tråkigt

var juh på dagismöte igår, fick lite mer kött på bena känns det som. när vi kom hem så sov albin i sängen, vilket jag aldrig trodde eftersom emil var här men han hade som vanligt vid sju-åtta blivit trött o ville ha välling för o gå o lägga sig. han är så söt. så fort mamsen o dom åkt så var det csi på tvn o te i soffan. somnade direkt därefter o så imorse när jag vakna så har man åkt på en förkylning, huvudvärk o halsont. kroppen värker vet inte om det är därför menmen.. har nu legat i badet ett tag, tagit järntabletter o ätit frukost/lunch med varm choklad. snart så är det dags o ringa jobbet o kolla hur det går, borde försöka ta mig dit ett liten stund iaf.

vilket tråkigtinlägg men men..
kramar

fixa fixa

nu så känns det som om vi har en riktig plan...

ska köpa golv så vi kan börja nånstans, ska tömma lilla rummet för att lägga golv, sen in med vår säng o lite annat skit. sen blir det till o tömma stora sovrummet för o lägga golv där inne. när det är klart så kan man fixa barnens rum som man vill ha det, funderar på o kanske måla vitt på fondväggen för att få det o "bli" större. kommer juh bli en massa färg ändå. projektet efter det blir nog o riva i hallen för o fixa kontrsdel o måla om lite, vet inte hur det blir med golvet där ännu, får se. hoppas på att pappa kanske har lust o hjälpa till där, för mycket jobb blir det, måste måla där inne oxå. sist men inte minst så får vi ta tag i vardagsrummet o allt ska ske innan jul o bebisankomst är tanken
mycket man vill o mycket ska göras.

var på mvc imorse, grodan ville inte att vi skulle få lyssna på hjärtat, snurra runt massor o gjorde bara bus verkade det som. hade hicka oxå. har gått upp tre kilo sen sist, opps. sen blev det lite jobb. o nu sitter jag här o väntar på att mormor ska komma o vara barnvakt så vi kan gå iväg på möte. nej tack o adjö för den här gången;)

kramar

sista

sista jobbdagen för den här veckan, känns väl skönt fast samtidigt så vet jag hur mör jag kommer vara imorn. suck. jajaj, nästa vecka blir det lite lugnare, skönt det. på måndan ska jag träffa min barnmorska. skönt o få lyssna på grodans hjärta o väga lite, prata lite m.m. på kvällen så är det möte med dagis igen. har fått vår första jourlista nu, intressant o samtidigt lite läskigt. på onsdan så är det joans första arbetsdag, sjukt va tiden går fort. o snart ska man gå hemma med en till liten.
imorse så gick det finfint o gå till dagis, inget gråtande. han är så söt. va stor min lillkille blitt. har nu förberett utflyktsväskan för imorn, då går knopparna till skogen o äter matsäck o busar.
varje morgon när vi vaknar så frågar man albin, ska du till dagis o busa idag? o till svar så får man mmm med ett stort leende på läpparna. man blir så varm.

ska snart lägga mig i badet o mjuka upp mig lite kanske fixa lunch. en snabbis förbi kista skulle juh va trevligt men då sliter jag på mina ben som behövs idag på jobbet. hahaha. igår så kom paket från hm. me like. var bara en tröja till mig o strumpor. papsen fick sig en tröja o sen var resten till albin. o nu så kom ellos katalogen, o det är massa julgrejer i, me like. nu längtar jag till jul hahah. vill julpynta. men hur ska det gå sen när det närmar sig, suck. jätte jobbigt med stor mage o så, tur att jag har två killar som kan hjälpa mig. har fått för mig att vi har studsbara julgranskulor om albin ska hjälpa till. nej nu får det nog bli badet. herrå på er

jahaja nu så låste joan in sig på toaletten, han ska till sumpen o träffa gregor. kul att han duschar i femton år alltid. hahaha


my man:D

tur att musik finns

favvo just nu va

no1
no 2

lördagsbilder


dålig stil av mig

dålig stil av mig o inte skriva här.
har nu blivit sjukskriven 50%, vet inte om det har blivit så mycket bättre men ger det en chans, är juh kul o jobba. på måndag nästa vecka ska jag träffa min barnmorska o prata lite så får vi se. är så läss på o ha så ont, det slutar aldrig o göra ont heller o ibland så får jag panik för att det inte slutar. har plockat här hemma vilket man gör mest hela tiden känns det som för att det inte ska bli en katastrof i slutändan.

