utmaning

Utmanad av söta emsan

Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du
den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar
hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1) Vad gjorde jag för 10 år sedan?
13 år.. hmm hade väl sommarlov o levde rövare. hahha

2) Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag?
hmm.. ganska sent för idag men imorn så
*ringa bvc
*ringa vårdcentralen
*hmmm det var de viktigaste.

3) Godis jag gillar?
just nu. inget. sura s-märken kanske.

4) Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
mm troligt att jag blir det.
men jaaa resa, köpa hus, kläder, ge behövande o massa mer säkert. svårt o säga.

5) Städer / orter jag bott i?
vallentuna, snättringe/utsälje, hagsätra, stora staden/stockholm, akalla

jag utmanar: nageltjejen, ullis, elin, ingela o buggis kanske.
kramar från mig

spanien var juh bra grymma idag. bra match, iaf andra halvlek efter att albin somnat.

äntligen

äntligen så känns albin lite piggare, var i kista idag handlade lite grejer o åt god lunch med ida, joan o albin såklart. blev från spanjoren. köpte mig en mycket fin klocka som jag är lite småkär i.

tillbaka till dagarna som gått så var den andra lyxkryssaren en italiensk båt, lite för mycket detaljer på båten men väldigt fin ändå. blev bara fyra rätters lunch men inte lika god mat som på den första.
en vacker dag o några år så kanske jag tar o åker en sådan båt men inte nu. ska på en annan båt i slutet av agusti får se om den faller mig i smaken. albin har juh varit sjuk, är fortfarande lite gnällig o allt är inte som han vill. nu sover han framför tvn, o jag borde lägga mig för jag är oxå trött men snart kommer annica o roger hit ska glo på fotboll senare tror jag o äta mat som jag ännu inte kommit på vad bara.



knasiga albin badar

kramar

sömnig

inte många timmar sömn inatt inte. suck. stackars albin. slängde ut joan på soffan hade hoppats på att albin skulle sova bättre men icke. eller han blev inte lika varm som natten innan. så imorse så var jag astrött o är fortfarande. margo kom hit för o hämta upp mig vid niotiden för o åka in till stan o besöka en lyxkryssare. himlans fin båt så vi gick runt på en rundtur  o vid ett så serverades en sex rätters lunch. mm allt från anka till fisk o till efterbrallan. jag smakade på allt, o en del var riktigt gott. imorn blir det en annan båt om jag orkar vill säga hoppas på lite sömn inatt. lägga sig tidigt helt enkelt. ska nu fixa middan. kanske kommer upp nån bild imorn beror på om jag orkar ta några bilder hahah. tog en bild idag från däck utöver stockholm hoppas på att det blev någon bra iaf. jajaj herrå kramar

320100

himlans bra nummer när man har ett sjukt barn. gav albin ipren vid tretiden för o få ner febern, 1 1/2 timme senare så känns det som om han håller på o koka över. tar tempeln som visar 40,5, suck. stackarn. då har han badat o ätit yoghurt o glass för o kylas ner. ringer sjukvårdsupplysningen för råd. o dom är alltis så trevliga o ger bra råd. man blir lite lugnare. iaf dom säger åt oss o ge alvedon. så vi gör det det slutar med att nån nämner inag namn kräks över hela mig. så det blev till o bada igen. tar en alvedonupp där bak istället för att få ner febern som är det viktigaste just nu annars blir det sjukan på en gång. efter tio minuter så springer det en busig albin runt o hämtar böcker, det är första gången på hela dagen som han typ går själv o inte är ledsen. så vi bestämde oss för o gå till donken, albins favvo. han äter som en häst. härligt att han äter var första tanken. andra var bara han inte spyr hahah. så nu har vi kommit hem, blev ett snabbt stopp vid parken för att gunga lite o åka kana tre gånger. o nu börjar alvedonen gå ur kroppen för nu e han kramig igen.
hoppas han blir bättre snart så man fårsova inatt. kramar

