jag vet

vet att det är dålig uppdatering ofta här nu men jobbar för fullt o när jag kommer hem njuter jag av mina underbara barn o man.. försöker vila o ladda batterierna. håller på o larmar alla kläder i butiken.. har börjat få in snittsen, gäller o sätta på rätt ställe för att inte förstöra kläderna. vem vill köpa ett plagg som "redan" e förstört av larmet innan man fått hem plagget?

igår blev det dundergod middag hos ni o la. o Robinson har dragit igång igen. så kul.

idag var jag in i några timmar, skynda hem för att tvätta. joan fixa middag o matlåda till mig. jag gjorde en hallon/blåbärspaj till efterrätt. så gott med vaniljglass. natta barnen gick sådär först var det kaos. efter att tyra somnat så är det enklare o natta albin. nu ligger jag i sängen.. ögonen går i kors. imorn o på tisdag blir det nog långa dagar för på måndag så öppnar det. Benetton i Kista galleria, med tipptopp kläder o 25% på allt.

hoppas ni haft en trevlig helg!

kassautbildning

har idag haft kassautbildning, byggt lite o larmat en hel del kläder. mycket man ska tänka på, finns folk som klipper av jeans om larmet är för långt ner på benet o syr om dom. man ska kunna pröva plagget utan att larmet ska vara ivägen. man måste tänka på vart i plagget man sätter larmknappen för att inte förstöra plagget. kan bli fula hål som blir större vid tvättning o sånt. ska plugga lite handbok nu så jag kan den utantill sen när det är dags o öppna. mycket kan man redan eftersom det är så självklart.

blev en mysig lunch i stressiga matrusningen. tjejerna är trevliga. vi jobbar på bra tycker jag.
nu är det dags o krypa ner i soffan o kika lite tv kanske. vila sig för imorn blir det en massa arbete.

jobb o dagis

ledig idag eftersom dom fortfarande håller på o bygger inne i vår butik. får se om det är klart imorn, ska på kassautbildning imorn iaf.. hoppas på att dom hunnit klara medans vi går utbildningen så vi kan börja larma kläder o hänga upp o så. har pluggat lite ur vår personalhandbok. hoppas något sitter där det ska.

igår var jag på en liten kickoff. bjöds på pepparkakor, glögg, julmust o massa annat. dom hade inte fått igång värmen så det var snorkallt därinne. satt med jacka på sista 30minuterna. var kul o få träffa tjejerna. fick schema fram till maj typ. kan ändras lite under vägens gång.

idag så har jag o min man städat en massa. fixat med lite småsaker. sen hämtade vi albin tillsammans. gick till byn för att leka. alla var där:) killarna o lydia hade jätte skoj. jag skyndade vidare till utvecklingssamtal. marie är toppen. albin sköter sig fint. han e en liten extrafröken. han går runt o kollar så alla sköter sig o att barnen äter. pratar mest hela tiden.. allt är äckligt, läskigt eller tokigt. ibland är han rädd o det är roligt när det är många saker. fantasin flöder ur han. somnar snabbt på vilan, är lite blyger under samlingarna. vi fick inga mål förutom att överskolningen ska gå bra. albins nya ansvarsfröken kommer bli roland o det känns bra. ska bli något möte snart om överskolningen. får se om jag kan gå :)
den 7e dec så lir det extra föreningsmöte på dagis. blir bra tycker jag. får se vad vi kommer fram till. jag är iaf ledig från jobbet då. bjuds på fika :)

får inte glömma..
kom till benetton i Kista Galleria den 25e - 29e november då har vi 25% på hela sortimentet!

kortis

igår fick jag ett sånt gulligt kort i brevlådan.. tack sötaste ida o zache. börjar jobba idag.. eller jobba o jobba.. kickoff. ska bli skoj, är lite pirrigt.
idag så kom det ner ett till kort fast från prag :) tack ni o la o ewa.
sitter i soffan o glor på Criminal minds. ett spännande avsnitt. ska snart göra mig iordning. ingen anng vad jag ska klä på mig för fina trasor. nyfärgad i håret är man oxå. så fint!

