suck för jobbiga nätter

inatt var det en jobbig natt, speciellt när joan sov som en stock o man får noll hjälp.han har vaknat 500gånger o gnällt. ingenting har passat. så nu har man lite huvudvärk. inte fick man sovmorgon heller. så nu har man röjt undan efter killarna. ska väl försöka dammsuga, om magen tillåter. allt har börjat bli lite för jobbigt nu. strumpor o skor är ingen lätt match.
till lunch kanske det serveras julkorv, är juh första advent helgen. kanske ska ta sig ett glas med julmust till. jajaja.. var inte så mycket intressant som hänt här inte men men. ha en trevlig lördag. kramar

fredagsmys

ikväll blir det pizza till middag, lite gotti till tvkväll. grönsaker o dippa i dip. mumma. har juh emil här så man kan säga att albin är överlycklig. vilken toppen morbror han har.
så roligt när vi hämtade på dagis. han blev jätte glad o se oss o när han ska säga hej till emil så har han värsta basrösten, hahah. blev en sväng förbi 4Hgården med jenny o killar. grisarna var ute som vanligt. jag blir nog mer glad än barnen. hahha. nu har vi kommit hem till värmen, joan bygger lego med killarna.

gjort idag under dan da? varit i veddesta på öb. gjorde mig ett riktigt bra klipp. köpte min ansiktskräm mycket billigt. sen hittade jag en leksaksspis som albin ska få av mormor i julklapp. betala hälften av vad den kostar överallt annars. sen blev det en tur ut till huddinge för att hämta emil på skolan, o sen till akalla o hämta albin. vilken resa säger jag. jag fick inte dra vagnen på hela vägen eftersom emil skulle göra det.

nej nu ska jag nog fixa lite middag till albin o sen blir det pizza. trevlig fredagsmyskväll till er alla! kramar




tiden rusa förbi

lite småstressigt imorse som vanligt. kom till dagis, lämnade av trollet. mötte upp jenny för o ta bussen till barkarby. klev av vid järfälla kyrka o gick resten av vägen. vi fick gå som sniglar, is över hela gångbanan. första stoppet blev cervera. fick vänta i närmare 20minuter innan dom öppna. suck. inge kuligt väder o stå o vänta i. sen blev det rusta o toys'r'us. köpte balkongbelysning, julgransbelysning o lite annat smått o gott. sen hann vi gå in på outleten en snabbis, innan det blev lunch på ikea. självklart hittade jag massor på ikea. handlade bara hälften. så jag måste dit en annan gång, snart:D
helt plötsligt så var det dags o åka o hämta killarna på dagis. tiden bara rusa förbi.

imorn så blir det en sväng till veddesta. sen ska jag hämta emil från skolan o åka direkt till dagis o hämta albin. emil ska sova över här, så imorn kommer albin ha en underbar dag. imorn får annica o roger sina nycklar. hur roligt som helst.
på lördag blir det hem till min mammi. hon fyller år. ska äta middag o träffa lite släkt.
på söndag kommer svärmor hit o då ska vi bjuda på middag(eftersom hon fyller år idag faktiskt.)
har även tvättstugan på förmiddan, tur det eftersom vi har massa tvätt.

nu är det nog dags o natta gnällobert. hörs! kramar

onsdag

albin är en riktig sömntuta vissa mornar, han vägrar lixom vakna. men helt plötsligt kan han sätta sig upp o bara. MAMMA? HEJ! PAPPA? HEJ! o sen luta sig bakåt mot kuddarna för o kika på barnprogram o äta, något som han brukar få. ibland nån majskrok, ibland russin.
o som vanligt så går tiden så himla fort på mornarna o vi får jäkta till dagis. hur ska det gå med två barn sen. ojojoj.. man får säkert in nya rutiner, plus att joan finns juh. idag ska jag snart iväg till sumpan. få nålar. sen hem eftersom svärmor kommer förbi en snabbis. skulle vilja åka en sväng till ikea o kika lite, men får nog bli imorn kanske
ska göra mig iordning för avresa. så man slipper stressa som jag annars får göra oftast.
kramar