helgen har varit riktigt trevlig, i lördags var vi på lekslottet i tumba, vilken ljudnivå det var där. emil hade sitt 7årskalas där o albin fick vara med. o igår så blev det fika hos mamsen med mormor  o hella o kaisa. beställde lite grejer från nån julkatalog som kaisa hade. när vi kom hem så blev det bad med lillkillen, han har blivit så stor o busig.
imorse när vi skulle till dagis så dröjer han ut på allt för att man har lite småbråttom o ändå tycker man att man börjar i tid. blev inte lika mycket gråt idag som förra veckan vilket känns skönt, får väl se sen när vi hämtar hur det gått.
har planerat in matsedel för några dagar nu, annars så slutar det med att det blir något dåligt. antingen smörgåsar eller nån onyttig lunch.

borde gå o lägga mig en stund eftersom det kommer bli en jobbig dag på jobbet idag, suck.

kramar

rån, utbildning o int vet jag

oj vad mycket det händer..
så mycket så jag glömmer hälften, hahah.

albin har varit dålig hela veckan, feber så inskolningen fortsätter nästa vecka är planen. själv var jag dålig i början av veckan. har storstädat här hemma. dammsugit bakom kyl o frys o vår nya spis:). gjort rent inne i kylen, micro o spis. dammsugit o svabbat alla golv. luktar mucho gott här hemma. nu så har joan fått feber o ligger i sängen o mår piss, albin sover i soffan o har bränt sig idag på spisen tror jag. stackarn.
var på utbildning med jobbet idag, åt mest hela tiden o lärde mig lite nytt som kan behövas i framtiden:) snabbt in på jobbet smakade tårta eftersom jobbet fyller ett år idag jippi.
i början av veckan så blev jobbet tyvärr rånat vilket inte är så roligt. hade jag jobbat hade jag nog inte varit gravid längre utan fött på plats eller fått missfall. dom har fått fast nån kille vilket är skönt, men nu så låser vi dörrarna tidigare vilket ger oss lite mer trygghet o koll på gäster som kommer o går.
har hunnit med en sväng på ikea oxå, hittade självklart saker som vi behövde:)
imorn blir det kickoff med jobbet, mycket trevligt hoppas jag det blir.

nä nu är det dags o busa med albin.
kramar

albin killen o vi


kikar mot månen


mina killar kollar på månen vid stranden, bulgarien 2008

finns bilder på albins sida nu:)

vart tar all tid vägen?

finns ingen tid över att sitta vid datan längre, helt sjukt. tappat lite lust oxå. när det finns lite tid över så vill jag helst bara ligga o sova. så det kommer nog fortsätta med dålig uppdatering här, sorry. vet inte om jag skrivit om alla mina krämpor som bara blir fler o fler för varje dag, suck. nu så värker även mitt högra ben, vaknar på nätterna av kramp i vaderna. det är så jäkla jobbigt. ringde försäkringskassan idag, ska fylla i något mer papper sen så ska jag få pengar. härligt. om två veckor så är det dags för läkaren igen o då ska det in fler papper, suck. tur att det rör sig där inne o man kommer ihåg hur mysigt det är. bara 4 månader kvar nu, hahah.
inskolningen går finfint med albin, måste fixa några småsaker till veckan, lite bilder o så:) följde med joan för o hämta albin idag o han blev så glad när vi kom.
ska snart åka iväg till jobbet fast först förbi apoteket o fixa lite. jaja

kramar

familjen i bulgarien sommar 2008

RSS 2.0