kalas 2

igår hade vi kalas för släkten o lite annat folk.
var lagom med folk o lagom med plats. har försökt dra ner på inbjudningarna. blir lätt att man bjuder alldeles för många. barnkalaset i fredags flög förbi. barnen verkade ha det skoj o det var kul o få träffa alla föräldrar oxå.
när sista gästen gått hem så var det bara o börja städa.. nästa gäng skulle komma vid 18.30. hann med det mesta o maten stog nästan på bordet vid 18.30. åt god pasta rigatoni med sallad o baguette. efter att ha nattat tyra så drog vi igång spelkvällen.. ny lag o nya spel. jag o annica vann 3omgångar av 4. var sjukt roligt, skrattade ibland så tårarna forsa. Absolut överens o 'sista ordet spelade vi. rekommenderas verkligen.

idag så har jag fått sovmorgon, tur det eftersom barnen sovit dåligt inatt. ska jobba senare. ska bli riktigt skönt samtidigt som jag bara vill vara hemma. men man behöver juh pengarna:)
det här med att ha ett jobb o gå till är verkligen underbart, speciellt när man trivs. för 1år sen skulle jag aldrig tro att jag hade haft ett jobb nu, ett nytt jobb med kläder dessutom. tur att jag har världens bästa annica som fixa in en fot åt mig. mina kollegor är toppen, finns ingen som jag inte tycker om. nytt schema som är helt ok o jag får ut mer pengar nu än på bingon o nu jobbar jag "bara" 75% o börjat på lägsta ingångslönen.

imorn så blir albin hela 3år så då ska det sjungas o öppnas paket på morgonen.. sen får pappa fixa god middag till skruttisarna eftersom när man fyller år så får man välja den godaste maträtten man vet:)
nej nu ska jag nog gå o fixa mig lite mat o klä på mig innan det är dags o åka iväg till jobbet.

trevlig helg på er gott folk!
Kramar

kalas 1

då var det dags för kalas nummer 1.. några kompisar från dagis kommer o äter glass o busar med födelsedagskillen:)
ska snart iväg o hämta albin o maxen.
vi har fixat iordning våra köksstolar äntligen. lovely.
ikväll kommer spelkvällsligan hit. blir middag o spelande. LOVELY

fick ett paket från ellos igår.. mycket glad blev jag o idag ska jag hämta ett paket från hm oxå:) såå glad när man får paket med massa saker i:) har redan glömt bort vad jag faktiskt beställde:)

nej bäst o få i sig lite lunch nu.. medans lillskruttan soooover.
trevlig fredag gott folk!
kramar



Ny arbetsplats?

kom till jobbet imorse o blev alldeles chockad. så mycket nya ställ o en ny stooor kassadisk. lovely.
hann med att båda dammsuga o skura golven lite snabbt innan det var dags o öppna. dagen rusade förbi med en väldans fart, började göra om på stor flick vilket var jätte kul. får se om det blev klart idag eller om man får forsätta imorn. var helt slut när jag kom hem.. kunde ha sovit för natten redan vid18. nu ligger jag i sängen o försöker somna men har lite svårt o slappna av. kommer väl snart.

imorn börjar jag sent.. skönt. får se om jag orkar åka iväg o handla lite inför kalasen i helgen. kanske kan lura med mig joan o tyrisen:)
blev ett kort inlägg idag:) men bättre än inget.
go natt o kraaam på er!

efter regn kommer..

en skit jobbig förkylning.. alltså när ska jag bli frisk? har inte varit så här dålig så här länge på jag vet inte hur länge.. har iallafall ätit kokt potatis o morot i några dagar nu, lite fisk o även nudlar. inte de godaste men hoppas verkligen magen är på väg o må bra. har faktiskt bakat en kladdkaka nyss, var så otroligt sugen så en liten bit hoppas jag inte skadar. på tisdag så är det jobb som gäller:) längtar lite faktiskt:)

imorn så ska vi tvätta igen.. har 2påsar med tvätt igen.. why lixom? vi har bara varit hemma. hoppas jag mår bra imorn så att jag kan ta mig till ikea en snabbis. har fått mig en ide som jag vill fixa till barnen. berättar mer när jag börjat med den.