storhandla

då har man varit o storhandlat idag med mammi o bror. robin fick bära. mycket duktig kille. blev ica, coop o även willys. så nu har vi blöjor hemma som borde räcka bra länge. både till albin o grodan. har hunnit med o ta en sväng förbi kista oxå. köpte svärmor en present o även lite grejer till albin o en urgullig dräkt till grodan. sen var det till o hämta albin. han har varit en retkille idag. suck. han är inte ens två år o har redan börjat jäklas. jajaj hoppas det blir bättre. svängde in på lidl på vägen hem oxå eftersom jag inte har storhandlat idag.
nu så ligger killarna i soffan, albin sover o joan han glor på något trist på tv.

igår så var det knytis på dagis. mycket trevligt. gjorde nån pastagratäng. blev helt ok om jag själv får säga men men. efterrätten stog fröknarna för, mumma säger jag. chokladkaka m grädde, kärleksmums o nån knäckgrej. tur att albin lämnade kvar lite till sin smala mamma.
var även på mvc igår, har gått upp 11kilo sen inskrivningen, jahapp. nu ska jag inte tänka så men lite ont gör det. lycka till o bli av med alla dessa kilon. bra jobbigt o försöka bli av med dom 16 jag gick upp med albin. hjärtljuden var runt 130 o magen hade växt lite. grodan har även lagt sig till rätta, ruckbart eller vad det hette.

imorn så blir det till sjukgymnasten i sumpan, längtar. hahah. har fått ont efter all shopping idag så nålarna kommer nog göra susen. ska snart lägga mig för min tvkväll är just idag. fula bettan, fruarna o sen har vi juh christine.
trevlig kväll på er! kramar

En bild på dräkten

stormsnövindar

shit vilka snövindar det kom på vägen till dagis, stackars albin grät till o från hela vägen. varje gång det kom snö i ansiktet så blev han ledsen. men det var roligt o åka pulka ändå. ska ner i källaren o hämta upp den andra vagnen, lättare o köra i snö o så sitter han o tittar på mig o kanske slipper få massa snö i ansiktet. för jag är så stor så jag skyddar han. hahah.

ska strax fixa lite blodpudding, är så sugen på det. sen ska jag åka till sumpan o träffa barnmorskan. skönt eftersom jag mådde som jag gjorde igår. inge roligt alls. sen blir det till o åka hem o fixa massor, speciellt inför ikväll. suck. vet fortfarande inte vad jag faktiskt ska hitta på. jajaj. nu köket! kramar

snöalbin


snöar massor

har varit ute på en andra promenad nu med albin. shit va det snöar. har åkt pulka, hahah shit va det yrade upp snö i ansiktet på oss. albin tyckte det var mindre kul.

ska snart äta middag o sen blir det till o krypa ner i soffan. planera lite för veckan som kommer. kanske hinner med en beta senare oxå. skulle vara kuligt. jajja.
kramar

kille?

läste nånstans att den ena dansare är en kille.
shit säger jag bara, vilka ben..

här kan ni kika själva. *****

myssnö

vaknade sent idag, albin vaknade runt nio tiden, sen låg vi alla o titta på tv till strax efter halv tio. han är så mysig på morgonen. han ska pussas o kramas o prata en massa. blev en frukost med varm choklad. det är så jäkla gott. dammsugit o slänga skräp har även hunnits med idag, o sen får vi inte glömma promenaden med en åkande albin i pulka. så mysigt. så nu har vi ätit soppa med varmt bröd. så nu ska vi kanske försöka vila lite.

