äntligen

fick ett samtal av pappi för tio minuter sen. han är påväg. det gör mig mycket glad. måste nästan dansa o skrika lite. hoppas allt flytter på så att han gör klart allt. så man kan börja lev som vanligt:)

albin ligger fortfarande o sover, o det gör mammi o emil oxå. kanske borde väcka dom två sistnämda. käka frukost. igår vart det en sväng till kista, med mamma o emil. äta god middag, handlade vantar till albin eftersom han bokstavligen äter vantar. jag fick mig lite nya strumpor. måste nog ta o rensa den lådan. usch borde nog rensa joans oxå.

nu tror jag nnån vaknar. återkommer senare. kramar

slut

idag är jag helt matt i kroppen, skulle behöva ta mig ett bad o få massage o sen sova typ.
jajaj får bli en annan dag. ska snart iväg o hämta albin på dagis, förbi lidl o handla lite. ikväll så är det grå, har längtat. måste hålla mig vaken bara. hahah. har idag varit iväg till täby, hälsat på samira, som ska få bebis på måndag. åt asiatisk buffe o köpte en speciell choklad som jag har velat haft hur länge som helst nu. går inte o få tag på nånstans typ. jajaj borde väl börja plocka lite här hemma :) som vanligt. kramar

me like

ikea is the...

var iväg till ikea med älsklingen, vilket var mysig. prövade soffor o massa annat skoj. så imorn eller till helgen så blir det till o beställa o få allt hemkört. me like. o imorn så kommer juh pappa o allt kommer bli tiptop. blir så glad. har varit en sån där bra dag idag. hämtade busfröt tidigt, gick till öppna förskolan busade av han lite där sen en tripp hem. regnade massor, bläää. var tvungen o bada lortgrisen så han är fin o luktar gott.
på torsdag så ska han vara utklädd på dagis:) eftersom det är halloween disco. albin ska vara batman.
nej nu måste jag snart bädda ner oss i sängen så man orkar med morgondagen. klockan nio så är det juh även fruarna:D
tack för mig... herrå

tisdag

jaha då blev det tisdag, var snö ute på gården imorse när jag vaknade. helt sjukt. men den försvann ganska snabbt. fixat frukost, busat lite lämnat albin på dagis. går så bra just nu, bara o hoppas på att det håller i sig. när man lämnar han o han är på gott humör så är min dag bra oxå. har suttit här en stund nu o väntar på att joan ska vakna. tänkte åka till ikea o leka lite. imorn vid 7 kommer pappa o ska börja lägga golv. tur man har barn o är uppe vid den tiden om mornarna.
så senare idag blir det till o plocka ut allt ur kök o hall. är inte så mycket kvar men ändå.


måndag hela dan

var på mvc imorse vid 10, allt kändes tiptop. hjärtat slog i 150 på grodan. o så har man gått upp 2kg. efter mvc så blev det ett snabbt hej på jobbet o hos annica. skynda långsamt till solna, käka lunch med underbara sarah o hennes henrik. blev tacobar o glass från donken till efterbrallan. ner på bingon sa hej till crest o mor min. snacka lite o sen skjutsa mamsen min mig till sjukgymnasten. han är toppen. känns bra o komma dit. sist så märkte jag juh resultat vilket är bra. så på måndag så blir det antagligen vattengympa oxå.
hämtade underbara albin på dagis o han är så mysig. imorse så gick det så himla bra o lämna så det var sjukt. han pussa vinka o gick. me like. till middag så serverades det potatisgratäng me kött o massa grönt. snart ska vi ner i stugan o slänga en massa skit.
imorn så kanske det blir ikea o pröva soffa o matstolar o massa annat. undrar bara när far min kommer:(
jajajajaja.. nu så måste jag bygga lite lego med albin:)
kramar

mina killar


vintertid

jobbigt att albin inte förstår att det är vintertid o sover en timme extra:( tio i sex var det bara o gå upp. hade gärna sovit en liten stund till, menmen. nu är vi uppe kikar på barnprogram, o snart ska jag äta lite frukost.
riktigt tråkigt väder ute, o vi som ska ha städdag på gården. jobbigt o kratta blöta löv lixom. sen kommer rogga förbi o ska hjälpa bära tunga grejer ner till containern, vilken tur vi har.
snart är den här helgen över o en ny vecka kommer, vilket känns helt sjukt eftersom det nyss var helg. dagarna bara rusar förbi. vilket är bra men känns ibland som om jag inte gjort någon nytta.

