mer fredag

hur kan man glömma, albin ramlade ner från vår säng inatt. gu va han grinade, gjorde ont i hela hjärtat. tror nog han mest blev rädd för han verkar inte skadad idag. var iväg till öppna förskolan idag, sjöng lite sen blev det till lidl o handla lite o hämta ut ett hm paket som jag helt glömt bort. var två bodiesar, fin fina. sen åkte vi till kista. shoppade lite julklappar:) eller jag köpte julklapp till mina bröder från min pappa o sen en julklapp till mig från mamma. eftersom det var halva priset på den idag:) i löv hemtex. vad konstigt det ser ut, stavas det så? jajaj. sen när jag kom hem så har jag slagit in paket, både jul o födelsedags. lagat lite god mat, kött med pommes o beasås. mumsigt. sen efter maten så har jag pakat väskorna. vi ska juh ut på äventyr hela helgen. suck kommer va som en död sill på måndag. imorn så ska vi hem till min pappi, efter det födelsedagskalas hos mammi, efter det så ska vi på 30årspataj:) inte nog med det så ska vi sen upp tidigt på söndan för o åka till enköping o hälsa på svärmor o sen lite friends o sen hem. undrar hur albin kommer vara.. trött o grinig eller pigg o glad??

vad hände med fem tjejnamn om det blev femlingar? BINGO lixom. nä nu ska jag titta på idol:)
puss o hej

frädag

oj, har visst inte bloggat på nån dag. jaha vad har hänt i mitt intressanta liv?? har färgat håret:) härligt, äntligen mörkt igen. åt god lasagne igrå med ida my friend, tvättat. o sen har jag fått upp all julpynt, jag älskar det. det är så mysigt:) speciellt på kvällen när det är mörkt o allt julpynt lyser:) i löv it. vad händer idag da? ska väl vara med joan som äntligen är ledig efter typ hundra dagars arbete med skittider. synd att det är så tråkigt väder ute bara:(

 
lite julpynt o sen en bild på killarna från när vi va i stan:)

härliga serier

har tittat på favoriterna idag

Fula bettan
fruarna
brötter o söstrar

så jäkla bra var dom allihop.

idag var jag inne i stan med elin o dio. blev en himla lång dag men fick lite gjort hälsade på isabelle caroline cicci o maria. o handlade julklapp o lite grejer till mig:) så jag kan börja skärpa mig;) killarna är juh bara så härliga. dom blir så stora när dom är tillsammans. busiga oxå. har hittat så mkt grejer som albin vill ha men det får bli till julklapp eller kanske ettårspresenter. måste kanske börja planera ettårskalas oxå. sen fyller man juh år själv . får slå ihop det eller något. hyra lokalen. hmm? måste tänka ut något bra. sen ska vi på julmiddag med jobbet den 8december, albin ska sova hos mormor. hur ska jag klara av det??  det är så bra för albin att emil är där så han kan leka av sig lite:) o jag o joan kommer få sova en hel natt utan barnskrik eller behöva gå upp tidigt:) vi kommer inte ens behöva åka  o hämta honom dan efter för hon kommer o lämnar honom.  det är en toppen barnvakt:) nu ska jag sova så natti natt

jul snart då da

måste börja planera inför jul.
vad är kvar?
  • vad ska vi äta o dricka?
  • nån julklapp kvar att fixa?
  • julkort skrivna ska typ bara skickas
  • fixa lekar :)
  • upp med julgrejer
  • vart ska granen stå
  • vilka kommer
  • bord o stolar
  • sovplatser
  • något mer...?
kan juh bjuda på lite bilder från förra julen




då---nu

hej jag har lixom blivit mamma med det innebär att jag slutat tänka på hur jag ser ut, klär mig i vad somhelst, blir ändå skitig så fort albin gör något. fixar inte håret, lättast att sätta upp det i en knut okammat. smink vad är det? låter som jag ä'r värsta fulot men det är jag väl inte men skulle juh kunna lägga lite mer tid på mig själv.
så nu måste jag börja ta tag i det här. ge mig lite pengar så jag kan gå o få mig lite massage o manikyr o pedikyr typ. kanske färga håret snart igen..