får juh inte glömma! GRATTIS Jasmine o Stefan som igår blev föräldrar till oliver. 47cm lång o vägde 2750gram.
får väl skriva en rad senare. kramar

pulka

då har man julpyntat klart. var inte så mycket, vilket är skönt. men va mysigt det är nu. älskar köket när det är som det är nu. eller ja julgrejerna. sen har vi ett kylskåp som står mitt i rummet typ. suck. snart så flyttas nog det oxå.
sen kom ida över, blev en promenad till 4h gården. riktigt kallt var det. när vi kom hem så blev det soppa till lunch med nybakad baugette. så jäkla gott. albin åt massor. blev till o bada albin eftersom att äta soppa själv är inte alltid så lätt.
efter att albin även fått i sig lite mellanmål så blev det en promenad med pulkan. albin tyckte det var jätte mysigt. han satt där som en kung:) efter att ha gått runt i 20 minuter tyckte jag att det var dags o gå hem, så när vi närmade oss porten så vänder jag mig bakåt o ser att albin typ halvsover. skrattade massor för mig själv, såg juh ut som om han brytit nacken eftersom den hängde bakåt. synd att jag inte hade kameran säger jag bara.
när vi kommer in så lägger han sig i soffan o är oväck bar eller vad det heter. suck jajaj. det får väl vara så. så jag fick äta middag själv. vid halv åtta fick jag lite kontakt så vi badade en snabbis. var roligt o se albin eftersom han halvsov i badkaret stackarn. snart kommer joan hem o då ska vi lägga oss allihop.

skriver en rad eller två imorn:) kramar

ny design

ny design har man fått, eftersom jenny hjälpte mig lite på traven, eller lite. hon gjorde allt! kul med en egen design tycker jag.
TACK SÅ JÄTTE MYCKET!!
igår kom mammi, bröder o carro över. mycket mysigt. albin hade så himla roligt. så fort dom gått så fick han vällingflaska nr2 o stendäckade. skönt tänkte jag, nu lär han sova gott. vilken nitlott jag drog där. en av dom värsta nätterna på länge. han vaknade 23,1,3,6 o gråtit helt hysteriskt. ingenting hjälpte typ. så ingen sömn för mig o joan inte, så nu har man ont i huvudet. suck.

ute så är det mysigt, massa snö så idag ska jag tjuvstarta julpyntning, nästa helg finns inte tid för sån o inte i veckan heller. ska på två läkarbesök o så har vi sjukgymnasten. sen får vi inte glömma knytis på måndag. har fortfarande ingen aning om vad jag vill göra. nej kanske ska göra iordning lite frukost? grodan är hungrig, albin med kanske:) ha en trevlig lördagsmorgon.

kramar

sötaste jenny med sötaste zeke:) hjälper mig med bloggen.

21 november 2008

jaha.. så var det fredag, känns som dagarna bara rusar iväg. kanske för att det är fullt upp. hunnit träffa jenny o zeke idag. mycket trevligt. o ikväll kommer mamma o emil förbi. mycket roligt. saknar min mammi när jag inte träffar henne så ofta:( ska nu sätta mig o betapeta lite. me love it. sen är det dagishämtning på att göra listan.

vilket boring inlägg men men..
mer senare kanske:) kramar

knytkalas

jaha.. då var det knytkalas på måndag på dagis. o vad ska jag ha med mig??? ge mig tips. tänk på att jag inte har bil o köra maten. ska vara till typ 4personer.

gjort idag da? lämnat albin som vanligt, gick hem o tog det lite lugnt. fixade god lunch till mig o min gubbe:) sen blev det en tur till kista. hittade inget o göra av pengar på. fikade med jenny o zeke, jag är besatt av fanta o biskvier. kanske inte det bästa menmen. annars så har det inte hänt så mycket idag. väntar på att albin vill gå o sova typ,jag är astrött. så go natt!