nu börjar det ljusna ute oxå, trevligt. kanske ska göra lite varm choklad:) mumma
ha en toppen söndag, trevligt avslut på den här veckan.
kramar

albin sover

gick upp vid halv tio idag, riktigt skönt. grodan lät bli o sparka o albin lät bli o komma in o skrika hela tiden. upp o busa lite, slöa en massa. fixa lunch o sen blev det en sväng ner till källaren o rensa lite. känns bra kan nog inte rensa så mycket mer där nere. skulle bara behöva en bättre möblering kanske. men det funkar som vi har nu.
sen blev det promenad till kista med ida, handlade två julklappar. när man kom hem så stendäckade albin så nu har jag börjat småplocka med sånt jag kan utan o behöva anstänga mig typ. känner mig duktig. det är så jobbigt när det inte går o städa så mycket här hemma när det ser ut som det gör. joan rev ut garderoberna i hallen igår, så nu är det ännu mer som behövs göra plus att det står två garderober i köket o irriterar mig. hahah imorn så kommer containern äntligen hit så då åker det mesta ut. lovely. undrar när jag ska hinna med o åka till ikea bara.
ska juh städa på gården imorn oxå.
måndan är fullbokad, ska träffa sarah, vilket ska bli jätte skoj. ska till mvc o sjukgymnasten oxå. lämna o hämta albin på dagis. sen hoppas jag pappi kommer på tisdag.

nää nu måste jag plocka innan albin vaknar o då ska det lekas o lagas mat.
ha en trevlig lördag! kramar

göra

joan vilar
jag är hungrig
jag kan inte strycka något från listan
grodan sparkar
vill göra något skoj men vet inte om jag orkar ens
skulle vara hur bra som helst om min pappi kom o satte upp lite lister idag så skulle mitt liv vara toppen typ för då skulle jag ha massor att göra:) saker som är roligt o inte jobbigt. borde tömma garderoben i hallen men orka. jag är så lat när det är tråkgrejer. eller det är massa grejer som är joans o inte mina. o dom måste typ ner i källaren men där kan man inte komma in förns buggis varit här o när det nu blir vet jag inte. jag villlllll massor men kan inte just nu. suck. får väl mata magen så man orkar med dagen. kramar

ord-ning o reda

idag så kommer det stryckas lite från listan, härligt när joan e ledig så jag kan sätta han i lite småpyssel. sen så kan jag börja småpyssla lite. det är det tunga arbetet jag inte kan. hoppas på att buggisen kommer förbi o hämtar ett bord:)

lite nya ord i min vardag är
bach - bajs (oftast när det är bajs ibland kan det vara kiss oxå)
almin - albin /om sig själv)
mii - marie(dagisfröken)
ma - mat (varje morgon går han till kylen o skriker ma)
maa - max (kompis på dagis)
biiil - bil eller allt som har hjul o kör på vägen
memil - emil (morbror)

ska strax klä på mitt troll, sen röra oss mot dagis.
har börjat tänka på julklappar redan vilket är roligt men svårt. för vem kommer orka gå i julruschen med en stor tjock mage. hahah
ha en toppen dag!
kramar