blandat

sitter här o har smester nu:) självklart så har albin fått hög feber o inget duger. han är ynklig o vill bara vara i famnen. han vaknade inatt vid halv två, fick febernedsättning o massa vatten, baddade han med en fuktig kall handduk. han somnade igen vid halv tre. så nån sovmorgon har det väl inte blivit eftersom man sover dåligt när han e kokhet o man kan inte riktigt slappna av. har fått i han lite febernedsättande, en sked med gröt o lite glass. nu sover han i soffan o gnyr till lite då o då. joan är o tränar o jag satte mig precis ner. äter nudlar för omväxlingens skull.

till något helt annat så finns det några personer i den här världen som jag blir så less på.
vissa borde växa upp o inte vara så jävla dumma, vissa borde lära sig att man faktiskt kan göra fel o ta åt sig när man säger till o inte börja slingra sig, eller typ vara så jäkla lat o tro att man ska göra allt åt dom. eller dom som är presentkåta, hahah suck. såå nu har man fått ut sig lite.

nu vakmade min sjukling, ska gå o kramas lite nu o få mig lite värme. undrar om man kanske ska ta sig ett bad sen när joan kommer hem. har juh tvättstugan om två timmar suck. men man måste juh tydligen tvätta. tack o hej kramar

midsommar

less på o få kräkattacker som jag verkligen inte vill få. får verkligen panik. gör allt för att slippa kräkas. sjukt att graviditeter kan skiljas så från den ena till den andra. med albin så är jag så här i efterhand jätte glad att jag mådde så pass bra som jag gjorde. nu så känns det som om det kommer vara i evigheter. hur ska man kunna leva normalt. suck. igår åkte jag hem från jobbet tidigare för jag mådde så dåligt o hela vägen hem på tunnelbanan så var min ända tank kräks inte nu. snälla. jag dör om jag gör det. så i natt sov man med hinken igen. o självklart så har alibn varit en mardröm inatt, sorry men han har verkligen det. tycker så synd om han när han inte kan förklara vad som e fel. han grinade så mycket o inget  dög. tillslut fick jag sitta i datastolen o gunga han till sömns3-4 gånger inatt. skoja inte man e seg i huvudet. fick sova till elva iaf. mår lite bättre idag, hoppas det håller i sig. nu så sover han o snart kommer gästerna droppa in. ska bli en mysig midsommar kommer sakna annica o roger:) jajaj ska städa undan det sista nu.

trevlig midsommar till alla nära o kära. o ni andra oxå;)
kramar från mig o familjen.

nyyy

har fått en ny bikini som kanske man inte kan använda i sommar eftersom man vuxit så mycket på alla håll o kanter. suck men bra fin är den. fick bestick oxå, riktigt bra bestick. grillbestick med vassa knivar. sen fick albin paket från barnens bokklubb. som han just nu sitter o disikerar typ. suck. jaja han tyckte iaf om den. ska snart titta på fotbollen o heja för fullt. kanske blir till o lägga sig i sängen o glo är så otroligt trött o illamående. suck.

gick väl hyfsat bra idag på jobbet, vi har juh börjat ropa ut saker innan varje spel. kan juh säga att jag glömde några gånger. kanske inte hela världen men men. älskar när jag jobbar dag, man kommer upp tidigt o får massa mysiga gomorron kramar av albin o sen lite bus hinns med. o när man kommer hem tidigt så får man massa mysiga kramar oxå. o vi hiner leka en massa.

nej nu blanda välling. herrå

åska

usch tycker inte om åskan. men men den är juh inte direkt farlig, bliten är den läskige.
har varit en sväng till kista med killarna, letat bh vilket suger. har juh blivit rund på alla håll o kanter hahahah. vilka problem man har. ikväll blir det färskpotatis vilket är riktigt gott. har fått lite dille på tomat med aromat oxå. har ett sug efter något hela tiden vilket är jobbigt. så fort jag kommer på något så blir jag som tokig. imorn var det dags o jobba igen, suck varför tog jag inte ut mer semester.. iof med det här vädret så spelar det väl ingen roll men så mysigt o vara hemma med albin o joan.