ett måste

är juh tvungen o lägga in en bild på joan. han har rakat sig o sparat det fulaste. jag dör. den blir inte kvar länge kan jag säga. tur att jag älskar han såååå mycket:)


gjort idag da, varit hos akupunkturen imorse. fick massa nålar, värst är nog dom i fötterna. fast det är så skönt o veta att dom hjälper. ska dit om en vecka. sen blev det en sväng in på jobbet. pratade lite med söta tess. riktigt kuligt. påväg hem hoppade jag av i husby för o få mig en enormt god lunch. tack ida. blev en massa snack innan jag gick hem. var bara o skala äpple o städa undan så var det dags o gå igen. destenation dagis. hämtade trollet som skött sig fint idag.
till middag blev det potatisbullar/våfflor. riktigt gott. snart ska jag o albin titta på film o kanske lägga oss tidigt eftersom han var tröttmössa imorse.

här kommer en fin bild på mig o albin:)

tack för idag! kramar

magen

v.31 med albin v.33 med grodan

oj vad man kan hitta

se vad man kan hitta på brända skivor. albin ligger o gror i magen på dessa bilder


v31

v.31 fast svart/vit

v38/39 kanske

sen kom en sån här liten farbror ut:)




som idag är så här stor:)





kanske måste gå o äta mig en smörgås nu. grodan sparkar massor
trevlig tisdag på er!
kramar

magen v 32


storebror klappar på grodan

man kan säga att magen är stor nu...

dag ett

på den här veckan...
börjar bra med tvättstuga 7. alla hjälptes vi åt. härligt med goa killar. joan fick tvätta klart eftersom jag o albin var tvugna o gå till dagis. ida kom hit vid tiotiden typ. så nu har man färgat håret. härligt. älskar när det är en fin färg. man blir på bra humör lixom. annars har jag väl inte gjort så många knopp idag inte. ska strax till kyrkans öppna förskola o lyssna på om nån föreläsning om sömn för små barn. kan va bra o höra sig för lite. sen så har vi reprisen av gossip girl som jag måste se idag, missade igår eftersom jag hade trevligt sällskap till middan. nej nu måste jag öka takten! senare. kramar

--------------------------------------------------------------------------

senare...

trevligt o hänga lite i kyrkan. kul o träffa jenny o zeke. hann hem lagom till GG. när det var slut så kom killarna hem. så vi lekte en massa i albins rum. gjorde massa bus o fixa med tvätten från imorse. till middag blev det hamburgare. ida har fått mig att tycka om avokado(?) på burgaren. mycket gott vart det. så nu sitter vi hela familjen i tvsoffan o degar. ska strax fixa välling till lillen, sen blir det sängen. nattinatt! kramar

---------------------------------------------------------------------------

gamla godingar


jobbfest på R1 joan o gudfar rogga -05
jag -05
joan blir klippt av min mammi feb -06
gudmor annica på nyår -05/-06

en till från 2005


emil bakar pepparkakor

en bild från 2005


emil för några år sen. man ser lite albin i han.

albin? morbror som ung?


söt?

snö

det snöar ute, kanske är ett tecken på att jag kan små tjuvstarta med pyntet ändå:)
jajaj.. har hunnit med o åka en sväng till kista. albin har klippt sig. får slänga upp en bild senare. han var så himla duktig. satt stilla i 30minuter. såg lite sur ut men skötte sig finfint! så det blev till leksaksaffären efteråt för o köpa en traktor som han nu håller på o leker sönder typ.

packade BBväskan igår. lite tidigt kanske men helt plötsligt så är dagen där o då har man inte tid.
ska börja med min lunch snart, blir hemmagjord pizza. mumma. sen måste jag försöka natta lille albin.
kommer tillbaka senare. kramar

idag är det lördag

o jag funderar på om jag kanske ska ta fram julpyntet. fast det kanske är lite för tidigt. nästa helg så är det lite mindre tidigt? är jag galen om jag tar fram julgrejer? har juh inte så mycket egentligen. bara två flyttlådor. hahah.
hmm får tänka lite på det.

igår kom jag o joan överens om att vi ska klippa albin. o då menar jag inte bara topparna utan mycket. typ jätte kort. känns jobbigt, men det växer juh ut nytt... han har nämligen skorv kvar o det är inge bra.