ändrade planer

inte orkar jag åka o handla i det här vädret.
skulle behöva bli ompysslad, lite massage o pedikyr eftersom jag inte ens ser mina fötter, kanske en stödskena till armj*keln som gör så himla ont. det sparkar hela tiden, så ibland blir jag tokig. visst det är mysigt ibland men hela tiden gör det till en jobbig grej typ. min lilla groda är en livlig liten sak. behöver mycket uppmärksamhet redan. hahah nu måste jag göra något vettigt. kramar

höstfrukost

albin vaknar runt halv sju för då ropar hans mage på frukost.
det är bara o gå upp.
plockar fram massor så det finns massa att välja på.
imorse så blev det filmjölk med musli o russin. te med mjuk färsk tekaka typ. o äppelbitar. självklart en massa värmeljus tända o radion på. o albin bubblar massor om allt möjligt, förstår vissa ord.
sen så blir det barnprogram o väntan på bajsblöjan. kanske inte det roligaste menmen. sen så börjar man klä på sig sakta för att röra sig till dagis som ligger hundra mil härifrån:D tur att man är bra nöjd med dagiset.

igår var dom här o hämtade två soffor, skönt o bli av med. sen hade vi tvättstugan. tvättade massor av kuddar. nästa gång blir det täckena. måste juh va rent inför vintern:)
vad händer idag da? kanske ska ta mig en busstur till willys med min fina tantväska. förbi jobbet o äta lunch med aluc o sen blir det sjukgymnasten. trevligt trevligt. hämta barnet på dagis, hem o busa.

nej nu måste jag nog jaga upp joan från sängen klä på albin o sen röra mig.
ha en härlig tisdag!
kramar

baka är alltid roligt



albin har hjälpt till o bakat en sockerkaka.

buskillar


albin o david busar i sandlådan

ny vecka nya uppdrag

jaha så har den här helgen rusat förbi. om dagarna ska flyga förbi så här så kommer vi ha en bebis hos oss ganska snart. i helgen var min man mycket duktig. han har lagt hela vardagsrummet själv så nu har vi toppen fint golv. på lördag så kommer min pappa o spikar upp lister o då kan man börja plocka in saker i hyllorna igen. efter att vi fått upp lister så blir det röj i hallen o köket o nya golv:) helt underbart. har idag dammsugit överallt o ska snart svabba golven lite. kanske hinna med o åka o handla lite på willys, annars så får jag ta det en annan dag. måste lägga mig i badet oxå o bara ta det lugnt. hade så otroligt ont i morse när jag vaknade. imorn så blir det sjukgymnasten igen. måste leta reda på något bra ställe med braig vattengympa för tjocka mig.

har skickat iväg lite julinbjudningar innan helgen oxå vilket känns toppen, man måste planera lite när man ska få över så många o plus att jag kommer vara smällfet. hahaha
längtar tills vi kan åka till ikea o beställa en massa nya saker, men tiden går juh som sagt väldigt fort så snart så är den dagen här oxå. nä nu måste jag göra något innan jag ruttnar framför datan. kramar

alla färger


mysig med hösten när solen skiner så man kan vara ute o göra bus.
löven är roliga med alla sina underbara färger.
sen kan det vara mysigt om det regnar på kvällen o man måste tända lite ljus o mysa lite framför tvn.

kramar

minus typ fyra eller något

minus fyra eller något på en dag, vilket känns toppen:)
var iväg till ikea o bauhause(??) köpt golv till vardagsrum, kök o hall. även lister till vardagsrummet joan har börjat skruva byrå nummer två. o jag ska tömma bokhyllan i vardagsrummet vilket känns som evighetsgöra.
igår var dom här o hämtade soffan så nu får man sitta på golvet. hahah fått ett jätte stort vardagsrum nu:)

ikväll så ska jag till läkaren som ska sjukskriva mig, känns helt ok. var hos sjukgymnasten igår, letade reda på alla ömma punkter. fick sen akupunktur eller vad det heter. bra läskigt var det. glömde nästan att andas hahha. fyra nålar i vänstra skinkan. ska dit nästa vecka igen. han sa att han förstår varför jag inte jobbar vilket är skönt att nån förstår hur ont jag faktiskt har. ajjaj. nu måste jag börja plocka. ha en bra dag. kramar