regn

suck. inge kul med regn. har glott lite på film ska snart iväg o handla med ida. lite mat till midsommar. vad har folk för planer i midsommar? jag hoppas på fint väder så dert kanske blir en match i minigolf.
joan är nu inne i stan o hämtar blöjor. jag lyckades tydligen bli utvald till o pröva olika blöjor gratis så det ska bli intressant. vem tackar nej till sånt. spar in lite pengar oxå.
nej nu måste jag nog busa med albin. kramar

jo men visst är det så

för några veckor sen så började jag äta antibiotika mot en infektion av något slag, efter att ha ätit i en o halv dag så stog inte allt rätt till med min kropp. o jag fattade inte först vad som var fel. så under natten så drömmde jag jätte konstiga drömmar . slog ihop ett plus ett o insåg att jag kanske var gravid. kissade på tre prov för att verkligen få in i min lilla hjärna att ja vi ska ha barn igen. blev helt tokig först eftersom jag ätit den här antibiotikan som är skadlig mot barnet tidigt i graviditeten, suck. har gått runt o mått dåligt, väntat på att det ska bli missfall, hade tappat hoppet helt men nu efter inskrivning o allt så har hoppet kommit tillbaka o jag hoppas lill* grodan håller sig kvar tills det är dags o komma ut. har träffat en läkare, som berättade att om det skulle gett utslag av antibiotikan så kan det ge lindriga hjärtfel, men det skulle vara om jag åt typ hela kuren vilket jag inte gjorde. så  min oro att den inte skulle klara sig har ätit upp mig inombords, gett mig en klump i bröstet plus att min kropp utvecklas väldigt fort så tarmarna hinner inte med så jag har haft nån lindrigare tarmvred kan man säga. men nu så känns det mycket bättre. får juh fortfarnade lite ont ibland men inte som förr plus att oron är borta, blir det missfall så är det naturensgång o man måste acceptera det fast det kan vara svårt.
grodan är nu beräknad till 2-5 januari men får veta mer exakt efter ultraljudet i augusti.
jag tror det är en liten tjej men jag har juh haft fel förut så vem vet.
såå nu vet ni. om ni inte redan visste ryktet kan juh spridas ganska fort. är juh väldigt rund redan så.
jag ser idag ut som jag såg ut när jag var i 4-5månaden med albin o jag är nu i 2-3månaden. då kanske ni förstår.

nu till något helt annat, vår frys har stått öppen ett tag vet inte hur länge så hälften av allt har tinat upp lite så jag hoppas a o r vill komma imorn o glo fotboll o att buggis kanske vill komma med. har massa mat o tilllaga imorn hahah. ska snart äta lite lunch o sen iväg till jobbet, som jag verkligen älskar ibland NOT. en del gäster asså, jag fattar inte vad fan dom tänker med. såå nu har jag rensat ut det o hoppas att idag blir en toppen dag. hahah

tack o hej

jordgubbe

ska snart äta jordgubbar, sen sova är helt slut efter en lång dag. det blev många omtagningar. jag har nog ingen framtid inom reklam iaf inte framför filmkameran. hahah.
dagen började med en jätte ledsen albin så de4t var jobbigt o gå hemifrån, missar tåget precis i akalla tur att man planerar sin resväg, tar tåget 5minuter senare. kommer in i västra skogen, missar hjulsta tåget precis suck. men var på jobbet till åtta ändå. lyckat. slutade som vanligt idag o imorn så börjar jag två timmar senare så jag hinner busa lite med albin. lyckades även få ledigt på lördag. härligt måste juh se fotbollen, har blivit lite utav besatt hahah.
snart midsommar, shit va tiden flyger fram. planer? antingen åka till släkten o fira i knivsta typ eller vara hemma. skulle juh vara kul o åka men ändå så känns det som om det skulle vara skönt o vara hemma, buggis o nån polare kanske kommer över sen får vi se vad ida bestämmer sig för. sen vet jag inte heller hur annica o rogga gör. är en vecka kvar o planera så det blir nog bra:)
natti natt från mig the superstar hahhaah;)

heja sverigekillen


sköna killen



första bilden är från eskilstuna när han precis vaknat från att ha sovit middag o den andra är från idag när albin sitter o kollar på tv, så rolig stil, vem har lärt han det där lixom. hahah jaja nu till nytta.

