vilken natt

vaknade strax innan fyra inatt då jag trodde hela huset skulle rasa samman. efter en kort stund så låter det som en tuta som ligger i hela tiden, får panik. svårt o andas allt som har med bilolyckor gör att jag får ont i kroppen, svårt o andas kommer ihåg när vi körde av vägen för typ snart sju år sen. värmer välling till albin o klär på mig måste ut o kolla så det inte är nån som ligger mot tutan o ambulans o skit inte kommit ännu. när jag väl kommer ner o går mot parkeringen på andra sidan gatan mot ida så är det brandkår redan där o det brinner som fan. väktare överallt. helt plötsligt smäller det till igen, en annan bil tar eld. en annan bils larm går igång, som jag trodde var en tuta. helt sjukt. va mycke tankar som strömmade genom huvudet. tre bilar stog iallafall o brann, var bara o gå in igen o informera joan o sen lägga sig igen. gick väl sådär. får se om det skrivs i nån tidning senare, vill juh veta mer. men läskigt var det.

nu ska jag duscha o sen ut o leka. kramar

magen o jag


min underbara feta mage:)

söta killen


minisemester

fredags morse så kom svärmor o hämtade oss, åkte iväg till enköping. blev lunch på en gårdsbutik. annorlunda o jätte mysigt. sen hem till svärmor för att bara ta det lugnt. vilken värme det var albin o jag vilade i närmare två timmar. när vi väl vaknade så började vi ordna med middan, blev grillat o massa gotti. albin sprang runt o var nakenfis mest hela eftermiddan. efterrätt så blev det glass med nougatsås. så jäkla gott. såg en rolig film på kvällen o kröp ner till kojs. lördan så åkte vi hem. när vi kommit hem så kom ida på besök:) hjälpte mig o färga håret. världs snäll:) sen gick vi o handlade till middan som zache kom över o åt med oss. på kvällen blev det massa tvspel. söndag var fullbokad som vanligt, iväg till mamma för o fira robins 18årsdag. en snabbis till kista för o köpa lite paket o sen iväg till huddinge. blev massa gotti där, träffade lite släkt. blev hämtpizza till middag o sen åka hem. badade lite ute på gården o sen in för o sova. jag var helt slut. igår så blev det en tur till täby för o växla pengar till resan, var tvungen att gå in på mq o helt plötsligt så hade jag gjort av med massa pengar. ops. på kvällen så blev det match på råsunda, albin var duktig men när andra halvlek börjat så åkte vi hem. alla tre var vi helt slut. en snabbis förbi poolen på gården för ett dopp. o nu så är det tisdag o jag ska jobba, börjar inte förns vid kvart i fyra så ska hinna lägga mig i soffan o bläddra lite i alla klädkataloger:) heheh

ha det bäst! kramar

förklaring

är en gäst på jobbet som gjort mig arg. menmen. får skriva mer om den händelsen när jag får tid för nu måste jag fixa mig för jobbet o sen iväg. har rensat i vårt kök idag bra härligt. slängt en massa skit. km på det imorse att shit när vi får en till bebis så blir det bra jobbigt med plats i skåpen i köket så nu har jag fixat jag är mycket duktig:)
att jobba 75% känns väl ok men är nästan på gränsen. vissa dagar så får jag bra ont o andra dagar är det som vanligt bara lite ont typ. men måste hålla ut ett tag till. ledig nu i några dagar fredag-måndag så jag kan vila lite sen så jobba 3dagar o sen så blir det ultraljud o kalas. en helvetesvecka med sju arbetsdagar, lite ledig två korta dagar o sen semester så jäkla underbart. längtar så jag nästan dör. bara få komma bort o få sola o bada, iaf bada för att sola med albin är väl ingen höjdare. o äta god mat o shoppa lite:)

nej nu fick jag bråttom. herrå

pucko

jä*la pucko säger jag bara!

hinner inte riktigt med o sitta här

hinner inte riktigt med o sitta här, massa jobb, massa ont, massa bus med albin o joan.
så en liten snabbspolning av dom senaste dagarna.

FREDAG
upp tidigt iväg o leka med tiam, en av albins bästa kompisar. lekte massor.
tvättstugan 15-17 gick asbra tills vi skulle hämta tvätten då det öste ner(regn alltså) så visste inte hur jag skulle få upp tvätten fast det ligger dörr vid dörr typ. sen skynda iväg till täby på grillpartaj. amanda fyllde 17. stora tjejen. var mycket trevligt. albin badade i en vattenpöl kan man säga.

LÖRDAG
upp tidigt igen för o hämta emil i sollentuna. tio över åtta skulle bussen gå. o när joan står o väntar på bussen så kör den bara förbi. suck o shit vad ska hända nu. joan joggar till kista nästan o hinner med en annan buss. tur det. hemma så viker albin o jag tvätt o plockar disk. fixar frukost o matsäck till killarna eftersom det skulle bli en heldag på grönan. toppenväder hela dan, så himla mysigt. albin åkte tre karuseller. veteranbilarna, coola bilar o kärlekstunneln. när vi kom hem vid halv elva så stendäckade vi.

SÖNDAG
ut o rensa vår sandlåda på gräs,sten o ja vet inte vad mer. kratta sopa o plocka. så nu är det fint där, får se hur länge det håller. sen så kom mamma över för o hämta emil. käkade pizza o glodde lite på internet eftersom mammas lagt av. blev en tur till kista.