albin


världens finaste albin

minus en

har nu struckit en sak från listan. listan som jag gjort är sju mil lång. en dag i taget:)




rethosta

suck va trött jag är på rethosta, albin har det o även jag men jag kan juh hantera det lite bättre än albin. albin hostar ibland tills han kräks vilket är lite jobbigt, så imorse så åkte vi till läkaren. hon lyssnade på lungorna som lät helt ok. skönt o veta att han inte har nån bakterie som sitter o stör eller något. sen skynda till dagis. tycker jag var jätte duktig som hann med allt innan nio. nu har jag kommit hem, betalat lite räkningar, ätit god frukost o ska strax ringa sjukgymnasten för 105e gången. måste väcka joan oxå som ska skruva byråer:) har nu lagt nytt härligt golv i båda sovrummen, vilket är jätte härligt. har bytt rum med albin oxå, så nu försöker vi lära honom att sova hela natten i sitt rum. vilket slutar med att nån av oss måste ligga på madrass på golvet eftersom han sover så oroligt just nu. men snart så.

hoppas på att det kommer några idag o hämtar vardagsrumssoffan så vi kan börja med vardagsrummet snart. vill bara att allt ska vara klart så vi kan åka till ikea o shoppa massor:) o sen så har vi allt småshopping som tillhör för o få till mysfaktorn. älskar småshopping. hahah. måste börja plocka lite nu. men ha en toppen dag.
kramar

vecka 26 typ


ont det gör ont...

har varit som en snigel idag, usch va ont det gör. har nu sjukskrivit mig själv, ska träffa läkaren på onsdag som får sjukskriva mig tillbaka. får sånna sammandragningar på kvällen så att det är sjukt. var till mvc idag för o göra tester, checka så barnet mår bra. järnvärdet var mycket bättre än vad man kan tro, fast jag känner mig tröttare. skickade iväg kissprov för o utesluta urinvägsinfektion som kan vara farligt när man är gravid. kan bli en för tidig förlossning o det skulle inte vara kul om grodan där inne inte vuxit till sig innan h*n kommer ut till stora världen. måste äta alvedon var fjärde timme typ, usch dom som e så jobbiga o svälja.
börjar känna lite panik över hur min kärlek ska räcka till två barn o en gubbe, hur ska albin ta det o massa andra funderingar dyker upp. ska på nån träff i november o prata av mig lite:)

var juh o kolla vagn igår så idag är vi ägare till tre vagnar. jippi hur ska allt få plats. tur att man rensar med jämna mellanrum.
åt lunch med elin idag, tjockot:D hon har haft sån tur den här graviditeten oxå. mår tipptopp typ. pratade en massa vilket var mycket trevligt. man hinner inte ses lika ofta som förut, o så bor vi juh inte grannar heller.
efter lunchen sniglade jag till tunnelbanan, hämta albin på dagis. han hade varit så duktig idag. längtar tills dagisfotona kommer. albin stackarn har även blivit biten idag på dagis. men hade bara fått ett litet märke. imorn ska han vara på dagis 7.15. shit hur ska vi komma upp. hahaha. jajaj det märker vi imorn.
måste springa o titta till maten nu anars blir det bränd makaronipudding. usch.

