helgen

lördagen blev en mysig dag hela dan:) blev en tripp till fjärilshuset i haga parken, shit va varmt det va men mysigt. albin tyckte bäst om fiskarna. hur dyrt som helst att gå in tur att vi hade gratisbiljetter:) fick några fina bilder, som finns på albins sida.
image79
efter att ha hängt där ett tag o ätit lunch så blev det en promenad till solna centrum där vi tog bussen till babyland. hittade inget kul. vet inte hur vi ska göra med barnvagnen. suck. det löser sig nog. efter det så åkte vi hem. myste lite med killarna, badade med albin gav han middag o gick sedan hem till ida för o ha tjejkväll. blev god mat o massa snack. ida är grym på o laga mat o baka:)

söndagen så var vi bara hemma. skruvade upp bokhylla, fixade i köket dammsög överallt, var ner till källaren o småfixade. åt pizza o var på en promenad. har lagt ut vårt databord på blocket:) första gången jag är duktig o gör något sånt. nu vaknadew lillkillen så det är dags o fixa lunch. tack o adjö!

1år idag

sju imorse väckte vi albin. sjöng ja må du leva o öppna paket med vällingflaskan i mun. han e så söt. vid nio så blev det en tur till kyrkan o sjunga lite o träffa barn så albin fick leka av sig lite. träffade en trevlig mamma, som jag bytte nummer med:) efter kyrkan gick jag o linda som min nya vän heter till kista. käkade lunch tillsammans o kollade lite rea. hon har en son på 4månader. sötnöt:)  efter kista så blev det en sväng förbi ida som lagade pannkakor, som blev en toppen mellis. o som grädde på moset så blev det nybakad kanelbulle:) o paket. efter att ha varit borta hela dagen så blev det till o komma hem o leka lite, joan bytte av mig så jag o ida kunde åka till sollentuna o shoppa lite. blev sen pizza till middag:) lekte en massa med albin o spelade med hans nya boll. han står nästan hela tiden nu o försöker sig på o gå oxå. det är så roligt:) nu ska jag glo på tv o kanske somna:) kramar

nyfiken?

såklart du ska gå in på den här sidan o kika om vad som händer i schlagervärlden:)

imorn så

albin blir ett år imorn... hur sjukt är det inte. tiden går så jäkla fort så jag vet inte hur jag hunnit med så mkt. kan den inte stanna för en liten stund så jag hinner njuta mer av min underbara son. inte gå tillbaka till jobbet o missa massor. igår så gick han några steg o det va så underbart o få se. idag så har det inte varit så mkt men han vill nog bra gärna men törs inte riktigt. idag har vi varit på öppna förskolan o sjungit massor sen blev det en tur ut till barkarby, gick flera mil kändes det som:) blev en titt på alla halva reapriset kläder men hittade inget:( köpte mig en låda på rusta som man kan ha under sängen. har redan fyllt den med skor o skulle behöva två till:) sen för bi golfaffären o sa hej till maria, pratade lite o sen blev det härliga ikea. jag o albin tycker om ikea. blev lite mat o sen shopping. köpte en skohylla o en bokhylla typ, som glad kom o hämtade för att skjutsa hem:) efter ikea så skulle vi handla lite mat på lidl precis när vi går in på lidl så brakar vagnen ihop. trodde albin skulle klämmas ihjäl men som tur var så hade jag juh lådan under vagnen som stoppade hela skiten o braka ihop helt. så nu får dt bli sulkyn tills vagnen lagas. suck. till middag så blev det jätte god köttfärs o spagetti med smällt ost o majs. mumsigt. tvättade lite o träffade ida:)

imorn så blir det en tripp till öppna förskolan, hem till ida o äta nybakade bullar o sen så ska killen få paket:) på lördag så ska jag till fjärilshuset o kika lite. har fått gratisbiljetter:) ida ska med o kanske dio o elin. nu ska jag nog gå o lägga mig eftersom vi ska upp tidigt imorn o sjunga för lillkillen:) kramar
image78

gåkillen

albin har nu börjat ställa sig upp o försöker gå men efter ett steg så ramlar han typ. idag på öppna förskolan så gick han nästan fyra korta steg. han e en cool kille:)
håller på o flyttar lite möbler här hemma igen:) tydligen så hittar jag på nya bättre lösningar hela tiden:) ska fixa lite mer nu o sen glo lite på grey kanske.

