att familj o vänner vet vad barnen kanske önskar sig till jul o födelsedagar. är väldigt långt kvar tills det blir något o fira men kom på ide nu såå..
kommer säkert hinna stryka saker o lägga till nya saker under månaderna som kommer men men. måste juh ha koll på mitt minne nånstans.

ALBIN
  • sacosäck
TYRA
  • sacosäck

hahah oj vilken lista det blev men jag orkar inte tänka nu eftersom jag glömt allt:) uppdatering kommer en vacker dag!

jag o min näsa

har idag varit lite ego... har tagit bilder på mig själv. jag vet töntigt men man behöver juh uppdatera sina bilder då o då. barnen o gubben tar jag juh kort på med jämna mellanrum men vem tar på mig?
har idag insett att jag har en väldigt så inte fin näsa. hahah jajaj vad ska man göra, tänker inte precis operera den, lägger hellre pengar på brösten. ja som ni förstår så kommer mina bröst var urholkade o hänga vid knävecken när jag ammat färdigt o så vill jag kanske inte se ut. tänker inte göra nån förstoring bara hänga upp dom lite;) hahah jajaja.. får se hur det blir med den biten, kanske vill resa för dom pengarna istället eller varför inte handla på ikea.



så här ser jag ut :)
var juh tvungen o ta sepia på bilderna eftersom jag är en blek liten fis plus att dölja min lilla finne:) nä nu ska jag umgås lite med killarna här. fast hur roliga är dom när dom glor på fotboll?
tack o gonatt!!!

i got u sandcastle disco

im in love....
i got u  ................... sandcastle disco
kan man få mer energi? längtar till sommar o sol...
solange är verkligen min favvo just nu:)
in private  är bra kanske inte lika sommar o sol som dom andra två:)

helg hela helgen

imorn så blir det upp tidigt o iväg till underbara ida. ska bli mycket skoj. det kommer bjudas på himelsk god semla o trevligt sällskap. en sväng förbi kista för att handla lördagsgodis till killarna o lämna tillbaka en tröja som inte var någe bra. kika på innetofflor till albin o kanske en ryggsäck.
på kvällen så kommer annica o roger över med mat till oss. kanske kika på andra chansen. ska hinna med o grovstäda i köket nu när emil är här o kan roa albin under tiden:)
på söndag så har vi inga planer än så länge, jag skulle väl behöva handla lite på willys, en sväng till ikea skulle inte vara fel. hoppas på att vi blir av med kyl o frys snart oxå. ska kolla med mats på gården *underbar familj* om han ville hjälpa annars så får vi försöka få mammi o komma o hjälpa:)
kollade på ny garderob in till barnens rum o en byrå in till oss. vill få bort garderoben i badrummet så det kanske blir lite luftigare där inne. sen så var juh annicas o rogers garderober sååå fiiiina.

kul att albin rev ner hela gardinstången i barnens rum nyss. suck att han ska hänga i gardinerna. busunge.
jajaj snart är det magnus tur på let's dance. han äger! heja heja.

elefant


vardag

i min vardag så ingår det att man får
*äta kall mat
*plocka grejer från familjemedlemmar
*säga ajaj några gånger
*skriva listor på simpla saker eftersom jag glömmer snabbare än blixten
*sucka över matplaner

sen så ingår även
*en hel del underbara leenden
*pussar från mina killar
*härliga ord från albin
*massa skratt

sen har vi juh
*aldrig en lugn stund

fick tidningen vi föräldrar för nån dag sen. suck var en artikel i den som gjorde mig lite panikslagen.
"last baby blues" usch jag borde inte läsa sånt, men kan juh inte låta bli.
last baby blues är när man får panik över att man inte ska ha fler barn typ. man får panik över att man aldrig mer ska köpa så här små blöjor, mysa med en sån liten prick m.m.
joan vill inte ha fler barn har han sagt. visst han kanske ångrar sig om några år men tror inte det. jag vill inte vänta för långt mellan barnen, alltså ingen sladdis men om 3 år kanske typ. men joan säger nej o vi är juh två om o skaffa barn. har världens underbaraste barn så jag är juh inte lottlös. men är så underbart med barn. vilken lycka. visst det finns jobbiga stunder men dom härliga vinner i längden:)

har idag varit hos farbror doktorn, han kika på barnen så gott det gick. albin skötte sig finfint men tyra var lite svårare. inga fel på albin, lite svullen om halskörtlarna pga förkylningen han har. om tyra skulle få feber så skulle jag höra av mig till astrid L sjukhuset, för då skulle hon kanske ha öroninflammation eller vad han pratade om, svårt för han o se i öronen . han var ingen barnläkare, men han kikade så gott han kunde o det var juh det jag ville. barn under 6månader ska inte till vårdcentraler utan till barnläkare.  ska strax gå o lägga mig o mata tösen, hoppas på att albin somnar snart oxå. dagis imorn o vi ska upp tidigt. mitt fel att han e vaken nu eftersom han sov middag så sent.

igår drog fruarna igång, MYCKET bra vill bara ha MER!!!! idag så var det grå på tv. MYCKET bra vill ha MER!!!!

utmaningen med L...

