>>>

oj...
det var ett tag sen jag skrev. albin har varit hemma hela veckan, han är juh förkyld eler har varit så vi lät han vara hemma eftersom joan varit ledig oxå. i torsdag så var gokussen bella här med cornelia o sussie. så roligt. albin o cornelia hade skoj, han skrek nej när dom skulle åka hem o blev jätte ledsen.så synd att vi bor så långt ifrån varandra. bella har juh flyttat till flen för några år sen. blev go middag o efterrätt. på dagen så träffade vi rima med sin 1veckas gamla baby, sara. mycket trevligt. igår så var vi bara hemma hela dagen, gjorde absolut ingenting. köpte hem pizza o jag somnade innan 22nyheterna:)
idag är det lördag. jag o barnen har varit i sumpan o röjt:)  klädparty hos elin, hejhej på jobbet. träffat tessan o lukas. nu så har vi kikat på melo men den var verkligen dålig! snart kommer gubben min hem från jobbet.

söndag imorn, ska träffa elin o killarna. leka lite uppe vid 4h o sen hem hit o busa mer. sen så visas juh beck på kvällen. så det blir en lugn kväll för mig hoppas jag. så nu säger jag go natt..


no semla


hämtafe den här lille killen från dagis strax efter att jag lämnat han. hann såklart hela vägen hem när j ringde o berättade att albin var hängig. när vi väl kommit hem så får albin eld i rumpen o springer o leker som aldrig förr. vadå sjuk? jajaj han får va hemma idag o imorn o vila lite om det är det han behöver. så nu ligger han i soffan o sover, ska strax väcka han. missade babymassagen med tyra. får ta igen det nästa vecka.

ingen semla idag inte, ska nog baka en äppelpaj. mumma

2 månader idag

idag så har lilla tjejen blivit hela två månader :)
tiden går bra fort förstår inte vad jag gör om dagarna, helt plötsligt så är det måndag igen. idag så har jag fotat tyra, blev en hel del bilder. ska ha dejt med jenny o ta fler på våra barn. kul o ha. efter dagishämtningen så blev det pulka åkning med david o familj, var ute i nästan två timmar. sååå härligt med frisk luft. nu sitter jag här o smälter tacokillen vi åt nyss med annica o roger. så himla trevligt när dom bor nära, man behöver aldrig känna sig ensam. så mysiga människor!


2 MÅNADER IDAG

mucho

var mycket trevligt o va på kalas igår, det bjöds på semla o trevligt folk. sen blev det en härlig middag med albins gudföräldrar. glodde lite på melodibrallan. albin tyckte om I GOT U låten o sjunger med så gott det går:) efter melodifestivalen så blev det wallander. ikväll så ska gubben min o rogga på konsert, trevligt för dom:) själv så blir man hemma med barnen, glo på beck o kanske färga håret om jag har tur. annica kommer o äter lite middag här oxå.
tyra har fått sig ett par gudföräldrar, mulle o ia ville. det känns juh roligt, o ia har juh varit med från tyras första andetag.

idag var jag o barnen iväg till 4h gården, albin fick rida i vanlig ordning o efter det blev det lite pulkaåkning. efter att ha blivit dyngsura så gick vi hem, så härligt ute, inte kallt eftersom det är plusgradigt. har precis fikat, ätit semla. mums när man tar bort mandelmassan. ska lägga mig i soffan o pilla naveln en stund innan joan åker.