har idag bokat en kryssning med birka. NI o LA har oxå bokat så jag o joan blir inte ensama:) jippi! får se om det är någon annan av vännerna som beslutar sig för att följa med:)

tyra har börjat med en ny grej.. när hon blir arg eller ledsen så slänger hon sig ner på golvet o lägger huvudet mot golvet o skriker o gråter typ. vår lilla dramaqueen. barnen har lekt massor nu när vi varit hemma hela familjen, albin springer runt o busar, tyra efter. typ som följajohn. byggt koja o även lekt titut. tyra älskar att "laga" mat, så söt när hon går runt med grejerna o för oväsen. hon vet nu hur man klättrar upp på vardagsrumsbordet oxå vilket kanske inte är så jätte bra men men.. albin killen har börjat prata mer.. blir hela underbara meningar. han förklarar saker o klämmer ur sig söta meningar.
älskar att leka med onsynliga saker som pengar o mat.
häromdan så hade joan fått lite mat o då hade joan sagt, mamma kanske vill ha lite. då hade han fort sagt nej nu är det slut. ingen mat till mamma. låter kanske inte så roligt men sättet han säger o gör saker på. det är klockrent. båda barnen är världens kramigaste o pussigaste just nu.. dom klänger o är sååå mysiga. ÄLSKAR MINA SMÅ BUSTROLL!!

här får ni en bild på albin när han hittade tyras skattkista med utklädnadskläder..

Tyra o Albin dansar till rosa skattkammarens cd. som är en favvo just nu:)

nej tror det är dags för söndagsmys nu..
hoppas ni mår bra o att ni haft en trevlig helg!

KRAMAR


magsjukan spökar

magsjukan vill inte riktigt lämna oss.. blir så läss.

skulle jobba idag men var tvungen o ringa tidigt imorse o säga att jag var dålig. har varit uppe nästan hela natten o sprungit på toa. är så glad att jag inte kräks men vill vara frisk nu..

nu är joan på affären o införskaffar morotspure, proviva, fiskgratäng, potatis o annat bra för magen. nu gäller det o bli friska. kunna gå tillbaka till jobbet med energi o sälja som aldrig förr. längtar lite.. nyfiken på om det kommit några nya kläder? händer mycket i butiken när man är borta så länge..

nu är det klart vad vi ska göra när jag fyller år :) det blir kryssning.
måste bara planera hur vi ska göra med albins kalas:) har nån plan på att bjuda några från dagis o kalasa tillsammans på fredag(22a). men man är så matt i kroppen o orkar inte tänka klart lixom.

nej nu kom joan hem.. dags för att kurera mig o tyra:)
TREVLIG HELG!!
kramar från sjuka jag..

Magsjuka suger

fy fabian för att vara magsjuk..
började med albin i söndags.. jippi lixom.. måndag/tisdag natt så vaknade jag av att tyra började gråta o la sitt huvud på min mage.. sen började det.. hon kräks tills det inte finns nå mer att kräkas.. jaha.. det blev till att bada hon o jag.. en lycklig tyra, en trött mamma o städarpappa.. tur vi hade tvättstugan morgonen efter. BRA MYCKET TVÄTT!!
går upp ur badet.. jag känner mig lite konstig.. börjar kräkas.. FAN. jag blir ynklig o jätte ledsen.. bäddar i soffan till mig o tyra. joan lägger sig på en madrass på golvet o servar mig. jobbig natt. morgonen efter så blir det mer kräka.. joan tvätta o albin var hyfsat pigg o glad.. tyra visade inge mer på magsjuka vilket var skönt. några timmar senare så var det joans tur.. inte lätt när vi båda är dåliga o barnen är piggolino. bästaste rogga handlade lite grejer till oss o lämnade utanför dörren.. här ska det inte smittas vidare.. lite senare kom det två härliga tidningar i brevinkastet. bästaste Annica:)
idag så mår vi väl bra, men kroppen är fortfarande mör o man har ingen matlust direkt. man är hungrig men orkar inte äta typ.

imorn är min första jobbdag på evigheter känns det som.. ska bli kul, hoppas kroppen orkar med det bara:)
nu ligger jag o albin o kikar på babar.. tyra sover o joan glor sport. ska se om man kanske hinner blunda lite innan vildarna blir vilda igen:)

kram på er!!