hörs!
kramar

7oktober

igår var det 7oktober o ida fyllde år. massa grattis från mig.
var ledig o hela familjen vaknade till vid 9.30, vilket var skönt. upp o bada lillkillen som var lite småvarm fortfarande. suck när ska febern ge med sig? efter frukost så åkte jag in till stan, sparadiset var platsen jag skulle till. fick en väl behövlig fotmassage, mycket nice. när jag var färdig där så styrde tåget till kista. äta lunch med annica o shoppa lite:) fick för mig att jag kanske skulle klippa mig. gick in hos frisören o fick tid påengång. räknade med att det skulle gå fort o att dom bara ville ha en ny kund som sist jag klippte mig (i kista fast på en annnan salong.) frisören var en han o mycket trevlig, han tvättade håret på mig o gav mig massage typ, asså jag höll på o dö. så skönt. klippte lite o fönade i hundra år. så himla bra var han. lätt att jag ska gå till han igen. o jag betalade bara 260kr. lär kanske gå o klippa mig oftare nu o inte vänta ett halvår som jag brukar. skynda hem till killarna. busade lite o plockade efter albins vansinne dåd,  eller vad det heter. blev mumsig spagetti o köttfärssås med ost på. mumma. när albin somnat så började jag tömma albins rum. pappa kommer på lördag. jippi det känns hur roligt som helst. sen somnade jag gott i sängen.

imorse ringde klockan vid 7, jag stängde av o trodde att jag var vaken, tjohejdu. 7.20 så vaknade jag av panik o bara joan vi måste tvätta. hade 5minuter på oss att typ sätta igång en maskin så ingen skulle ta vår tvätt tid. är tydligen assvårt o få tid nu för tiden. kom igång med tvättandet, vid nio var allt klart joan drog iväg till jobbet, jag käkade frukost. vid tio hade jag ett litet möte med vår förening. jag ska bli en trappvärd i vår trapp. ska hjälpa till vid småärrenden o lite smått o gott. efter mötet var det bara o gå hem med en gnällig albin(som ska till dagis imorn) o förbereda för lunch. efter lunch var det bara o hoppa in i duschen eftersom albin hade köttfärssås upp i näsan o överallt. trevligt. har ringt runt en massa. blir så arg på hallonbergens sjukgymnast. dom ringer fan aldrig upp, måste juh få hjälp. ska till mvc imorn o göra lite tester, mår väl inte tipptopp. har så ont i magen o benen. suck. blir nu heltidssjukskriven o måste vila mig massor, lätt när man har så mycket överenergi. jajaj. ikväll så blir det en tur till norrviken för o kolla på vagnen hoppas verkligen den är braig så vi kan köpa den:)

jajaj ska lägga mig i soffan nu o vila eftersom albin sover.

hahaha glömde juh nästan berätta.
när vi höll på o tvätta så gick joan o albin upp med en tvättkorg eftersom jag inte orkar bära. när dom kommit upp så ställer joan in den, smiter in på toaletten. då hör han hur albin öppnar ytterdörren o babblar på. joan tänker väl inte så mycket på det. han går juh aldrig nånstans. så när joan går ut för o kika vad han gör så är han borta. joan börjar bli nervös, springer ner en trappa eftersom han hör albin. o när han kommit ner till tvåan så inser han att albin är på fyran. joan tar hissen upp. när han kommer ut så står albin där o har öppnat ena brevinkastet o skriker hej hej. joan snappar åt sig albin fort in i hissen o åker ner. då han som bor i lägenheten som albin öppnat  öppnar dörren o fattar ingenting. joan hojtar till att det bara är sonen som gjort lite bus. hahah  albin är bra busig. charmtrollet.

imorn är det dagisfoto på dagis:) undrar vad han ska ha på sig:)
jajaj hörs. kramar

impuls shopping

mamma tjatar om det där blocket hela tiden o hon hoppas på o hitta en säng till bror min som ska vara smart eftersom han har en vrå på 7kvm typ. så för en sådär 30minuter sen så började jag hoppa runt där på sidan för o kika lite, o så hittade jag den, vagnen. syskonvagnen som vi inte ska ha för inga pengar typ.. skickar iväg ett mail bara för o kika. nu för några minuter sen så fick jag ett samtal. den finns kvar om jag är intresserad. öhh.. kanske måste prata med gubben min. men men får se imorn:)
kanske ska lägga upp lite grejer på blocket nu innan städdagen vi har här den 26e med en container. blir det inte sålt så kastar jag skiten då. har juh en hel del o rensa, hahah eller har jag det? gravidfixerier.