en sån dag

en sån dag .. en sån där händelserikdag..
mammi fick punka, lek på lekslottet, hört goaste kommentaren, GO PABLO!!! ätit tacobuffe, en sväng på ikea, polarn o pyret o till stinsen. shoppat mössor till barnen, en overall o en rosa halsduk till tösen. sparat en massa penagar men gjort av med hela barnbidraget nästan. ska snart lägga mig o glo film om jag orkar, är lite småhungrig vilket är jobbigt. har varit över hos annica o rogga. kikat på deras nya familjemedlemmar. gullungar:) imorn så ska vi på fika hos björn o ia. mycket trevligt. måste komma ihåg o prata med ia. hahah låter konstigt som om jag inte brukar prata med henne men var juh en viss sak jag tänkte på.
vill så gärna åka utomlands... inte joan. men verkar som prag kanske går hem:) skulle vara trevligt juh.
nej nu ska jag försöka natta albin:) go natt! kramar

sköööööning


mmmmmvc

har idag varit på mvc på rutinkontroll efter födsel. det gick finfint! får se om jag måste komma tillbaka om 4månader men vi hoppas på att jag slipper. pratade igenom förlossningen o kollade lite blodvärde o vikt. har gått ner till min inskrivningsvikt vilket är mycket skönt så nu är det bara några kilon till jag vill bli av med. ska planera in kvällar med jenny så vi kan ut o promenera eller kanske simma en länga eller två:) måste bli fit for fight till sommaren 2009. hahha

imorn så ska vi till leklandet i veddesta, mycket skojigt ska det bli, får se om min bror o mammi kommer. ska kanske förbi ikea en sväng:D o outleten. man får juh barnbidrag imorn.. hahahha!
nej nu ska jag slänga mig i sängen, eftersom barnen somnat o jag är trött o hoppas på lite längre sömn, alltså djup sömn.


go natt gott folk!

lovely


gråååå onsdag

äntligen har grå börjat igen, me like:)
sitter nu här o ska strax lägga mig är så trött, gäspar hela tiden typ.
det blev biljetter till madonna, kul. ska åka med mammi, sockret o hennes syrra o pan. blir brumbrum o poppa en massa madonna på vägen. längtar.

idag så har vi städat en massa här hemma, har nu fått iordning på allt tror jag. ska bara slänga en fåtölj o en byrå typ. sen måste vi köpa lite annat skit:) som inte är skit men kanske lite onödigt. jajaj... joan vill oxå ha så då är det bra.

barnens rum

imorn så ska jag till sumpan, mvc på kontroll. in på jobbet o säga hej kanske.
på fredag så är albin ledig, skulle träffa elin o barn men nu så blir det en tripp till leklandet. mycket skoj. nån som vill med? gratis för oss vuxna.nej nu blir det sängen. har glömt allt jag skulle skriva om såå go natt!!!

madonna

jaha då sitter man i kö för madonna biljetter..
vi är 5st som ska åka den 8augusti om vi får biljetter vill säga. så dåligt bara att dom är dyrare än första konserten men men vem bryr sig.. förstå o få se henne live, vilken grej. tur att mamma prata vett med mig.
ska snart iväg på babynmassage med tyra sen träffa underbara ida. torsdan så ska man på kontroll på mvc o fredan så blir det en träff med elin o barn. fullt upp kan man säga. trevligt.
nä nu fick jag bråttom

mina hjärtan


mitt hjärta tillhör dessa gulklimpar som finns vid mig varje morgon när jag vaknar..
JAG ÄLSKAR ER!!!!

ska börjas i tid


angelina o albin... på alla hjärtans dag så blomstrar kärleken;)

alla hjärton

alla hjärtans dag idag...
sov till strax efter åtta då det var dags o gå upp. har rensat lite kläder som är i nästa storlek. tyrisen har juh blivit en stor tjej nu:) och nu så har vi precis kommit hem från kalas, albin har däckat i soffan o tyra ligger skavfötters. suger på sina fingrar o vill väl ha lite tutte.

i torsdags så blev det en sväng till ikea, me like. fick samtal från doktorn som berättade att det behövs ingen operation! JIPPI! jag är överlycklig. vilken lättnad.

har blivit utmanad av ia att ta fram "bilder"-mapp nr6 o bild nr6, blogga om det. jag utmanar alla som vill:)

så här är min härliga bild:

är från förra sommarens semesterresa. gänget sitter på vår balkong( i bulgarien.) längtar tills vi åker på nästa resa när det nu blir. blir väl inte till bulgarien, men gärna kroatien igen.