idag var margo över med massa lego som joan hade när han var liten. så när joan kommer hem från måleriet på dagis så har han jobb stackarn. prata nyss med han, dom var några pappor som höll på, så det är bara o hoppas att det går bra. det kan juh inte bli värre än hur det såg ut innan.

skulle vilja färga håret, men är inte så bra på o göra själv. synd att inte min ida är hemma:(  inte bara att hon inte är hemma hon ska flytta:( ända till hammarby sjöstad. vilket är jätte roligt för henne, men då kommer jag inte få se henne lika ofta

nej kanske ska plocka lite, min dagliga syssla.

albin med sitt underbara hår:)

hörs senare! kramar

akupunktur

läkarbesöket gick finfint! albin var duktig o jag blev sjukskriven till 21dec. var in på jobbet o sa hej. albin blev överlycklig över att se båda rogga o pappa. somnade vid halv nio till pongo. behövde tydligen sova.
idag så blir det akupunktur efter jag lämnat på dagis. äntligen efter två veckor utan. skulle väl behöva dammsuga här hemma oxå men får bli ett senare problem. magen är juh lite i vägen. nej kanske borde göra oss iordning frö dagis. kramar

mörker

inge kul med detta mörker, vet att jag sagt det förut men när man är påväg till dagis (15.00-15.30) så vill man inte att det ska börja bli mörkt :( blir inte att man har lust o typ stanna i nån park o leka eftersom man bara vill hem, till värme o ljus. nu sitter vi här hemma, albin äter majskrokar o kikar på barnprogram medans jag sitter här samtidigt som jag springer runt o plockar. ska snart till läkaren för fortsatt sjukskrivning. skulle göra köttfärslimpa idag men fick bli ändrade planer eftersom läkartiden är så dum ihop med våra middagstider. suck.

i barkarby så shoppade jag bara lite mer kläder på rean åt albin, blir många paket till jul:) när jag kom hem så beställde jag lite böcker. har gått med nån bokklubb där man beställer böcker 1 gång i halvåret. men man beställer för hela det halvåret. så innan jul nu så kommer det paket med lite böcker o sen i januari tror jag det kommer ett paket o sen i mars typ. ganska skönt, albin älskar juh böcker just nu. men vill bara ha braiga böcker. hahah svårt o förklara.

ajja nu ska vi nog byta en blöja o börja göra oss iordning. trevlig kväll! kramar

mutning

fick igår kväll muta mitt barn. efter o försökt lägga han i hundra år så sa jag till slut
- ska du gå till dagis imorn?
- jaa (o nickar på sitt gulliga sätt)
- men då måste du nog lägga dig, för du kommer inte orka busa o så annars.
- jaa (o nickar igen på sitt alldeles egna gulliga sätt)

inte somna han för det, men inte långt efter. grå var väl bra igår o som alltid vill jag ha mycket mer. nu vill jag ha söndag, så jag får glo lite på gossip girl:)

händer idag da? ska en sväng till barkarby med jenny o zeke. kanske köpa mig ett par trösklar, eller vad det heter. sen finns det juh massa annat skoj där:) jajaj kanske ska äta en tallrik med fil så man inte svimmar. ha en trevlig torsdag! kramar

lite chockad

idag när jag lämnat albin på dagis o lunkar mot jenny så möter jag en bekant till min granne. småpratar lite o så får jag veta att min granne gått bort för inte så länge sen. usch blev alldeles ledsen inombords. han som var så trevlig. kvar så finns hans två barn på 6 o 9 år med deras mamma. kan inte vara lätt. läkarna förstog inte att det gick så fort. han hade cancer så dom visste att han inte var hundra procentig frisk oså men ändå. ska tänka extra mycket på dom idag!

