bilder då da

albin har lekt en massa i sitt rum o är jätte nöjd!

finns mer bilder på http://rokyalbinloomis.pixbox.se

har varit på öppna förskolan o lekt lite grann idag oxå, himla kul var det. albin hade på sig joans gamla dräkt som han hade på sig när han var liten. hur grym kille som helst!
image16
herrå

klart!

äntligen klart o jag är dundernöjd!

mittemellan

då är allt färdigmålat första vändan. imorn blir det andra vändan o fondvägen:) hoppas verkligen det blir jätte fint! har varit på ikea o shoppat lite med I såg peter siepen, heheh coolt. sen blev det god o enkel middag:) o nu så har man tvättstugan. längtar till nio då blir det nybakad äppelpaj o fruarna!
berättar mer imorn:)
herrå

början

nu har vi börjat i lilla rummet.. har sandpapprat lite o spacklat lite. men shit asså det kommer bli jobbigt sen, vet inte om blommorna som är på tapeten kommer slå igenom, suck! jaja då får det bli en vit vägg med vita blommor. men hoppas på att det ska bli bra, kan juh måla två gånger. så snart ska vi börja grundlägga. jag blir så glad att vi kommit igång:) får se när vi målar stora rummet, kanske blir jätte jobbigt med lilla då väntar vi med det stora. va på mvc idag, gick bra, det var väldigt positivt! wheii..

nää nu måste jag hjälpa far min:) herrå

shopping engång till

var på barnkalas igår, åt lite tårta o träffade trevliga människor. albin hade det skojigt. sen bar det av till sumpan. trevligt trevligt. blev en tripp till kista med A, gick runt lite o käkade oss en middag:) pratade av oss lite. jag var duktig köpte mig ingenting, förutom maten då da. när jag kom hem så la jag mig i soffan o läste föräldrar o barn tidningen o myste med albin. sen blev det film, mona lisas leende. helt ok.

halv fem imorse tror jag klockan va då vaknade albin o va lite otröstlig. han ville inte ens ha välling utan bara ligga brevid mamma o pappa.  han sov alltså från halv tio till halv fem. sen somnade vi om till halv elva. vi var nog lite trötta jag o albin. gick upp lekte lite i vardagsrummet, jag röjde ur garderoberna. plockade bort lite sommarkläder. skönt o få vika om allting o se hur mkt kläder man egentligen har. sen blev det gröt till albin o jag åt mig knäckemacka. sen blev det lite sång o dans i vardagsrummet till den gula barnkammarboken. sen blev albin gnällobert så det blev lunch. albin satt bara o spottade ut allt. o skakade på huvudet. jajaj..
sen gick vi iväg till akalla kyrka, som har babycafe en gång i veckan med lite sång o prat. har sån tur, idag så var föräldrarkoperativet från akalla där. dom berättade om junibacken som det heter. det verkade så bra. måste söka dit bumspannkaka. efter sångstunden så drog albin o jag till kista. lämnade tillbaka tröjorna jag köpte:( men gick in på indiska o oj så handlade jag lite grejer:) sen bar det hemmåt så nu väntar vi på pappa. albin ska busa med han:) idag blir det fisk till middag. torskfile med broccoli, räkor, curry, skaldjurssoppa som sås runtom. imorn så kommer T hit o ska börja måla:) längtar massor. ska bli så kul. E kommer oxå, han ska hjälpa till med albin. o sen så ska jag juh till mvc:( jaja det blir juh bra tillslut hoppas jag. nee nu får ni ha en mysig kväll!