mys


sjuk hit o dit

tyra är idag feberfri, vilket är skönt. men hon är hes, stackarn.
albin är kry o är på dagis, mycket skönt. igår när han kom hem från dagis så var han helt slö, tog tempen men ingen feber.

skulle till ikea idag med min mammi men bror min är sjuk, kräks MASSOR. så vi ställde in o skjuter på det. suck jag som verkligen ville dit. *gråter*
ska juh köpa nya krukor till våra stora blommor o blomjord. en ny tvbänk o lite lådor.
har tvättat massor, måste fixa det sen. får bli efter jag hämtat albin. kanske en sväng förbi 4Hgården om tyra tycker det är ok :) ikväll är det final på top model o självklart så kunde jag inte hålla mig så jag googla fram vem som vann. men måste fortsätta titta ändå. nu vill tyrisen ha mat. kramar


1234...

många dagar som gått sen sist...

snart är klockan över tolv o det är ännu en dag som flygit förbi. i fredags så blev albin ledig från dagis.. blev en picknick i skogen med dagiskompisar. var jätte mysigt. hann med en tur till solna o träffa mor min o annat folk. förbi jobbet o säga hej. middag i kista o sen stendäckat hemma. är riktigt trött om dagarna nu. känner mig helt död ibland. ingen ork o helt plötsligt kommer det lite nya krafter.. som fort tar slut.
lördan så kom annica o roger hit o käkade, kikade på melodibrallan. hade det mys. så roligt nu när dom bor så nära.
söndan så har jag inge minne av eftersom dagarna flyger förbi. rensade lite i bokhyllan i vardagsrummet. blev middag på happy o en tur till kista med annica.
så idag da.. tagit det lugnt under förmiddan, hämtade albin på dagis o åkte sen till ikea. mycket trevligt. har även varit ner till stugan o slängt lite skräp. snabbt iväg till kista o apoteket, köpte alvedon till min dotter som har feber:( mycket gnäll blir det o inte så mycket sömn.. suck. jag som vill sova lite:)

bläää va tråkigt o läsa detta men va skönt o skriva av sig lite.




nu ska jag lägga mig med tösen o hoppas på lite sömn, först tanka upp henne!!! natti natt!

pulkaskoj


uppe vid dagis så mötte jag katerina, davids mamma. som vanligt pratas det en massa. bestämde att vi skulle åka lite pulka utanför dom. så efter att ha hämtat busalbin så skyndade vi hem för att hämta pulka o jag klädde på mig vinterbrallorna. sen bar det iväg.. snön faller så fint från luften o det är så mysigt. man är varm o albin är jätte glad. blev en massa pulkaåkande o lite snöätande.. usch.
imorn så ska albin va ledig från dagis, fröknarna är sjuk, vabb o ledig så tyckte att det kunde bli en skojig dag för oss. fyller juh år så vad är inte mysigare än o få busa med min underbara familj. joan jobbar, men har kort dag, så lite mys med han blir det oxå. iallafall så ska jag o barnen möta david + mamma o bror vid halv tio för att gå ut i skogen o busa. efter lunch så blir det en tur till solna för att träffa min mammi. kanske en snabbis in på jobbet o säga hej:)
nä nu ska jag skynda mig i säng så jag får lite mer sömn, har juh stendäckat dom senaste dagarna av utmattning. nån gång måste jag väl få lite mer sömn. så go natt på er! kramar

lata dan

vad har jag gjort idag da? lämnade albin på dagis imorse. dom är bara 5barn på lilla avdelningen. så många sjuka, albin har hållt sig frisk än så länge "ta i trä". blev en snabbis in på ica med jenny o sen en promenad hem. kom hem, fixade frukost av det nybakta brödet jag köpt. satte mig vid datan o kikade runt. har städat bland albins leksaker o sen rensat i barnens bokhyllor. nu sitter jag här igen, ammat tyra o bytt massa blöjor. är så enormt sugen på cola. måste skärpa mig. ha regler för gottiätande o läskdrickandet. får bli efter helgen.