År 2010 Dag 11

då har det gått några dagar sen sist igen.. inte lätt o hinna med blogga, jobba o umgås med familjen..

här hos oss är det sjukstuga..
albin har feber, kräks o hostar massor..
tyra har feber o var dålig i magen igår, men bättre idag..
jag har ont i magen o lite huvudvärk:) mest för att jag inte kan slappna av på natten för jag är orolig över albin.

sitter nu o väntar på samtal från vårdcentralen. hoppas verkligen dom kan skriva ut medicin till albin utan o behöva träffa han. så får jag ta mig en promenad till apoteket i husby. vill juh inte att han ska spy för att han hostar så när han nu kanske äntligen inte spyr annars.

jag satt o bläddrade i reklamen som kom tidigare idag o självklart gjorde max reklam.. albin började gråta för han ville ha pommes. stackars liten.. han ska få det när han blir frisk har vi lovat. sen tjata han om köttbullar o chocklad. min lilla skruttunge. så har lagat mat till albin idag.. kokt potatis, fisk o morötter. fick i han hela 10teskedar typ, o än har han inte kräkts upp det tack o lov. sen så har han blivit lite duktigare på att känna av att han behöver spy så nu hinner vi gå till toaletten o spy. skönt det eftersom vi redan fyllt 2st ikeakassar med tvätt. känns sådär va.

är hemma från jobbet idag o imorn, skulle inte va någon höjdare o smitta ner mina kollegor så at vi inte har nån personal typ. har hunnit med o spela en hel del tvspel.. albin älskart! tyra är så himla rolig om dagarna.. hon gör roliga miner o dansar så fort tillfälle finns

nej nu kanske man ska läsa lite vi föräldrar innan skruttan vaknar.. hmm.. borde dom inte ringa nu?
kramar från sjukstugan


nope ingen medicin utan att ha lyssnat på albin, så blir det inte bättre av bisolvonen så blir det närakuten imorn bitti. suck.. dubbelsuck..



År 2010 Dag 6

igår blev det lunch på tuktuk med rogga joan o barnen. underbart gott. prövade faktiskt på o äta sushi, var inte om det riktigt var min grej, sen blev det till o pröva keso oxå men var väl inget speciellt.
på jobbet gick det bra, lyckades sälja asbra till en kund vilket kändes toppen:)
blev mys med joan o albin när jag kom hem innan det var dags o sova.

idag har albin o jag varit på bio med albins vän tiam o hans mamma. killarna hade skoj o åt massor av popcorn. först blev albin rädd o sa att det var läskigt, men detc gick över så fort spöket laban började. 45minuter svischade förbi o det var slut. skyndade hem för att mysa med tyra som just nu är världens mammigaste tjej. ska snart iväg till jobbet för att stänga idag.
betalade första delen av resan idag.. längtar otroligt mycket till det bär av. speciellt när det är så här kallt ute. nej. nu är det dags för mys med mina hjärtan.
kramar

ÅR 2010 Dag 4

väckte barnen vid åtta .. måste börja vänja in dom pådagistiderna igen.. det gick finfint- åkte iväg till lekpalatset. mötte upp tjejerna o killarna. albin, wilgot, tiam o yousef hade riktigt skoj. sprang o busa i 150. tyra var inte sen att hänga på. hon var helt lyrisk. fåt väl se om vi blir dåliga nu. slutar alltid med en jäkla förkylning efter en lekdag på lekpalatset. blev snabb shopping på willys innan hemgång. har röjt o rensat lite i köket. har även gått igenom hela förra årets papper o satt in i pärmar o rensat. känns finfint. ska väl fortsätta med lite planering, ska träffa sarah på lördag o bli bjuden på pannkakor. mumma. sen på söndag så blir det spelkväll med familjen <3 jaaa ida du o z e familj :) tror vi skulle byta lag gick juh tydligen inte så bra för mig o ida..