har hängt i kista idag med jenny o zeke, var med när han fick spruta. zeke blev lite ledsen i ögat. inge kul med sprutor. sen blev det lunch, alltid mumma. shoppade lite på rean. älskar rea. köpte en storlek för stor så man har. helt plötsligt så växer han så han knakar o så har man inget. tur att jag är smart. därför handlar jag massor på rean. längtar till mellandagsrean så jag kan göra massa fynd:)

nu sitter jag här hemma, läser nån bok jag fick på posten idag. o hjälper albin bygga lite med lego.
kanske borde börja med middan snart. ikväll är det grå oxå. ska bli mycket trevligt o se om jag orkar hålla mig vaken, annars så går juh reprisen på söndag. full koll! trevlig kväll! kramar

här behövs färg, lite bilder menar jag då


sitter o kikar på datan med pappi

på 2års kalas hos david

kör bil på öppna förskolan

en mycket trött albin hahhaha

myser med zigge hos mormor.

lovely tisdag

ikväll så är det juh tvkväll vilket är as trevligt. fula bettan o lite desperata fruar. undrar om man kanske måste äta lite glass till det? eller borde jag låta bli känns som man bara trycker i sig massa onödiga saker, tråkigt när man är själv om kvällarna, när joan jobbar kväll. man får laga all mat själv, mörkt ute o man är allmänt tröttt. vill ha en mysig kille hemma som hjälper till o gör kvällen lite roligare. albin är jätte mysig han oxå men saknar min stora kille:) jajaj vilket trams jag skriver.

jaha.. vad har man gjort idag da.
varit en sväng till öppna förskolan med jenny o gull zeke. lekte en massa o åt en liten lunch.  så när vi kom hem så blev det vila. älskar att vila men jag blir så otroligt trött när jag går upp sen. blev en god middag med kött o ris o lite sås. albin fick sig en morotsbiff som han verkligen inte tyckte om. hahah. blev ett bad för han, eftersom man geggat mat upp i håret. så nu sitter man här medans albin bygger med lego. hans favvo.

det här med namn på grodan är verkligen svårt...
finns så många tjejnamn så jag nästan drunknar men bara ett killnamn typ.
edvin, men tänk om det inte är någon edvin utan en... hmm kan inte komma på. måste passa med både våra namn o efternamnet. sen har vi juh tjejlistan. tyra, elsa, siri, leonora, isabelle. hmm.. har jag glömt något?
sen så blir jag lite osäker på om jag har rätt. är det en tjej? det kanske är en kille.
vilket datum kommer grodan?

har juh två nummer i hjärnan som dykt upp i mitt huvud o det är juh 4 och 9. kommer den 4e januari eller kommer grodan väga 4 kilo, eller kommer den 9e o väger 9kilo :O hahaha  jaaa tankarna är många.
fast det måste juh vara 090104 som är planen.
nej nu måste jag gå o leka lite. hej på er!

bajsmåndag bokstavligen

så fick man ett samtal den här måndan igen från dagis, albin är lös i magen. förstår inte varför o det gör inte dom heller, han är pigg o busar på som vanligt, men när han gjort nummer två så är det fel. så vi försökte komma på om han ätit något konstigt, allergisk? men inga konstigheter. förra veckan så var han normal redan dan efter, så vi får se imorn. hoppas allt är bra eftersom det är knopp avslut på onsdan o då vill juh albin vara med.
imorse när jag lämnade albin så blev man så glad, albin bara sprang iväg o lekte. han är så stor o trivs på dagis vilket är skönt. för på dagis så får han leka sig trött, o göra massa skoj.
var på mvc idag, lyssnade på hjärtat o mätte magen. allt var finfint så om två veckor ska vi kolla om grodan fixerat sig? helt sjukt, är i vecka 31 redan. det går så fort.  hann med o träffa goa annica oxå innan jag hämta albin på dagis. oj, nu kom jag på en sak jag glömt, måste ringa ett samtal. ha en trevlig måndag! kramar