blåsig dag

shit vilka stormvindar det har varit idag. tur man inte hade en kjol eller klänning hahah. har idag varit på öf. där det var sångstund o massa lek. nova var där o sen så kom yousef. det är sjukt va stora våra killar är. kommer ihåg när man träffades typ första gången på öfs mammagrupp. då skrek dom lite o åt en massa sen så rullade vi vagn tillsammans. så rima jag o killarna gick till kista kollade runt lite sen tog vi bussen till barkarby, shoppade lite mer. var o träffade en läkare idag det kändes bra så nu mår jag mycket bättre är på gott humör.
pratade med elin idag oxå o dom hade varit på ultraljud o ni kan juh gissa vad som ligger i magen:)
en liten kille som ska få namnet nemo eller enzo. så fina namn så nu får ni inte sno det om ni nu skulle råka få barn innan 13november typ o känner oss. hahahah
åt idag färsk potatis med grillad majskolv o sallad . var så himla god o snart så börjar fotbollen o då blir det jordgubbar som snacks. grädden o socker kanske inte är så nyttigt men ett måste:D
imorn så ska man spela in en reklamfilm på jobbet hahah, tur att den inte ska gå på tv för då hade jag nog dött. hahah. hoppas att det kommer bli bra. nä nu är det blöjbyte o vällingdags för lillkillen.
kramar

borta bra hemma bäst

måste juh bara berätta vad som hände i torsdags. när jag är påväg hem från jobbet så händer värsta grejen. påväg ner för rulltrappan i hallon så ser jag en gubbe som sen visar sig vara väldigt berusad. när jag åkt ner för halva rulltrappan typ så möts vi, o jag ser hur han tappar taget o börjar ramla baklänges o skriker nej. har nog aldrig sprungit så snabbt ner för en rulltrappa för att trycka på nödstopp o springa upp för o hjälpa han. fy fan va hjärtat slog fort. han reser sig upp o håller mig i handen stinker sprit o är chokad. när jag gått hela vägen upp med han så typ släpper han min hand o går, jag förösker se om han blöder nånstans vid huvudet vilket han inte gör. jaja tänkte jag, spärrvakten kom ut men han bara fortsatte o gå. ser sen när jag åkt ner igen för o vänta på tåget så är min hand alldelles blodig, usch stackars gubbe.

fredagen så blev det en tur in till stora staden för o hämta upp albin, shoppade lite till killarna mina o sen hem. albin var överlycklig över att emil var hos oss. blev middag i kista med ida.

lördagen så åkte albin jag mamma o emil till eskilstuna för o hälsa på lite släkt. var så himla mysigt. god mat o massa skvaller. var tänkt att vi skulle på parken zoo på söndagen men det blev inte av tur det eftersom det var så jäkla varmt. får bli en annan dag kanske nästa år när albin blivit lite större.
när vi kom hem på söndan så märker man hur glad albin blir. han älskar verkligen att vara hemma. med sina saker o sina gömmor. skönt o få träffa joan oxå. blev makisar till middag o glo på F1 som var spännande sen somnade jag haha.

imorse så hade jag tid hos tandläkaren, skulle ta bort lite tandsten o rengöra. så nu känner man alla tänder igen hahah. o fräscht känns det. får se om annica o roger kommer över på middag ikväll, har massa mat. ska väl kanske köra en betapet nu:)
herrå

sommarkillar

image155

tävling fortfarande


RSS 2.0