nu sängen om jag inte kanske skulle ta o beta en snabbis
kramar

tråkväder o sjuko

städdagen igår var riktigt trevlig, tråkigt att vi var så några bara. fast det blev nog mer jobb för dom idag plus tråkigt väder. måste påminna mig att nästa gång så är tofflor asbra o ha med.
sen när vi var klara med våra rum så skyndade jag hem för o byta av joan som skulle till jobbet. mamma kom o hämta upp mig o albin o körde oss till ikea:) handlade lite golv, vilket var bra tungt för min mor som fick slita o bära. världens bästa är hon. köpte även två tvättkorgar. när vi lastade in allt i bilden så kräktes albin, suck som om det inte var mycket ändå. jaja. så mycket som han o emil busa o vände upp o ner på albins stackars matsäck. hem o bada ungen o inser att albin har massa feber. suck. jajaj. la han i sängen o satte på favvon pongo o 101dalmatiner. han såg nog bara dom 5 första minuterna eftersom han däckade. efter nån timme så kom ida över. så roligt o få träffa henne efter typ hundra år. albin fick en present:D o sen hjälpte hon mig o skruva ihop tvättkorgarna. vi kikade lite på tv o snackade lite innan jag somnade i soffan. hahah.

natten har varit lite jobbig eftersom albin sover så dåligt, vid åtta gick jag upp för o fixa frukost till sjuko o lite ipren. har väl mest tagit det lugnt idag. jag var iväg till kista en sväng o shoppade på apoteket o lite mat hem. kom hem till en sovande liten. joan drog till jobbet. efter att jag städat undan o plockat som man alltid gör så la jag mig i sängen med albin. halv fem vaknade han o väcker mig. han sov lunch från 11.15-16.30. då är man nog inte riktigt kry. jag sov bara 3timmar. hahah men jag e juh gravid o allmänt trött. åt dundergod middag o nu sitter vi här o kramas. ska klä på oss så vi kan gå ut o gå runt kvarter så vi får frisk luft innan läggdags om han vill somna vill säga.

hoppas det går något bra på tv senare så man kan krypa ner i soffan med te o ljus o en filt. ända mysiga med tråkigt höstväder. hoppas ni får en trevig kväll. kramar

äntligen helg

så skönt med helg, fast när jag tänker efter så hur skön är den här helgen?

tråksaker typ
joan jobbar massor
städdag på dagis imorn 9-15 om jag har tur
inga middagsplaner eller lunch typ.
har lite o fixa, kanske kan göra lite senare om albin tillåter.

sen finns det juh lite roliga saker oxå:)
träffa ida som jag inte träffat på typ hundra år
ikea på söndag o få träffa mamma o bröder <3

kanske borde göra mig en lista på måste göras grejer så jag inte glömmer något vilket jag är riktigt bra på. hahaha
undrar om beställa kläder ingår i den listan,

jaja borde gå o busa albin trött så han kommer i säng i tid.
kramar

ledsen kille

kom till dagis en kvart tidigare än vad jag tänkt, tur det eftersom jag hade en ledsen kille o hämta. var juh föräldrafika idag, så när massa föräldrar började droppa in o inte albins egna så blev han mycket ledsen. när jag väl kom så fick man en puss o vi fick springa till kanelbullarna som var dunder goda. fikade snabbt sen ville albin gå. shoppade på ica, kom hem o började plocka lite, hann bara in så stog albin o gjorde en nummer två i blöjan. uscha mig. luktar icke gott. ställde mig o började plantera blommor eller ja vad man ska kalla det. köpte ljung igår så nu är dom jätte fina ute på vår balkong. albin hjälpte till, han hällde ut massa jord. suck jaja. sen lagade vi mat tillsammans, gick väl sådär. han stog mest o skrek mera. nu så ska vi badas, dricka välling o sen sova. när pappa kommer hem från jobbet så ska han få smaka mammas goda sockerkaka. heheh. nattinatt!
kramar

RSS 2.0