image77
stora killen glor på tv

senast

albin håller på o få en tand i övre käken så han håller på o gnisslar tänderna jag blir galen. han har även lärt sig o vinka när man säger hej, han viftar för fullt med armen:) bara senaste veckan så har han blivit så stor fattar inte att han blir ett år på fredag. mammas stora pojke:)

på serie fronten så har jag hunnit igenom säsong 2 o nästan hela 3 på grey, så snart är det över:( albin tycker oxå om grey. han klappar händerna när det e slut:)

nu är det dags för oss att göra oss iordning vi ska hem till dio som precis har flyttat:) o hoppas på att vi lyckas få lite vattkopporvirus:) sen så ska vi träffa mormor, hon ska komma hem till oss efter jobbet o leka lite. så ha en finfin dag!
kramar
image76

jaha jag e dålig på blogga just nu

har tydligen bloggtorka, har fullt upp med o leka med albin o glo på massa serier.
har kollat klart på oc säsong 4 nu o även hunnit glo igenom säsong 1 på grey o halva 2an. fattar inte att jag är så känslig sen den dagen jag födde albin så gråter jag så fort det är någon fint på tvn typ. hej bjud inte mig på film men om du gör det ta med näsdukar;)

den här veckan har varit seg, haft feber men mår nu bra. var till kista igår o träffade tiam o behnaz. köpte en tröja som jag kollat på rean men nu så var den på halva reapriset, me like:) storhandlade mat hem oxå, skönt eftersom jag käkat ur frysen:) nu är den väl hyfsat full men förstår inte vad det var som kostade.

idag ska anneli o familj komma:) ska bli trevligt ska göra boxners gryta o bygga dator o kanske spela lite wii. ne nu är det nog dags för lite frukost. herrå

ojjjj

var på hawaiian lomi lomi massage o sen en ansiktsbehandling i lördags.. ojojojoj vad det var härligt! lätt det bästa jag varit med om:) denna underbar behandling fick jag av två underbara människor. kan juh säga att jag behövde det. TACK ANNICA O ROGER!

sen blev det att åka o hjälpa ida o flytta gick snabbt o det blev pizza till lunch. mums. efter vi va klara så stack joan o jag hem då vi fick gäster. det va mulle o ia, fick umgås lite som vuxna människor inte behöva ha koll på barnen hela tiden:) wilgot var hemma hos sin mormor o albin var hemma hos sin. sen blev det middag på burger king. tror joan o jag satt helt tysta under tiden vi åt, man satt bara o njöt utav tystnaden o att slippa stressa för att albin vill ha mer pommes typ. skönt o gå på promenaden fram o tebax. skönt med frisk luft, plus att vi kunde ta snabba vägen över stora vägen eftersom vi inte hade någon barnvagn. sen blev det lite fula bettan o sport. o sen sova länge.... gick upp vid 13 då joan började laga lunch:) va så mysigt o åka o hämta albin han vart så glad att se sin mamma o pappa. käka semla o sen drog vi hem.

idag så har jag börjat glo lite på oc. är verkligen inte desamma utan marissa hahah hej jag e nörd:) nej nu ska vi ut o gå medans solen strålar en massa. tack o hej

besatt

har idag kollat 4avsnitt av fula bettan, igår var det 6avsnitt o dagen innan 4avsnitt. när jag väl börjar med en serie så måste jag juh kolla igenom från början.
så för ett tag sen så var det fruarna som gällde o sen så blev det lite o.c. nu är det fula bettan o snart blir det lite grey.

serier som jag har kvar jag vill se från början:
brothers and sisters, fast tror jag barade missade dom 3 första avsnitten men ändå vill se dom.
gilmore girls har sett lite smått på den när den gått på tv, verkar helt ok
vänner skulle va kul o se från början
sex and the city är en favvo
the private practice, en  spinner på grey skulle man kunna säga.
vad finns det mer? typ seinfeld och fraiser skulle va kul o få se
sen har vi juh alla csi, fast det lär dröja innan jag sätter mig ner för o se dom, så tråkigt o se repriserna på kvällarna för oftast så har man redan sett dom:(
joan o jag brukar se på 2 1/2 män på kvällarna. e en rolig serie det med. gu låter som jag är värsta tvnörden men det e jag inte. men vissa serier är juh så bra:)
har jag missat någon?
har juh missat heroes, när ska det börja igen? en serie som jag o joan kollade på tillsammans, han tycker inte riktigt om min smak:) ska försöka följa traveler tillsammans men det får bli när tid finns o nu e jag busy.