här kommer lite bilder:
image42
Bulgarien med sarah oktober2005
image43
Hej jag är tretton typ:) dec 2005 hos mamma
image45
Jag dec 2006
image44
Jag nov 2007

sjukvårdsupplysningen

albin somnade nyss i min famn.. så härligt. älskar han så mycket.

kommer nog inte bli så mkt sömn inatt kommer väl mest ligga o titta om han andas. efter middagen idag så började albin blöda näsblod, va väl inget mer med det tänkte jag, men det slutade aldrig att sluta helt. så efter två timmar efter att det börjat så ringde jag sjukvårdsupplysningen. fick rådet att han ska ligga med huvudet högt inatt så han inte får blod i lungorna. vilket inte är så bra. usch får så ont i magen, vill bara grina o få det att sluta men hur lätt är det.
så nu har han somnat o jag är orolig. det är säkert inget farligt men man är juh som man är.

vad mer har man gjort idag? varit i stinsen med mina bröder o ida. va trevligt, ska kanske träffa robin imorn o umgås lite i barkarby. gå till ikea o köpa mig lite onödiga grejer:) nu ska jag fortsätta o titta på csi.
o hur blev det med tjejnamn om det blev femlingar? berit inga nora gun olga???

lugn dag

idag har det varit en lugn dag. albin har badat som vanligt imorse, sen blev det gröt. somnade efter det. fick väcka han till lunchen, som han glatt stoppade i munnen. gick en kort promenad runt kvarteret för o få i oss lite frisk luft, sen snabbt hem in i värmen:) vi har bakat en tigerkaka o en kladdkaka som blev sådär:) bättre än sist iaf:) kollat lite på tv, suttit vid datan o glott. pratat i telefon. o nu så väntar jag på att joan ska komma hem så man har nån o prata med.
har namnsdag idag:) catarina

har kommit på namn till vår nästa bebis
Damon Leopold.. Hill kanske har inte kommit underfund med det sista namnet.
Tyra Ronja Leonora

så nu ska jag väl glo lite mer på tvn eller surfa runt på the internet......

fortsättningen

ida jag albin mötte mamma o emil inne i stan så åkte vi med buss ut till djurgårn, fick gå av vid bron o promenera lite eftersom dom bygger o fixar på den. himla mysigt på grönan. albin o emil träffade tomten, tog lite foton:)

sen gick jag o emil in i lustiga huset. så kul med mattan ner.. sen var det allsång för barnen. emil sjöng med o gjorde även rörelsena man skulle. albin var uttråkad. kanske frusen. blev att vi åkte hem efter vi gott runt där. så nu har albin o jag tänt massa ljus otittat på tv. ätit god middag o snart börjar det en film på 5an:) så en trevlig lördag på er allihop..
förresten 1månad kvar till jul.

julmarknad

ska strax in till stan o gå på lite julmarknader:) ska bli så trevligt. måste klä på mig en massa så kallt ute:) tack o adjö

gnällig morsa lixom

igår var vi på loppis på öppna förskolan, köpte ingenting men sålde ett par byxor o en mössa:) sen blev det promend till kista. där vi mötte upp joan, gick runt lite. lekte lite på br. sen åkte vi hem, fixade välling till albin, o sen gick vi hem till I käkade tacos, o sen till efterrätt så blev det himlans god äppelpaj. gluttade lite på tv o sen blev det promenad hem. tur det så mycket mat som man åt. hahah

imorse när vi vaknade så badade albin en massa, han hade himlans roligt. efter gröten så åkte jag o albin tilll huddinge för o leka med L, blev lunch o glutta lite i affärer. har inte varit i huddinge centrum på hundra år. sen kom E o vi mötte upp T o R. handlade lite på affären o sen åkte vi hem till T. där albin sprang runt o gjorde hyss:) stannade kvar på middag eftersom joan jobbar sent. hann nätt o jämt med pendeln hem. när vi kom till sollentuna så  var det typ 10minuter kvar till bussen skulle komma. jag sätter mig på bänken o försöker roa albin, när två tjejer i 15års ålder kommer o ställer sig brevid vagnen o börjar röka. o jag tittar på dom o dom titta tillbaka o fattade inte varför jag glodde så jag var juh tvungen o säga till dom o gå därifrån eftersom all rök kom på albin. va fan tänkte dom på. jag är en gnällig jävla morsa men va fan. hur giftig är inte den där röken o det är juh inte så lätt för albin o gå sin väg.

