bildregn från i lördags

jag har blivit duktig o börjat med att gå till jobbet o ibland även hem.. behöver röra på mig o det är riktigt skönt speciellt nu när snön försvunnit..
där går jag o tänker igenom massor o lyssnar på braig musik.

är så nöjd med mitt liv..
man går o småler o är allmänt glad..
längtar till massor.. sommaren, hösten o vintern.. allt:) det här kommer bli ett bra år.. har juh inte börjat så bra för min del men det vänder hoppas jag..

har precis mailat in min semester till min chef hoppas på att allt går igenom så blir det en härlig sommar. om vädret är på min sida vill säga. albin kommer vara hemma i 7veckor o sen är det dags o skola in tyra oxå. spännande.

ska strax krypa ner i sängen o sova.. imorn är det jobb 9-16 igen.. matlådan är fixad, middan planerad :)

bjuder på några bilder från annelis 50årsfest som var så lyckad!!

påsk = vår

kanske dags o uppdatera här men det har lixom inte riktigt funnits tid till det. o inte ork heller för den del. har kommit in i en period då jag vill umgås med min goaste familj:)

lillskruttan är så stor nu, busig o medveten om sina val. hon vet vad man får o inte får göra. älskar musik o att springa efter albin. att bada är nog hennes bästa. att få stå o tvätta sig efter maten är nog bland det roligaste som finns. när man lyfter ner henne så är det som att världen går under för henne. om hon kommer stortrivas på turkietresan?!?

skruttkillen är så duktig nu när han pratar. det blir flera milslånga meningar med minst ett faktiskt i. förklarar för tyra vad som inte är leksaker o sliter o drar i henne. att cykla är nog det bästa som finns efter att få sitta vid datorn o få spela på friv.com. han är så smart så man ibland tappar hakan.

skruttgubben min är en stilig karl. var på 50års fest i helgen o han hade köpt sig en kostym alldeles själv. vet att jag annars proppar på han saker han kanske inte behöver.

har hunnit med att påskpynta köket nu inför påsken. så fint o härlig känsla. man får verkligen vårkänslor.
ska jobba hela påsken har tillochmed tagit ett extrapass. dubbeltbetalt är inte fel. påskpresenterna är inhandlade.. bara påskmaten som är kvar. hmm.. vad tillhör lixom påskmaten förutom äcklig sill o massor av ägg? godis? :) vet att lamm är något man kanske brukar äta till påsk. måste nog komma på något som ska vara på vårat bord i påsk.

igår så rensade vi lite i källarförrådet. så skönt o slänga onödiga kartonger o lite annat skit. gick igenom barnkläderna engång till o rensade igenom. blev av med lite till. onödigt o spara vissa saker. ska bara packa ner vinterjackor i vakumpåsar så är vintern slut i vårat hem typ.

nu är det dags för lite mys i soffan innan det är dags för jobb.
kramar

I hate cancer

gjorde scones till frukost imorse.. blev sjukt gott.
jobbat hela dagen..
kommit hem o myst lite med gubbe o son. tyrisen sover oftast när jag jobbar sent:( skönt för henne eftersom hon behöver sova. det är skönt att joan e pappaledig för då kan man mysa på dagen innan det är dags o åka till jobbet:)

imorn torsdag.. har lite o fixa på jobbet. blir nog bra:) måste planera lite sen. farmor ligger på sjukhuset. inge kul alls. världens goaste farmor. hon har cancer i magen.. jag vet inte riktigt hur illa det är ännu men får kanske veta imorn. o jag måste dit o säga hej innan det är för sent.
min farmor är så snäll, tänker det bästa om alla o gjorde världens goaste bullar när jag var liten. hon ska fylla 93år nu i mars om jag inte minns fel eller är det maj? så hon har juh fått vara med ett tag. träffat sina barnbarns barn. tyra har fått namnet elsa efter henne så jag kommer alltid att komma ihåg min farmor.

på fredag så ska det bli tjejmiddag. barnen åker till mormor. ska bli trevligt o få hänga lite o babbla av sig:) underbara mammorna.

igår blev det lite shopping till lillprinsen. han fick två böcker. en med massa bokstäver eftersom han älskar det just nu. så fort han ser ett A så säger han Albin. han förstår att hans namn börjar på A. sen blev det en cdsaga med pongo. han blev sååå glad.

nej nu är det dags o sova. jobb imorn 9-16.
kramar till er!

blandade känslor

har haft personalmöte idag.. vår butikschef har slutat. inte så roligt för hon var så underbart bra. så nu kommer vi jobba med ägaren ett tag.
hoppas verkligen på att det här komer bli bra.

har tvättat lite idag oxå. skönt det. sitter nu o planerar semestern i sommar.
ska till parken zoo med familjen hellberg. ska boka allt bara. sen har vi turkiet resan som bär av i augusti. det är den som kommer göra att jag kommer orka jobba massor i sommar. sen så ska jag vara ledig i 2veckor till o bara vara med min underbar familj:) joan ska på nån konsertgrej i augusti oxå. sen har vi inskolningen som blir i slutet av augusti med tyra. spännande.

har fått förfrågan om jag vll bli marknadsansvarig o köansvarig på dagis. vet inte riktigt om det kommer gå ihop med vardagen blir en del möten. men jag "slipper" jour. kan vara bra på ett sätt men tråkigt eftersom det är kul o få vara med under en dag.

nu ska jag fixa det sista inför middagen sen så blir det matlista. o kanske nån god efterrätt:) mumma. trevlig måndag gott folk!!

kramen

RSS 2.0