imorn jobbar jag, kväll så man har hela dagen på sig o mysa med skruttungarna o gubben. så skönt. ska göra iordningen god lunch då.
har även fått 4st kataloger som jag inte hunnit kika i.. så när tid finns så blir det lite mys i soffan med kataloger:)


jag o min kärlek

trevlig kväll på er gott folk!

År 2010 Dag 3

Hade på mig lite mer kläder idag men det hjälpte knappt. vi har det svinkallt på jobbet så är det bara. så när jag gick runt med dammsugaren så hade jag på mig vantar o halsduk.
hann med att göra om bland rean på barnavdelning, blev mycket fint.

barnen har varit med NI hela dagen. haft det tipptopp:)
så när jag kom hem hade älsklingen min fixat middag. så gottit o få äta mat tillsammans o sen så var det joans korvstroganoff som är så god.

sitter nu o planerar albins kalas o även min 25årsdag.
vet inte vad för skoj vi ska hitta på:)


nej dags o göra lite planering. me like:)

År 2010 Dag 2

var mycket trött imorse.. men lyckades ta mig upp o fixade mig innan det var dags o dra till jobbet. var tidig så hann med o fylla på slkortet o ta ut pengar till joan som är i enköping på galej.
jag o skuttisarna har varit ute på pulkapromenad.. gick förbi torget o köpte oss pizza. albin är så söt.. han blir arg när jag sa att vi skulle äta mat.
albin- neeej pizza.
jag- ja men pizza är mat.
albin- nej inte mat, pizza.
jag - ok om du säger det så.

nu sitter vi o myser i vardagsrummet, albin spelar lite wii. han e jätte duktig på brädan. just nu kör han något snowboardspel o han är faktiskt bättre än mig. tyra e kramis blandat med buso. ska strax göra iordning för imorn då NI kommer över o är barnvakt.
på måndag så ska vi till lekpalatset i veddesta. albin kommer ha skojigt, vi andra med. tur det är gratis för oss vuxna. :)
på onsdag ska jag o min myskille gå på bio, vi ska kika på spöket laban o äta popcorn. får se om vi kommer ha någon spelkväll till helgen oxå :) måste väl prata med ida först hahha.. så ring mig när du läser detta ;)

ska ta o göra iordning lite gröt till tösen o sen blanda välling. ha lite lördagsmys med albin. vi ska äta lite räkor o annat gotti :)


världens bästa NI

trevlig lördag på er!!!

År 2010 Dag 1

årets första inlägg..

nyårsafton kunde inte bli bättre.

*lyx förätt/snacks

*Så fint bord :) o NI o LA blev glada för den lilla "presenten"

*underbar middag, köttet var lite starkt kryddat.. undrar varför?!?

*skickade iväg moonballons.. sååå fint!

*fika lite, jag tog en powernap när jag nattade tyra andra gången

*värsta utsikten från vår balkong över vinterlandsskapet med en massa fiiiina fyverkerier.

vi fick sovmorgon imorse oxå. albin väckte oss vid halv tio. så underbart o få sova liiiite längre än vanligt.
idag har vi ätit en mysfrukost tillsammans, tvättat o städat, varit på 3årskalas, bakat paj o spelat lite wii. jag har hunnit gå igenom en massa papper o en to do list som ska försökas hinna med i helgen.
imorn jobbar jag 10-15, sen skynda hem för att vinka adjö till pappa/älsklingen som ska med svärmor till enköping o gå på galej. på söndag jobbar jag dag igen o NI ska vara barnvakt. det kommer gå så bra o känner mig inte ett dugg orolig:)
nej nu ska jag försöka natta albin som har halvsovit tillochfrån men envisas med att försöka vara vaken.

GOTT NYTT ÅR!!!



RSS 2.0