herrå


morbror emil busar med albin

shopping

blev en resa till öb idag o köpte lite färg, kaktus blev det till albins rum, skulle ha velat ha violett eller nougat till vårt sovrum, men får se vad det blir. sen lite mat på willys o sen hem. kom hem käkade lite rester, var himlans gott fast det var rester. badade lite med albin o sen blev det en tripp till kista utan killarna. shoppade mer trosor, en polo o ett jätte fint linne till mig:) sen så hittade jag lite kläder till albin. två par byxor o en jacka typ. så himla fint var det. kom hem o skulle visa joan mitt fina linne, då ser jag att det är sönder.
SUCK!!!!!!
ska pröva polotröjan o ser att den oxå är typ lite sönder
DUBBELSUCK!!!!!
får åka o byta i veckan, imorn så blir det barnkalas. nu ska jag kolla på en b-film:) hahah ha en trevlig kväll!
herrå

morgon

E o T kom hit runt tolv tiden. pratade lite sen var det dags för T att åka till jobbet. så E o jag bakade en sockerkaka eftersom vi behövde lite gotti till senare:)
sen hängde jag lite i kista centrum med killarna. E åt donken, joan tacos o albin o jag åt kycklingfile med klyftpotatis o massa onyttig beasås:) köpte tre nya trosor, ville ha mer men kunde juh inte tvinga killarna vänta:) sen blev det ett zelda till ds'en. ska bli skoj o pröva.
när vi kom hem blev det lite tv o sockerkaka o chips. albin somnade hyfsat tidigt, han var väl helt slut efter att röjt en hel dag med morbror.

nee nu ere dags för lite mat till magen
herrå

idag då da

snart så kommer E, albins morbror. han blir alldeles galen när han kommer hit. albin flippar ut o ska impa på han:) skrika massa krypa runt o försöka stå o bara vara cool.
ska iväg o köpa färg, får se om T kommer nästa vecka o målar lite med oss:)  ska bli så kul o fint hoppas jag.
funderar på om jag ska baka något gott idag, eftersom jag har blivit så haj på det förutom kladdkaka:) o frågan är vad det ska bli till middag... så tråkigt att hitta på nya saker hela tiden. men joan kanske kommer på något:)

måste till kista o köpa massa nya underkläder så trött på dom jag har, lite förnyelse tack:) nu när man fått lön x 2 o mammapeng så har man råd. undrar om man kan lura joan att åka på ikea nån dag:) slutar väl med att jag själv får åka. men det gör juh iof inget det heller.

ne nu lunch herrå
image10
albin är ute o går med sin rullator

kort blev det

var på mvc igår igen.. bläääääääää
men fort gick det. sen gick vi till jobbet o snackade lite skit, sen blev det lunch på trevlig restaurang. o ps3 med R. o så blev det middag:) gotti gotti.
nu ska jag beställa massa kort:) längtar tills dom kommer så jag kan fixa i fotoalbumet.
image9
albin älskar fiskarna


hundvalp

ibland är det som om man har en liten icke rumsren hundvalp här hemma, albin brukar få leka naken på morgonen efter att han har gjort nummer två i blöjan. helt plötsligt så har man gått i en kisspöl mmm najs.
men han är så gullig när han kryper utan blöja, ibland måste han typ krypa lite annorlunda eftersom det hänger något där mellan benen :) o han tycker det är roligt när något lixom "dinglar" eller vad man ska säga.. hahah sen är han så lycklig över att va naken. måste springa o sätta sig på mattan eftersom det kittlas så mycket mot rumpan:)

inatt vaknade jag av att albin står brevid mig o gråter o säger mammamamammamam. han är så söt, såklart så blir man klarvaken o måste få han o somna om. tog han en halvtimme att förså att det fortfarande är natt.
imorse när joan gick upp för o sedan gå till jobbet så vaknade albin, han blir överlycklig att nån är vaken. så han vill upp o leka en massa i vardagsrummet med alla sina leksaker tills han kommer o suger på min näsa typ = hungrig vill ha frukost/gröt:)

efter frukost så blir det leka av sig lite till o sen sova middag allt från 20minuter till 2timmar. då får mamma sin egen tid:) sen ska vi äta lite lunch o gå till öppna förskolan om det hinns med till sångstund som är det roliga. albin blir så lycklig av att se andra barn:)

nee måste hinna med en beta innan han vaknar:) skriver mer senare:)
herrå

grejsemojs o mvc

tydligen så kör jag någon varannan dagblogg. händer inte så mycket som är intressant o skriva av sig om.
lekte lite med I igår iaf, var ute o gick i höstmörkret. det var skönt o få röra på sig lite o prata lite skit, ibland behöver man lätta på hjärtat. sen blev det lite ID o csi med godis. nattade albin o nattade mig själv. sover så otroligt skönt nu när albin börjat sova i sin egna säng. det är som om man kopplar av mer. tror joan sover mycket bättre oxå.