så nu har vi äntligen kommit hem o nu tittar vi på idol som albin älskar. han diggar tydligen mest andreas o maries första låtar. får se hur det blir andra varvet:) han e så mysig. han typ kommer upp i soffan nu o kryper runt som en galning. helt plötsligt så slänger han sig baklänges o skrattar en massa o ställer sig upp igen o gör om det. galning. hahah. nu börjar andra halvan.. ha det gött! kramar

lång dag

fick sova idag.. så skönt. joan gick upp med albin, så jag sov till halv tolv o då kom albin in o somnade med mig o senare kom joan oxå. då gick jag upp la mig i badet o bara njöt. vi ett så åkte jag o albin till öppna förskolan, albin o tiam skulle få leka av sig lite. blev sång o lek. sen kom Rima o yousef. så vi åkte till stinsen för o shoppa o leka lite. var så trevligt. känns som man kännt varandra hur länge som helst. pratade massa mammagrejer.

sen blev det en liten promenad hem. väl hemma så blev det till o börja med middan. serverades lasagne o tomat/lök sallad o cremefraiche sås. mumsigt var det.
vid nio tiden så bänkade jag mig framför tvn, var juh grey´s anatomy. gu stavas det så? jajja. en ny serie som jag fastnat för. attans. så bra o vill ha mer!!!!

1.Fruarna
2..Grey´s anatomy
3. Criminal minds
4. Ugly Betty, sci, heroes, seinfeld, gilmore girls, 2 1/2men, o.c, brothers & sisters
har jag missat något?

hur ska det gå för mig när jag börjar jobba.. suck kommer missa massor :(
andra program som är hur bra som helst är juh alla homestylingprogram. hur kul som helst juh.
o jag som inte tittade så mycket på tv förut. suck. dubbelsuck
ska gå o lägga mig nu. ska upp tidigt imorn, tvätta o mvc.
herrå

täby

har hängt lite i täby idag albin fick leka av sig lite med L dom kröp runt i centrum. L fyller ett år om några dagar, stora killen:) köpte en tunika till mig, i löve it. sen blev det lite grejer till albin.
morbror E följde med hem o käkade middag här o blev hämtad vid åtta. har sett på ugly betty o nu så är det fruarna! jag älskar fruarna:)
ska kanske åka på kryssning med tjejer. ska bli så kul. hoppas ingen bangar bara:(
så herrå nu

rutin

blää vaknade sju av att albin låg o gnällde en massa, men försökte få han o somna om så vid kvart i åtta gick jag upp, jag gav upp. så istället för att ge han välling i sängen o få han o somna om så fick han den uppe framför tvn i vardagsrummet. jag är en zombie typ. han gjorde som vanligt sin nummer två o var jätte glad. helt plötsligt så blir han trött o gnällig, jag försöker leka med lego han vill inte han vill bara sitta i mitt knä o mysa. slutar med att han somnar, suck. här går jag upp tidigt för att få han att ändra sina rutiner lite, hur ska det gå på dagis sen??? så nu sover han igen. får väl göra ett nytt försök imorn igen. nu ska jag lägga mig i soffan o blunda lite för jag är sååå trött

äntligen

ska till mvc på torsdag sen så.. inge mer:) jag blir så glad att det snart är över.  var över hos D idag, himlans trevligt. dom drack kaffe jag vatten o kollade när småkilalrna lekte, eller albin gnällde en massa o O satt i sin stol o babblade en massa:) så gullig o när vi skulle gå då kom han fram o kramade mig lite snabbt runt benet.

såg att ikea har för varje 3000 du köper soffa för så får du 300kronor till annat på ikea. jag vill ha ny soffa NU!!!!! hur ska jag få joan o vilja ha det.. suck
hittade äntligen mina två älsklingsreklamer på you tube. såklart dom inte går o få tag på nånstans. suck va ledsen jag blir. nu ska jag gå o fixa välling för albin lär vakna här snart.