MÅNDAG
första jobbdan på en jobbig vecka. fick så ont i kroppen så jag trodde jag skulle dö. fick tag på min barnmorska så imorn halv åtta så ska jag träffa en läkare o prata sjukskrivning m.m. kolla min rygg o undersöka lite. mina fina ben är hemska. måste nog operera dom en vacker dag. suck. kom hem vid halv åtta åt middag o gick o la mig.

TISDAG
jobba jobba jobba. fick i mig 4 morotspåsar(små från donken) kollade på två nya favvoserier, life (tror jag den heter) o big shots på 5an. härliga serier. fick ost o kex o sen blev det varma hallon o björnbär på glass. mumma.

ONSDAG
sov till nio typ, upp o plocka lite som tillhör vardan när man har barn typ. iväg till kista, lämna tillbaka en kjol o byxor, köpte ett par korta leggings. ett skärp till joan.  o lite annat smått o gott. åt lunch för ovanlighetens skull o sen till vårdcentralen för o ta blodprov. usch inge roligt. får se om a kommer hit ikväll o äter annars så blir det bara vi. grillat med sallad o gotti. nu ska jag rensa underkläder, för har så mycke skit som jag aldrig använder men spar ändå o nu ska det bort!

ha en bra dag:) kramar

town

nu ska vi in till stora staden o vandra lite, hela familjen. ska bli dundermysigt. kanske äta lite glass o titta på vattnet. fick sovmorgon imorse, härligt. albin sov hela natten till sex då han ville ha välling. halv ätta gick han o joan upp. jag gick upp vid elva. nu har albin gått o satt sig i vagnen. så herrå

pusskalas


vi på ballen


myskillen tycker om o kramas

5dagars

då har man 5 dagars ledighet nu, ska bli härligt. har idag sovit ut efter gårdagens hårda jobb. när man vaknade så fick man lunch, fiskgratäng. mumma var det. sen så har jag rensat tvätt städat o suttit vid datan o gjort nytta.
har ändrat min mail, mycket duktig har jag varit, sen fixat resultaten av hemtest av blöjor som vi fått. så snart kommer belöningen (förutom gratis blöjor då da)
det är nu lite mer än en månad kvar tills vi åker till bulgarien, längtar verkligen så otroligt mycket. vet inte riktigt vad jag ska packa med oss. tur att lidl finns i närheten av vårt hotell:) hahah. så man kan köpa blöjor där i stället för o packa hela väskan full typ. måste göra en lista en vacker dag.
på fredag så ska vi på grillbrallan i täby lite jobbigt o ta sig dit o hem eftersom inga bussar går pga busstrejken. suck man blir så handikappad. på lördag så blir det gröna lund tror jag. har väl inte kommit överens om några tider o så men är juh några dagar kvar så det finns tid för sånt. o den 28e så fyller bror min 18. förstå han blir stor. så vad ska man ge han då da? jaaa vilka problem man har.
i måndags så var vi på 1 1/2års kontroll. albin fick spruta o gjorde några tester. han byggde torn, målade, "pratade". när han fick sprutan satt han helt stilla o var jätte duktig. så nu kan han få feber om några dagar men kan juh hoppas han slipper. albin är hela 83 cm lång o väger nästan 11kg precis. jajaj nu så har lillkillen vaknat så nu ska man kanske fixa mellis. sen blir det nog ut o leka.
kramar

jobba o pengar

imorn så ska man jobba, suck. inge roligt. vill vara hemma. det är så mysigt o vara med killarna.
klippte albin igår, hahah så nu ser han rolig ut som vanligt. tur att det växer fort:)
mamsen kom över igår så det blev till o fylla frysen o alla andra skåp:) o så blev det en tur till ikea. me like. hittade lite smått o gott där oxå. fick mig tre par skor från skopunkten. behövde lite nya skor som håller iaf sommaren ut:)
ska snart ut o gå med albin joan tittar på F1 så då måste det vara lugnt här hemma. måste komma på någon lunch oxå, lika rolig varje dag.
fick en present igår av min mormor o morfar plus respektive, o masen o fam då thomas räknas med. jätte glad blev jag tack!!!! nu ska jag leva lyx i bulgarien:) plus att det blir pengar över av sparpengarna så vi kan renovera vårt badrum som vi har planer på nu. o sen måste vi köpa en spis oxå, så där försvinner alla pengar:( men men det behövs innan bebisen kommer. sen så hinner vi spara ihop lite mer igen:)
jajaj nu ska jag ut. herrå

längtar



snart såååå....

järvafältet

järvafältet är en underbar plats på sommaren när solen o all grönska är framme.


köra bil är kul

(hahah, ser ut som tiam stör sig av sin blöja o albin han petar i näsan. bra fräsch kille man har)

mycket rolig rutschbana vid järva.

sex

sx and the city var jag på igår. riktigt bra film. blev en del tårar, känsliga jag. jag o ida är tydligen bra på o välja sånna filmer, tur man har näsdukar med sig alltid. hahah.
ska snart hem till ida o äta lunch. så skönt o slippa tänka ut en dags lunch hahha.
emil är nu här o stannar till torsdag eller fredag. albin är överlycklig.
har nu börjat må bättre oxå, inget illamående hela tiden, bara trött typ. så skönt. jajaj ska nu klä på mig.
kramar

RSS 2.0