höstsjukan

usch för förkylning säger jag. känner mig så hängig med noll ork. så imorse så åkte jag hem till mamma för o få hjälp med albin eftersom joan jobbar hela farsdag:( tur att vi fick tårta igår o joan fick paket såklart. triss, väckarklocka o en ram som albin gjort på dagis. så fint! albin har fått leka o busa med morbror emil o jag har ätit massa gotti. ska snart lägga mig o läsa hänt bild o all reklam. får se om det blir någe mer skriveri här senare. kramar

bra gärning

då har man varit duktig idag, hjälpt en gammal dam hem. synd bara att hennes gubbe ska vara en sån surgubbe. kom hem från kista så mötte jag upp massa människor som hjälpt en gammal dam som gått runt o svammlat. en av männen berättar att hon fått hjälp borta vid buskarna på baksidan av en radhuslänga. så jag ringer på ingela som är granne med där jag trodde hon bodde. visade sig att det var hon. ia klättrade in på baksidan för att släppa in henne. sen satt vi där tills gubben kom hem, ringt massa samtal o pratat massor med ellis som hon heter. jätte trevlig dam med kort minne. när gubben kommer hem så skäller han typ ut oss. o bortförklarar sig. usch för han. men nu är hon iaf inte ensam som tur är.
hade hon haft en trevligare gubbe så hade jag lätt tagit mig tid o besöka henne eftersom hon verkar känna sig ensam.

nu ska jag äta mig något gott o glo på tv med sonen min. herrå

lördag

gick upp för ett tag sen, usch va trött jag är igen. idag måste jag nog knappra i mig två järntabletter för o orka med dagen. ska väl äta lite frukost så man kan åka iväg till kista innan det öppnar. köpa en farsdagpresent till joan. igår när vi hämta albin så låg det ett paket på hans hylla. han har gjort en farsdag present till sin far. hur gulligt är inte det da.

jajaj om vi går tillbaka till barnafödande o sånt, den här veckan är det som det gäller säger jag. igår så var det nästa gravida människa o föda. simon på dagis har blivit storbror, så jag säger bara att på söndag så väntar det för nästa så J passa dig.

igår hade vi massa trevliga människor här. blev allt från fika till middag o gotti. själv så somnade jag när jag natta albin som vanligt. jag förstår inte varför jag inte orkar hålla mig vaken. jajaj. ska nog vila med albin idag på dan så man kanske orkar lite längre. hahah

nej, frukost sen bussen! herrå

skönt med sömn

igår natt så sov jag så himla dåligt, max 3timmar samanlagt. hade så ont i ryggen. men inatt sov jag mycket bättre vilket känns finfint idag. så man har lite ork till nytta. idag så kommer mulle med familj över o ska heja på oss. vilket är mycket trevligt. sen så kommer gregor med fruga över, väldans trevligt. skönt när man har en soffa o sitta i oxå. hahah.

igår kväll var jag på utvecklingssamtal, albin är en glad liten prick, vilket är skönt o veta. han har två mål som jag hoppas han lär sig snart:) funderar på o åka till kista en sväng o kanske köpa något skoj. är juh farsdag på söndag oxå. måste köpa något fint till albins underbara pappi. nä dammsuga igen kanske?

välkommen till världen

idag vid 11.07 så kom Nemo till världen. 51cm lång o vägde 3605gram. Grattis till Elin o Micke o självklart storebror Dio. hade gått jätte bra o väldigt snabbt. man blir lite orolig inför sin egna förlossning. är juh några veckor kvar iallafall.

vet inte om jag skrivit att Samira fått sin pojke oxå. Rayan kom 3e November 14.40, 53cm lång o vägde 4145gram. Grattis till Samira, Shahram o storebror Liam.