A tog sånna fina bilder igår på albin.man smälter
image35

bajs o tjock

hej känner mig gravid igen.. hahha magen är stor som ett hus, kan juh iof bero på allt jag tryckt i mig idag o magen sväller mer än vad den nånsin gjort efter att man fött barn. man behöver bara äta minsta lilla grej så sväller man en massa. typ den ena negativa saken efter att man fött barn. vissa saker gör magen mer svullen än vissa andra saker.
jajaja ska sluta klaga har juh fått mig världens goaste kille:) ALBIN
A o R har varit här, ätit middag o tittat på film, blev en av joans favoriter. den är väl inte den bästa men lite smårolig är den. käkade popcorn o smarties. mumsigt.

ok nu lite vidrigt. men men
vaknade imorse av att framför mitt ansikte låg albin med sin rumpa o på blöjan (som han knäppt upp för protestera) är massa bajs. jag börjar skrika o joan tar in han i badkaret. i sängen ligger bajs lite här o där. jag har tillochmed bajs på min kind eyyyyuuu!!!!
i albins ansikte så var det oxå bajs stackarn. blev ett långbad för oss två. joan klarade sig utan. så nu har vi bytt sänglakan:) o imorn så ska jag gå upp direkt när albin vill. ska till mvc vid 13.40. hoppas på att allt ser bra ut, eller iaf bättre ut så att det är bra snart.

var en tur till kista idag o köpte julklapp till albin, vi tänkte strunta i o köpa julklappar till han o åka till maroco men nu blir det inte så. har förlovat oss o köpt hem lite grejer istället.
så nu ska jag gå o natta albin, han lär sova gott inatt efter all lek idag:) så natti!!!

tvn dåra

image33
vår fina tv:) nu ska det bli kul o bowla lite på wii:n

idag mitt på dan så försvann albin o han är juh bara så gullig, då hade han gått in på sitt rum o börjat leka med lego:) alldeles ensam o hade jätte roligt
image34

17

joan är ledig i helgen, härligt härligt så idag hämtade vi vår tv:) himlans fin tv är det. gick en sväng till lidl o shoppade mat. annars så har vi bara varit hemma o tagit det lugnt. jag har sett high school musical1 o 2 hahaha. var juh tvungen. blev morötter med dipp till. gottit!

har mublerat om i albins rum så nu äntligen är allt på sin plats. måste verkligen till ikea o shoppa lite smått o gott. lär juh bli mer än så men ändå. försöker hitta en ny spis just nu har vi juh vår indiska spis som suger. behöver en ny. skulle va toppen till jul då det ska lagas en massa mat. har juh varit klar med julklapparna sen oktober nån gång men har nu kommit på att jag glömt en eller två egentligen men den ena vet jag redan vad jag ska köpa men inte den andra:) jajaja det blir nog bra. nu ska jag gå o tvinga joan att rensa sina verktyg:) för dom är just nu på hela köksbordet o står o väntar på o få komma ner i en låda:) så tack o hej. herrå

15november

svärmor kom hem till oss igår kväll, blev att vi åkte o handla bara hon o jag,hur skönt som helst gick o strosade o behövde inte stressa, gick runt två varv i butiken o kika. köpte blöjor, välling o gröt för en månad nu hoppas jag. lite annat blev det oxå. blev donken på vägen hem. sen rensade joan o jag kartonger från källaren. tre kartonger blev en kartong o 4soppåsar:)

idag var jag iväg till mvc, har fått klippkort där nu känns det som. så trött på o åka men snart så kanske allt e bra. attans. den ena har försvunnit så det var juh lite positivt. sen blev det att skynda sig hem, fixa lunch o sen gå till öppna förskolan sjunga lite. jag har aldrig varit med om att det varit så mkt folk. sen gick vi förbi ica hämta ut böcker jag beställt till albin:)
till middan kom I hit, åkte till max o åt gotti fast nu mår jag illa. suck. snart kommer joan hem o då ska vi mysa lite o glo på tv.