så vid halv ätta imorse vaknade albin så då tog jag upp han så vi myste lite i sängen o somnade om. joan hade gått till jobbet så vi hade hela sängen för oss själva o bre ut oss i:) halv nio så pep mobilen, då det var dags för oss o gå upp. skulle iväg till mvc på en andra efterkontroll. skit blev bajs av allt. så nu ska jag dit 4omgångar till, hoppas det blir bra efter det annars blir det ännu mer bajs. hahah asså jobbigt:) då blir det operation. jag vill verkligen inte det :'(

image8
dio o albin
på restaurang

albin fick leka av sig med D o mamma fick leka med E idag oxå. så då blev man genast glad igen:) gick på en restaurang o käkade gott, blev mat över hela golvet under killarna men dom var lyckliga ändå. man såg hur personalen gick förbi o suckade en massa o tänkte " shit va ungar skitar ner" säkert men E o jag städade väldigt fint efter killarna, man skäms juh annars. sen blev det en prommis till ica köpte lite grejer till albin sen gick vi hem till E o fika. väl hemma hos E så kom S med E o J med O. så ligan fick leka av sig:) tog så mycket bilder så det är sjukt. ligger en hel del på http://rokyalbinloomis.pixbox.se sen mötte vi joan på jobbet o åkte hem tillsammans. så nu har vi lagat en kycklinggryta som ska bli intressant o smaka:) sen senare ikväll så är det juh fruarna:) längtar massor. ses
herrå

gottti

har ätit så himla dog mat! jag älskar tacos o som alltid så äter man alldelles för mycket:) men fick självklart i mig lite cheesecake som va så god så jag svimmar nästan. såg en tråkig film men nu har jag sett den, kommer inte ens ihåg vad den hette eller vilka som va med den. albin har lekt rövare o varit speedad men nu äntligen sover han så man hinner med sig en beta innan man själv ska krypa ner brevid gubben min:)

go natt!

gässsppp

har varit en jobbig natt i natt... albin har grinat med jämna mellanrum o är jätte förkyld:( tycker så synd om han. var till kista o köpte näsdroppar o käka lunch o gjorde lite roliga saker:) pratade lite med papsen om målningen. längtar tills allt blir klart o fint. joan har dammsugit så att alla dammråttor fick fly.
så nu ska jag gå o lägga mig med albin o sussa en liten stund medans joan tittar på F1. sista tävlingen för säsongen o det är lite spännande på riktigt:) får se om I ska komma förbi o äta här, har så otroligt mycket mat hemma. var typ hundra år sen jag åt tacos oxå:) ser verkligen framemot middan:) ska kika på film senare med vår nya "ljudgrejer" hoppas på en komedi men joan lär väl välja nån tråkig film:)

så herrå

härligt

igår så var albin o jag hemma hela dagen, små plockade lite här o där. blev lite finare. min grej är att plocka o ha mig när joan är borta o jobbar. får tiden att gå lite fortare.

