dagens påskkärringar

när jag var liten så målade man teckningar eller annat pyssel som man sedan gav bort. vi klädde ut oss till påskkärringar med tillbehör o plingade på hos grannar, grannkvarteren. var jätte skoj. igår så plingade det på här hemma. barnen var snabba på o öppna då dom trodde det var lekkamraten här på gården. det var två flickor som står i trapphuset o säger glad påsk, så jag tar med mig godis från köket för att se på påskkärringarna. men där står två flickor i sin vanliga outfit o önskar oss glad påsk. ingen teckning ingenting? alltså i min mening är det två barn som står o tigger godis. blev så chockad. vi tog bort ringklockan för att slippa fler fejkpåskkärringar. tråkigt tycker jag :(

idag är det långfredag o det märks på vädret ;) mina minnen från långfredagen är att man gick o vänta på o få påskägg men fick vänta en hel dag till. suck. det var dåligt väder o tiden gick så långsamt. idag ska jag jobba 12-17.15, ska bli skoj. hoppas på att det blir mycket o göra som igår. tiden rusar förbi när det är fullt upp.

Glad Påsk gott folk!

Glad Påsk

jobbar hela påskhelgen.. tråkigt men ändå roligt.. får tänka att det är bra betalt iaf..
go ungarna ska få påskägg på lördag när vi ska ha middag med stora familjen. underbart o få umgås lite när man knappt ses pga alla måsten.
är 1månad kvar till min semester.. känns lite konstigt. har ingen bikiniikropp o blek som en bärfis. jaja.. jag får juh iaf komma bort o vila upp mig :)


mina hjärtan



att hitta sin parfym..

jag har hittat min parfym som de slutat sälja ute i handeln för ca 3år sen. vilken lycka att hitta den på parfym.se. så klickade hem den utan att tveka. så jäkla glad.

har en riktigt jobbig förkylning som jag blir tokig på. vill lixom inte ge med sig helt. suck så på fredag så blir det vårdcentralen o kolla örat som värker lite. i helgen så blir det barnfritt. skönt med sovmorgon o vuxentid. ska försöka gå på bio o äta gott. städdag på gården o födelsedagsfirande hos bästaste svägerskan.

imorn blir det jobb jobb jobb.. skönt att jag fick nya arbetskläder idag. nya jeans o en snygg väst till det. kärlek ;)
två par av mina jeans har tackat för sig o hamnat i graven. skulle vara riktigt skönt om det blev varmare så man kan börja använda lite tunnare kläder på jobbet. älskar vår o sommar känslor :)

nu kika BB med kärleksgubben o sen sova..
kram kram kram

3 underbara år

Har idag varit gift i 3 underbara år..
mycket som har hänt men kan inte riktigt förstå att det redan gått 3! år.

hur som helst så älskar jag min gubbe mer än nånsin
stöttar mig i alla väder
ger mig kärlek i mängder

jag älskar dig joan



RSS 2.0