ska börja planera lite för jul nu, vet inte riktigt hur många som kommer men några blir det iaf. göra en lista på vad som behövs o vad folk får för uppdrag o sen måste vi juh införskaffa årliga julklappen.. undrar vad det ska bli i år. måste komma på någe bra. o A började prata om nyår idag oxå, så det är mkt som händer snart. hoppas inte våra killar jobbar. o sen så fyller juh albin ett år snart.. måste planer o så fyller man själv år. gu va mkt det blev. får börja planera i tid..........

herrå
har hittat en sån bra låt

http://youtube.com/watch?v=ePyRrb2-fzs

dagis

det var ett jätte braigt dagis hoppas verkligen att albin kommer in:) han skötte sig finfint där o va busig, charmig o glad. sånt bra dagis. ute mkt o massa små rum med olika aktiviteter o sen lekhall:) så nu ska jag o albin åka in till stan o lämna en hoppgunga sen hem igen typ. skriver mer sen. herrå

middag

idag har jag tvättat en massa tvätt, usche va jobbigt det var men nu är det gjort. härligt. sen rensade jag ur två garderober på sängkläder o skit, har en kasse jag ska slänga men måste kolla med svärmor om hon vill ha först, är grejer från M. sen bar det av till kista käka lunch med I köpte en försenad farsdagpresent till joan från albin:) blev en verktygslåda med en hammare i eftersom vår är paj. joan blev glad:) till middan kom A med familj eller dottra va inte med. vi käkade gott o spelade wii, sen blev det förstås fruarna eftersom det är tisdag. killarna var i källaren o kollade bilen. bra för oss för då blev det mer popcorn till oss.

imorn blir det upp tidigt ska till dagis o kika lite. sen tänkte jag ta en sväng förbi stan o lämna hoppgungan vi lånat av C o kanske förbi öppna förskolan så albin kan leka av sig lite:) joan ska rensa sitt skit i källaren:) så det blir nån slags ordning där nere. T ska ha sina sommardäck där o just nu finns ingen plats alls. så nästa onsdag så ska hon hjälpa oss att åka o hämta vår tv:) jätte fin. nu ska jag krypa ner i sängen o glo på tv.

ha det gott herrå

matmässa

var på matmässa igår, va trevligt, trodde väl att det skulle va mer mat än vad det var. massa vinsmakprovning om man hade köpt en sån biljett vill säga. köpte mig lite böcker, sockergrej o mat till albin:) sen blev det en sväng förbi kista åt lite middag. o sen hem o lekte massor med albin, tog ett långt bad o gjorde kallsupar. sen så var det sängtime. albin sov till halv tio imorse. så idag har han gått o lagt sig halv nio så att han vaknar tidigare på morgonen. för hur ska det gå sen när han börjar på dagis. imorn har vi tvättstuga nio till elva så då måste vi upp tidigt. idag har jag varit på ikea med killarna o shoppat lite:) o mer vill jag såklart ha:) får bli när vi flyttar. sen var jag på mvc. ska dit på torsdag oxå sen så kanske:) pratat en massa med E heheh trevligt samtal så nu får vi se. hon fyllde år idag så vi var bjudna över men det var fullt upp för oss ändå. D har fått ögoninflammation:( så killarna får leka en annan dag. nu ska jag hjälpa joan o flytta lite möbler o koppla in ljudgrejsemojser. tack o adjö

kalas i massor

i fredags så var vi på kalas, albin var discokaj o diggade loss till kareoken. träffa massa roliga människor o drack massa zingo:)
idag var det städdag så jag o albin va ut o slängde massa skit i konteinern så nu äntligen börjar vår lägenhet se ut som en lägenhet o inte ett förråd. har fortfarande lite för mkt grejer men nu så är det så. sen när vi flyttar så kommer vi istället ha för lite grejer:) sen bar det av på halloweenkalas. C fyllde 10år. det serverades trollhår, möggliga myrägg o drakdregel. även avhuggna fingrar o drakblod. trevligt var det. fick se film från när joan va 10år, gu va roligt det va. vilken söt liten gobit man har hahah. o sjunga det kan han:)
så nu har man kommit hem, albin sover joan tittar snooker o jag har precis laddat upp bilder:) så nu ska jag väl slänga mig i sängen o somna på engång:) nattinatti