såå.. har varit så jäkla bra idag:) flyttat möbler för brinnande livet. o nu börjar det bli bra, ska bjuda över papsen nån dag nu så vi kan börja måla i albins rum. sen har vi juh lite mer grejer o slänga. måste skaffa hit nån som kan köra skiten till soppstationen. nu vill jag till ikea o skaffa mig en ny taklampa, kanske en rullgardin eftersom solen är som värst på morgonen i vårt sovrum:)  ska försöka på mig o göra en cheescake imorn, får se om jag o joan får trycka i oss hela eller om vi får besök:)
nu ska jag gå o mysa lite med joan.
ha en trevlig lördag:)

missat en dags blogg;p

igår var vi på öppna förskolan, träffade B o T o E o D. många bokstäver blev det:) killarna fick leka av sig lite. vi försökte få T att krypa men han ville inte riktigt. sen blev det en promenad till kista o käka lite gotti o shoppade mig en sacosäck:) slutade med att joan o jag bråkade om den när han kom hem från jobbet. hahaha.
idag kom farmor o hälsade på så vi åkte till sumpan o gick på öppna förskolan där o sjöng lite. kollade in E o M nya lägenhet. verkade vara jätte fin, värsta uteplatsen. där ska vi hänga o grilla nästa sommar:) sen blev det att åka hem o käka lunch med joan. så ensamt när han jobbar hela tiden sånna pissiga pass. sen till willys storhandlade, gjorde av med en massa pengar men massa mat blev det. o typ 200blöjor. så nu ska vi klara oss ett tag iaf. imorn så kommer några o hämtar vår soffa som jag hade tänkt o slänga. skönt att nån ville ha den:) den är juh inte i nå dåligt skick utan vi har ingen plats med alla våra j-vla möbler som man måste börja rensa. ska börja smått o fixa albins rum i helgen. ser verkligen fram emot det. ska bli så kul o så fint.

image6
här hittade jag albin för nån dag sen, busfrö.
han har blivit så busig, han vet att han inte får göra vissa saker så kryper han dit o tittar på mig o skrattar. det är som om han tänker inte göra något utan han vill bara ha uppmärksamhet. skulle natta albin i förrgår o han vägrade somna. så vi låg i sängen o skulle försöka men han var så övertrött så han skrattade bara man tog i han, han skrattade hysteriskt. jag grinade av skratt. halv ett somnade han. o inte sov han längra på morgonen för det:)
image7
Här är busfröt som inte ville sova, han myser med våra nya påslakan. älskar färgen.
nu ska jag äta mig en smörgås o vänta på att gubben min ska komma hem.
go natt alla!

parken

var ut till parken idag med albin så han fick gunga lite. han var så lycklig, han satt bara o log mot mig. han tittade på småkillarna som sprang o lekte o skrattade o man typ såg hur gärna albin ville leka med dom. var iväg till kista som vanligt , köpt svamp o grädde till lunchen imorn.
hade på mig mina nya svarta jeans, dom är så sköna. är riktigt nöjd med det köpet.
pratade med älsklingens mamma nyss, hon ska komma o leka med oss på torsdag. då blir det sångstund i sumpan med e o d. sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
längtar massor tills Joan kommer hem, usch hatar att han jobbar sånna pisstider. han är helt slut när han kommer hem, stackarn. albin saknar pappa massor han med. han kröp till mig efter joan gått till jobbet i morse o grinade o sa pappa. o igår när joan kom hem så "raketkröp" han till joan o reste sig o kramades lite med han.

nää nu ska jag o albin ut o stöka ner i vardagsrummet:) ut med alla leksaker. :)
image5
Vår Familj

lite mer

blev ingen kyrkan o leka med andra bebisar. vi tog bussen till kista:) jag köpte mig två par jeans, svarta. betalade bara 355kronor typ. vilket bra köp:) blev en silikon form oxå som man kan göra paj i annat såklart. så idag invigde vi den:) blåbärspaj blev det. gotti. funderar på o göra en cheescake nån dag.
 hann med o spela lite boogie idag oxå, börjar få in dansrytmen:)
nä nu ska jag spela lite betapet, det är juh så roligt.
måste juh lägga in en sån söt bild på min älskling
image3
albin bland höstlöven
kollade igenom bilder från semestern o jag längtar verkligen tills vi åker utomlands nästa gång. gärna något varmt o coolt ställe typ maroco men storstadssemester är oxå något som jag skulle vilja åka till. jag menar albin har juh flygvanan inne. han är en berest liten kille. inte många som varit i italien, slovenien o kroatien o typ finland innan man fyllt ett år:)
image4
vi badar i poolen på hotellet