imorgon är det min dag...
ska äta gotti med min underbara gubbe o två barn. hoppas på en blomma kanske? eller en tur till ikea o få allt jag pekar på? drömma kan man juh alltid:)

nä nu är det dags o hämta trollet!
ska förbi 4h gården o leka av oss lite eftersom joan jobbar länge idag.
kramar från lata jag

pappibus

igår när joan kom hem från jobbet så fick han sig en vacker syn.. hahahah


vi hade alla tre somnat i soffan... o joan passade på o fota oss. usch säger jag

kompisar

några dagar i veckan så blir det att man går förbi 4h gården i akalla, speciellt efter dagis. albin älskar o busa o leka med kompisar där. här kommer lite härliga bilder på dom små trollen:) från idag


donar

jaha.. idag så har man varit på en morgonpromenad o även förbi öf o hämtat tyras tavla. sååå fin! skynda hem för att tvätta, ska snart ner o lägga allt i tumlarn. ska dammsuga o äta lunch, rester från igår. mumma. mammi var här o gjorde boxner. ska försöka plocka lite i bokhyllan oxå.
så här händer inte så mycket skoj! så herrå...


arger

kan man bli mer arg på gynspecialisterna? asså så som dom håller på mot mig, fram o tebax. skulle dit idag på ett litet ingrepp, kommer dit o det blir inget men vi gjorde annat. suck dubbel suck! har gått o oroat mig i mer än en vecka i onödan nu. får se om 2 veckor vad som kommer hända.
ikväll så blir det föräldramöte på dagis, intressant! mammi o bröder o sockret kommer o ska roa barnen eller barnet. får se hur go tyra är när det är dags o gå.

igår var det måndag.. var en himla mysig dag! var med jenny. gick en promenad till kista. käkade lite o köpte 2stycken klänningar innan vi gick en långpromenad hem. hängde en stund här hemma innan det var dags o hämta killarna. när vi kommer till dagis så får vi veta att ambulans varit där o hämtat ett barn på lilla avdelningen. helt plötsligt hade barnet fått jätte hög feber o sedan fått feberkramper. jag mår så dåligt av själva tanken. stackars barn, föräldrar o även fröknar. hoppas verkligen allt blir bra snart.

ska nu slänga mig i soffan o läsa hänt bild kanske mata tösen :)


andra månaden

jaha då var det februari.. tänk att en hel månad har gått på det nya året som nyss börja.. tyra är redan 1 1/2 månad.
på fredag så fyller man år, hela 24år. borde kanske fira det på någe vis, middag ute? hemma? kryssning? jaa måste nog bestäma mig snart, så som dagarna flyger förbi.

söta tjejen

var iväg på ikea igår med svärmor. handlade hem lite nya gröna växter. 3 nya familjemedlemmar blev det o 1 har lämnat oss. köpte lite nya större krukor oxå, eftersom våra blommor växer så. idag så ska jag beställa lite nya kläder från hm. behöver lite nytt i garderoben.
snart så är allt på plats i hallen oxå. behöver en borr bara. upp med hatthylla o krokar. kanske en gardinstång oxå. hallen har blivit så mycket större o luftigare på någe vis. blev riktigt bra.
snart så har vi nya grannar. ska bli jätte roligt. o va fint dom har fått det hos sig:) man blir så sugen på o göra om här hemma. vi har små pojekt o syssla med innan det blir några nya stora projekt.

skitiga killen lipar (han har ätit en riskaka med pizzasmak, hans favvo)

på tisdag så är det dags för min "operation", kommer nog gå braigt. så mammi kommer hit o hjälper mig. får se om joan blir ledig för på kvällen är det även föräldramöte på dagis. då kommer dom gå igenom kommande terminens händelser.
nej nu ropar tyrisen på mig. ha en trevlig söndag!
kramar


mina underbara barn

RSS 2.0