hunnit med en massa

i förrgår blev det en städdag här hemma, dammsugaren kom fram, svabba golv o ner i källaren en vända. byta gardiner överallt o en tur till kista:) köpte nya påslakan o nya julgardiner in till köket, har inte satt upp dom ännu som jag typ gjorde förra året väldigt tidigt. var juh gravid o hade inget o göra om dagarna, stor som ett hus o trodde kanske att lillsparven skulle komma tidigare än beräknat. så jag plockade upp allt i god tid:) i år blir det senare.

o igår så blev det en tripp till bvc för o kolla albins hosta men det va ingen fara trodde hon, vägde o mätte han oxå, 8,9 kg o 73,5 lång.finfint! sen gick vi in på öppna förskolan så albin fick leka av sig lite. sen blev det en promenad hem. till lunch blev det kyckling o broccolipaj:) mums tyckte jag o albin. sen åkte jag till mvc eftersom jag fortfarande går dit. ska dit två gånger till nästa vecka vad jag vet just nu. innan bussen till hallonbergen kom så hann jag springa in på lindex o köpa två tröjor o långkalsonger till albin. det är typ monster på dom, jätte fina. när jag kom hem så hade min mamma varit här med albins växa säng, så joan o jag byggde ihop den, så nu är det jätte fint i hans rum. senare på eftermiddagen så kom A o R hit.. albin fick två i en inflyttningspresent:) en albinnapp o en nattlampa. o inte vilken nattlampa som helst utan en hitta nemonattlampa:) albin tyckte om den massa. sen blev det boxners gryta som är så himla god, gjorde en äppelpaj till efterrätt. blev lite tvspel, jag förlorade:) men kul va det.

vad ska man göra idag da? kanske ta sig en tur till ikea? förbi öppna förskolan, o ikväll ska jag o albin till A som fyller år:) himlans trevligt.

 mer bilder på http://rokyalbinloomis.pixbox.se

ne ha en trevlig dag! herrå

då har busfröt somnat:)


det var lite iaf. ni som vill se mer får komma o hälsa på:) har fixat klart i hallen oxå, fått upp hyllor o grejer i albins rum, nu så ska bara sängen komma hit så han får den:) nu måste jag kolla på fruarna:) så bra!

var på fotografering idag, albin va duktig o jätte fin.
herrå

då var det klart da:)

äntligen färdigt. ska lägga upp bilder så fort albin somnat. nu så vill han mest bara pussa o kramas.

mitten igen:)

så här ligt nu är rummet målat första gången på två väggar medans dom andra är klara! toppen!!!!!! det blir så fint. snart kommer S då blir det tacos. ibland har man tur att man har en pappa  som kan det mesta. imorn ska vi på fotografering:) albins första. nyfiken på hur det ska gå. ne nu ska jag fixa för middag till lillkillen adjö

början igen

då har vi börjat med sovrummet nu, det är så himla härligt. förstå vad glad jag är:) åt middag med T o I o joan o albin då da. blev potatisgratäng med fläskfile i ugn. hur gott som helst. albin åt massa. han är så duktig när det gäller hemlagad mat. det är kul. ska sova i albins rum inatt, på madrass.. kommer längta tills man får sova i sängen igen:) T sover i vår säng när han fixar o har sig här, eftersom han har ont i knät.
så nu ska jag nog gå o natta mig om jag inte fastnar med en beta:)
herrå

dinner

va på middag igår:) så himla gottit var det, vi åt på fin porslinet o fick förrätt! hanns med att snacka en massa o förstöra vardagsrumsmattan, eftersom killarna har sån koll:) kaffe över hela. suck.
idag så kommer T o ska måla vårat sovrum. snart är allt fixat o klart, bara badrummet som är kvar då. o det kommer väl så småningom:)
ska träffa L imorn, hon ska följa med till mvc o hjälpa med albin, snacka lite. o sen till middag så kommer S. ska bli väldigt trevligt o träffa två människor som varit viktiga i mitt liv. nu har jag inte tid o sitta vid datan.
herrå