Golftjejen har utmanat mig, o det kan juh vara skoj o försöka sig på:)
Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina Notes, tagga 5 personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till.

1. Vad heter du? Louise
2. Ett ord på fyra bokstäver: love
3. Flicknamn: leonora
4. Pojknamn: loke
5. Yrke: line dance instruktör
6. Färg: lila
7. Klädesplagg: linne
8. Mat: lasagne
9. Sak i badrummet: lampa
10. Plats/stad: lund
11. En orsak att vara sen: lindriga diarrebesvär
12. Något man skriker: laddat vare här!
13. Film: love actually
14. Något man dricker: lemonad
15. Band: limp bizkit
16. Djur: lejon

Markera denna och klistra in i din egen blogg.

Utmanar : Alla som känner för att testa på


busig?


bläää

igår var det nog inte riktigt min dag.
vaknade av att min härliga son e kramig typ o vill titta tv. efter ett tag så kom mormor o emil o stoffe över. åkte iväg på lunch på ikea o shoppade bara 3st skitgrejer:D sen bar det av till lekpalatset. massa lek o skoj. när vi lekt oss trötta åkte vi en sväng till kista för att fika o klippa killarna. albin tyckte det var lite jobbigt men skötte sig finfint! så nu är han så där söt o busig igen. när vi kom hem så var albin astrött o asgnällig. blev en riktig jobbigkväll. försökte fixa middan medans barnen sjöng ikapp. suck. efter maten slängde vi albin i ett bad, allt för att hålla han vaken till nattningen. blev att bygga lego o måla med kritor. när tyra somnat så började jag vika tvätt o mitt i allt så inser jag att hälften av tvätten är borta! suck. ringer joan eftersom han tvättat under morgonen när vi var borta. han har ingen aning. så jag får åka ner med mina sjungande barn till tvättstugan för att kika in o se om jag ser vår tvätt. tur i oturen så är det en jätte gullig tjej där inne som släpper in mig(man kommer inte in om man inte har tvätttid just den tiden) låter mig tumla tvätten eftersom den var dyngsur typ, medans jag går upp för att mata tyra så att den ena stämman ska dämpas. efter ett tag så går jag ner igen o stämmorna sjunger ikapp igen. jajaj. jag biter ihop. kommer upp börjar fixa inför läggningen. albin somnar efter en stund o tyra med. skönt. efter 30minuter så vaknar albin upp helt hysteriskt, gråter ett bra tag. efter en stund när han lugnat ner sig så ska vi gå ut i köket o hämta en flaska med vatten då börjar han hosta. hostar tills han spyr. suck. vilken jävla spya. jajaj allt händer när man är "ensamstående". tog albin 3timmar att somna om. när joan kom hem så låg jag i albins säng, däckad. han väcker mig eftersom tyra vaknat o är hungrig, jag lägger mig i vår säng. får trycka mig in under tvätten som låg i hela sängen för att forsätta sova o mata tyra. duktiga joan viker undan allt.

imorse så ringde jag o sjukanmälde albin. så han skulle få ta det lugnt idag med pappa. så när jag o tyra skulle iväg till babymassagen så blev han hysterisk. håller fast vagnen o skriker. usch så jobbigt o gå när han är så där. när jag o tyra kommit hem så blev det en promenad med bara albin. myskillen. han ska få vara hemma imorn oxå, hemska hosta kan väl ta o försvinna snart. nu ska jag ringa grannen o kika vad han gör. tack o hej! kramar

härlig utedag





albin o dio har lekt en massa idag, var på 4h. titta på grisar o kaniner red lite. åkte kana, klättra o gunga gungbräda. sen gick vi hem till oss o åt mellis. så mysigt. blev lite bråk men gick bra den mesta tiden. så fort dom gått så somnade albin. ska snart börja med middag till mig o albin:) tyra sitter i babysittern o har hicka. återkommer senare.. kramar

RSS 2.0