tråkigt väder

usch för mulet höstväder, kan väl åtminstonde va lite sol:( så man kan ut o gå utan att blåsa iväg o förfrysa. albin sover.. har snart sovit i två timmar han är knasig:) ska snart till kyrkan o sjunga lite på babycafet om albin vaknar i tid. sen handla lite till middagen. ska försöka baka en blåbärspaj till joan som efterätt:) men vem vet hur det slutar. ska försöka hinna med o sjunga lite kareoke på boogie, dansa var inte riktigt min grej :)

nu vaknade lillkillen:)
image2
jag o albin
nu välling time.

Lista

Denna listan snodde jag från  http://pancake.webblogg.se

Hur svarar du i hemtelefonen?
hej! det är louise
Hur svarar du i mobiltelefonen?
Det beror på vem som ringer!
Ringer det mycket till dig?
olika varje dag
Ringer du mycket?
jaa
Vem ringde du senast?
mamma
Hur mycket pengar har du?
så jag klarar mig
Senast kramat och när?
joan imorse innan han gick till jobbet.. han kommer hem snart:)
Antal timmar sömn inatt?
vem vet, 4timmar sen ge mat sova 3till kanske. längtar efter en HEL natt sömn
Sov du ensam?
Nej, sov med Myso
Vem sov du hos senast?
Hm... Minns inte då jag sov hos nån sist!
Vem sov hos dig senast?
Förutom Darling så va det nog Svärmor
Vem vet mest om dig?
mamma, sarah
Vem vet du mest om?
albin:)
Vad ser du fram emot?
få göra om här hemma
Vad vill du ha just nu?
cheesecake
Vem längtar du mest efter?
joan massor
Vem vill du helst slippa?
bra fråga, vet inte
Vem stör du dig på?
Ingen speciell
Vem vill du sova bredvid inatt?
joan så han kan krama om mig
Vilken buss åker du oftast?
alla som går mot kista eller hem,
Vilken årstid är det nu?
höst
Anser du dig själv snygg?
oj, beror på dag o humör:)
Har du varit kär?
Ja
Är du kär nu?
ja
Är du en bra partner?
ja det tror jag o hoppas han tycker
Har någon varit otrogen mot dig?
ja
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?
ja
Har du varit otrogen?
hmm, det har jag väl. var juh några år sen, typ när man var 16 eller något.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?
uppraggad
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
ja, varje dag!
Vad åt du senast?
kycklinggryta hos ida
Är du polare med grannarna?
säger hej i trapphuset
Har du varit på ett party?
ja
Har du varit utomlands?
ja några gånger o fler blir det
Var är dina syskon just nu?
emil sover nog, robin ingen aning
Vilken tid gick du upp imorse?
vid 10
Vad gjorde du kl 2 inatt?
sov
Vad är det första du gör på morgonen?
försöker få albin o vilja somna om;) går upp o byter blöja på albin
Vad ska du göra efter det här?
kramas med joan o krypa ner i sängen o kika på tv

så nu har jag skrivit tre inlägg iaf :)

ojojoj

då ska vi se hur det ska gå för mig o blogga, får bli när tid finns till.

var på 20års kalas igår. J får nu gå på systemet:) stora tjejen. träffade lite kompisar man inte sett på nåt år. ät jätte god pasta sallad o cheescake.
image2
albin jasmine o jag.

vad har hänt idag da? har städat lite ute på gården:) jag var så duktig så:) ena killen i styrelsen vill ha in mig i styrelsen. jag är en sån positiv o trevlig människa. trevligt trevligt tänkte jag.
ska snart hem till I o käka middag o spela lite wii. har lånat boggie av T. ska bli spännande.
nä måste väl ge busiga killen lite välling så han är en glad kille i nån timme till:)

Välkommen till min nya blogg!

jag ska blogga..

hahahha

RSS 2.0