ego

pratade med en av mina vänner igår. hon va ledsen, hennes pojkvän vill typ göra slut. eller han vet inte riktigt vad han känner. det värsta är att han satt o åt middag med henne o hennes familj o låtsades som om allt va bra, gjorde planer för framtiden bland annat o sen när min vän gör sig iordning för att dom ska bege sig av till han så kläcker han ut att han behöver prata. då kommer det fram att han vet inte vad han känner. men han vill inte göra slut, men han behöver tid för sig själv o tänka. när min vän säger plocka ihop dina grejer för jag vill inte ha dom, så förstår han inte varför. senare på kvällen ringer han o kallar henne älskling o ger henne falska förhoppningar. hon ber han plocka ihop hennes grejer o hennes hemnyckel så hon kunde hämta dom dagen efter när han va på jobbet o sen slänga in hans nyckel. när hon kommer dit dagen efter så har han ändå inte gjort det.

jag tycker så synd om henne, dom har varit ihop ett bra tag nu.
han är en egoist som låter henne få vänta o leva på hoppet. hon gråter tills hon inte kan gråta mer. o då har han inte gjort slut ännu. när den dagen kommer o han säger nej jag vill inte det här så kommer hennes värld rasa samman igen o samma visa upprepas.en massa gråt o sen börja bearbeta.
eller tänk om han tar tillbaka henne trots att han inte vet vad han känner för att han inser att hon är en toppen tjej som hon verkligen är o sen om nån månad velar igen.
gör henne en tjänst, dumpa henne nu, låt henne få gå vidare o inte lida, leva på hoppet som hon idag gör. du är en egoist just nu. åhh jag blir så arg. måste skriva av mig.




idag da

inatt när joan kom hem från jobbet så åt vi massa gotti o hade massa mys, o bytte ringar typ:) varade en liten stund iaf sen vaknade gnällkillen:) var bara o gå o lägga sig, slutade med att vi alla somnade i sängen till albins cdskiva med massa barnsånger:)
image17
ringarna
imorse när jag vaknade blev det en snabbdusch o sen iväg till sumpan för o gå en baristakurs grej. det va roligt, men några hjärtan blir det inte av grädden för min del. K lyckades hyfsat bra tycker jag. sen blev det en lunch med K. rödcurrygrej o ris, himlans gott. sen bar det av hemmåt till killarna. myste lite o sen bar det av till kista för o shoppa present till A o C. sen ät vi middag ute på restaurang, helt ok mat. beställde mig en cider men fick en cola. jaha tänkte jag, var väl inte meningen att jag skulle dricka något. o det vidrigaste var att några bord bort satt det ett sånt vidrigt par vrålhångla bland matgästerna.usche. dom blev tillsagda flera gånger tillslut gick dom tur det.

när vi kom hem blev det till o baka en sockerkaka o snart börjar criminal minds o mys i soffan. albin ligger just nu o sover i min famn. så mysigt. jag älskar mina killar så mycket!

herrå.

förlovad

då har vi gått o förlovat oss... är så glad!
ska iväg på baristakurs nu så hörs!!!!

j*vla skit

var på mvc idag... jippi nästan borta, o då så säger hon, nemen oj, det finns mer här typ låter som det är värsta svampskogen eller blåbärsris! jaha ska dit på måndag får se vad som händer då:( blir så lässen. tur att det är gratis, skulle blivit pank annars hahah.

har varit iväg o handlat lite med mamma min sen blev det att komma hem till mina killar o kramas lite. gick till ica o hämta posten, alla bilder äntligen så nu har jag lite o sysselsätta mej med när albin sover o joan jobbar. I kanske kommer förbi o käkar middag senare.

imorn är det fredag den 2november 2007, bara så ni vet!
imorn ska jag på baristakursgrejsemojs, ska bli intressant tror jag. o sen händer en massa annat skoj.
herrå

RSS 2.0