var iväg till ikea idag o köpte lite mer smått o gott. tur att mamma var med så man kunde köpa stora tunga saker. synd bara att vi hade bråttom. älskar ikea:)

ska nu sätta mig o läsa lite barntidningar o kanske elloskatalogen som kom idag med massa goa erbjudanden. sen så är det juh grå ikväll. har verkligen längtat! imorn så ska albin till dagis. skönt för oss båda. då kan man ta det lite lugnt eftersom jag har fått riktigt ont sen nån dag tillbaka. kanske borde gå o simma imorn?. har juh tvättstugan imorn oxå men joan är hemma som tur är. sen har jag utvecklingssamtal på dagis. ska bli jätte roligt o intressant.

ha en fortsatt trevlig onsdag! kramar

4e nov

idag så är albin hemma från dagis, så imorse åkte vi iväg till doktorn för o kolla hostan o få lite ny host medicin. allt är finfint förutom hostan då da.
blev klar med alla barnkläder igår. skönt. ska snart ta o ge mig på joans o mina garderober. har rensat lite bland strumpor o underkläder, så köpte mig lite nytt idag när vi ändå var i kista. älskar nya strumpor.
har fått albins dagisfoton idag. han är såååå söt o dom andra oxå. så små. vet inte vilka kort jag vill behålla, var så konstiga storlekar. har redan ramat in dagisfotot med alla barnen så albin kan titta på det utan att ta sönder det.
kanske borde börja ordna lite innan albin vaknar. kommer mer senare. kramar

hahah

jag dör av skratt, så tråkig så den blir asbra. skrattar så jag gråter.

här har ni

andra delen av 3e nov

fick ett samtal av dagis vid två. var bara o gå o hämta albin.
har iallafall hunnit rensat massa papper o hämtat bebiskläder från källaren. shit va mycket. o då har jag rensat massor för inte så länge sen. o tänk om det är en liten tös i magen då måste jag handla mer :D
ikväll blir det fiskgratäng till middag. ska till stugan o slänga skräp, få joan o göra lite nytta. stackarn som har jobbat hela dan. men något litet kan han nog ta o göra.
har pratat med sjukgymnasten ska inte dit på onsdag utan blir nästa tisdag istället. jajja nu måste jag bygga lite lego så albin blir glad. kramar

3 November

då var det en ny vecka med massa nya punkter:)
har fixat mest hela helgen, o har ändå lite krux kvar o fixa med. ikväll så ska vi till stugan o tömma vår balkong från kartonger o annat skit. ska strax sätta mig ner o gå igenom alla våra pärmar o märka om dom. har köpt lite nya så jag slipper ha femhundra olika färger på pärmarna. är inte så jätte fint precis. sen ska jag plocka bland albins kläder o grodans kläder. älskar bebiskläder. måste väl rensa lite:( sen måste jag ge mig på joans o min garderob. ser ut som en tornado varit in o vänt på allt. men först o främst så ska jag äta nyköpt fralla från ica. me like.

var på 2års kalas igår, hur roligt o mysigt som helst. albin sprang mest runt o skrek som alla andra. åt massa gotti, somnade ganska ovaggat kan man säga. kanske var därför vi sov länge imorse. jag vaknade strax innan 8 o då sov killarna fortfarande. så morgonens rutiner blev inte som vanligt men men.

ha en toppen måndag alla ni som läser! kramar

1 november

golven är lagda, har socklar o trösklar kvar. vilket känns helt ok. måste måla o spackla i hallen oxå så vi får ordning på datahörnan. möblerna kom idag oxå, var iväg till ikea igår innan stägning, lämnade in möbler för hemkörning o idag kom allt. så nu ligger joan i nya soffan o glor på F1 jag ska plocka upp i hyllorna, albin vilar. så ikväll blir det middag vid middagsbordet. skönt det efter en veckas ätande i vardagsrummet på golvet typ. så nu ska jag beställa lite grejer från jotex. heheh alltid roligt o få hem paket. sen måste jag till ikea med mamsen o shoppa lite smått o gott. mycket roligt med ikea. jaaa nej måste sätta igång innan lillkillen vaknar. kramar

RSS 2.0