på lördag så ska min lille prins sova borta för andra gången... kommer säkert gå jätte bra:) joan o jag ska hjälpa ida o flytta sen blir det hem till en massa mys o en LÅNG sovmorgon. nu blir det sängen så go natt


vänner

har sånna underbara vänner

min första bästa kompis
hon va där första gången man blev kär, gjorde hejaramsor till en kille som båda var kär i som absolut inte gjorde så mycket, var på fotbollsträningar mer än vad vissa spelare själva var där, våra cykelturer in i buskar o volter o basketen, jaa massa minnen
tappade kontakten lite efter sisådär 6år men har juh alltid varit vänner:) är än i dag en utav mina bästa vänner.

en av mina förebilder träffade jag genom pappas vän, tur det. hon lärde mig att äta, hahah ok pröva massa nya saker. läskautomater o ringa linjen var lite vår grej. ja sen finns en massa andra minnen.

under gymnasietiden träffade jag en helgalen tjej visade sig att det blev en av mina bästa kompisar.
hon fanns där när livet lekte som mest. tävlingar, resor o en massa onyttig mat o massa dricka. en del medusa blev det. hon va där när jag blev riktigt sårad av en kille för första gången i mitt liv. o mer minnen är det:)

på senare år så har man juh lärt känna nytt folk.
började ett nytt jobb där ingen visste vem man var.
*en människa som har lika mycket energi som mej, finns det sånna? satt ihop som klister ett tag. vi ägde på kareoke o vara nyktra o ibland mindre nyktra
*var ut på krogen o hon sa inte ett ord till mig, trodde nästan hon kunde döda mig med ögonen, idag så är det inte så utan är en underbar människa som jag lätt kan lita på.
*mamma talade bara gott om henne o jag tänkte inte mer på det, sen en dag så stannade hon kvar på kräftkalas o sen den dan så är hon en självklar vän:) hallå vad skulle jag göra utan henne:) min gåtjejje o hemlistjejje:)

det var några av mina underbara vänner som betyder en massa för mig men man kanske är dålig på o visa det. ska bli lite bättre på sånt. nu bums.


todayyyy

vaknade halv elva idag.. o då sov albin fortfarande. med huvudet neråt o fötterna på kudden:) sötnos
tvättade mellan 11-13 skönt o få det gjort:) blev en mysig frukost med killarna.
efter att joan åkt till jobbet så gjorde jag tonfiskkille med spagetti:) mumsigt. albin tycker om massor.
sen blev det lite slappo här hemma med albin. sen ringde ida, så vi skulle ses o gå till hennes nya lägenhet:) jag har varit där fler gånger än henne. så kul att hon ska flytta i helgen. på lördag så ska jag till sparadiset o mysa lite. är så himla glad:) min vän annica är en av världens finaste tjejor i världen:)
lagade middag, som jag o albin åt framför tvn. myskillen o jag. nu så e det csi igen så herrå

jobba

helt sjukt snart ska jag börja jobba o jag ska börja jobba heltid på en gång:( hur ska jag palla det här schemat jag kommer fan bli sjukskriven typ. hoppas verkligen dom hinner byta schema!!
en del av mig längtar efter att få jobba medans en annan del av mig önskar att jag blev gravid igen direkt efter albin föddes så man kan va hemma o mysa med en till bebis hahahah skulle kanske ha blitt knäckt då men tanken e skön:) om joan lämnar in sina papper i tid så ska jag börja jobba från 1 mars. ojoj

håller på o planerar för fullt albins 1årskalas. oj va folk det kommer om alla nu kommer men många har redan svarat. vad ska man bjuda på? tips? nu ska jag käka frukost o sen ska jag till kista o hänga lite med behnaz o tiam
tack o adjö

nyår

då har det nya året börjat!
har man några nyårslöften? nej inte ännu. man bara bryter dom ändå.
gårdagen lite kort.. vi fick massa god mat, spionerade på polisen utanför, spelade wii, skålade vid tolv sen somnade jag när jag skulle natta albin. bra där louise.
vaknade imorse o är dunderförkyld. suck. så vi får hoppa över dios ett årskalas:(

image75
Så här söt blir man när pappa ska ha koll. albin älskar choklad:)

nu ska jag lägga mig framför tvn o försöka bli frisk o det är fort det. kramar


RSS 2.0