blä vilken uppdatering. men något iaf. nu börjar det igen. kramar


mammakväll äger

Fredagen blev lyckad.. hade så jäkla roligt. barnen blev hämtad vid 14tiden.. då började jag förbereda lite, åkte till systemet, duscha o försöka hitta kläder som passa.vid 18 så kom kerstin, regina o jenny. yoenia avbokade pga sjukdom o natalia kom lite senare eftersom hennes barnvakt var lite sen. blev en massa snack o ätande. boxner till  middag, dundergod paj till efterrätt. oliver, nötter, chips till snacks. sen spårade vi ut o dansade en massa o hade lite kareoke. våra grannar måste haft en jobbig kväll. vid tolvtiden så ringde vår indier till taxi. shit va roligt det var. taxi till patricia. dans dans.. en tequila.. dans dans.. cider.. må dåligt... bläääää.. taxi hem. kom hem vid 3.30. ingen joan hemma. fyllokillen kom vid 4.20. om jag var trött på lördagmorgonen? mådde inte prima ballerina precis. hämtade av ida för att åka till ikea. köpte en byrå o sen hem till ida. sen skjutsade hon oss till mammi för att hämta barnen. bästaste ida. på kvällen var det höstfest i lokalen. riktigt trevligt. god rostbiff. o vilka bakelser efteråt. träffade ni o la efter deras pragresa. så mysigt. ikväll ska vi äta tacos tillsammans.

albin är dålig.. har lite feber o hostar. skruttungen.. så nu ligger vi i sängen. har kikat på djungelboken. sen gjorde vi hemmagjord pizza. albin hjälpte till. nu har vi lagt oss igen o ska kika på snövit. fick med oss 6st filmer ifrån mormor.

härligaste mammorna ever.. hahaha tack för en lyckad kväll!!!

dags?

kanske dags att uppdatera här..

är fortfarande inte helt frisk, men mår bra mycket bättre än förut.
idag så har jag varit med min mammi.. vi skulle inte handla så mycket. blev en sväng på willys, ica maxi o coop forum. handlade lite barngrejer för 1089kr men betalade bara för 140kr. sjukt billigt. blev 6st strumpbyxor, 2st kjolar, ett par shorts, badbyxor o 2st mössor/halsdukar till tyra o en vintermössa o en mössa/halsduk till albin.

blev en sväng förbi, bibblan med albin efter dagis o sen förbi ni o la o mata fiskar. om han var glad? sen gick han hela tiden o kikade efter flygplan för att hitta ni o la.

har idag ätit en sån underbart god köttfärssås.. ja mammi lagade den. hon är så duktig med mat. jag älskar min mammis mat:) går aldrig o göra likadant.

pratade med min chef idag. börjar på tisdag o inte måndag med en kickoff. ska bli trevligt o få träffa dom andra. lite läskigt men spännande det här med nytt jobb. kul med en nya erfarenheter. nej nu e jag så trött så jag nästan somnar sittandes med datorn i knät.
på fredag så ska jag ut o slå klackarna i taket. ska bli riktigt roligt o intressant. hahah


nyklippta killen påväg till nemos 1årskalas

bustjejjan

prinsen i vår familj







är smartare än man tror. kan spela en massa spel o förstår sig på det mesta. har stark vilja o vill klä på sig själv.  pratar så man ibland kan få skavsår i öronen.. älskar att röra på sig o springer o hoppar en massa. att skrika är något han gör alltför ofta, o hans toner är BRA höga. busa med sin syster är en favvo, även att brotta ner henne, men hon har lärt sig att skrika så får man hjälp på engång. han e en liten dramaqueen, klarar inte av att få en utskällning utan att han slänger sig på golvet o tårarna sprutar. tycker om att kramas o pussas en himla massa. vår lilla prins. älskar dig


prinsessan i vår familj







hon är vildare än sin bror.. skrattar åt sig själv o är fullt medveten om vad hon inte får göra. skyndar sig att trycka i sig saker hon hittar som hon vet att hon inte får äta, tex blomjord, småsten o löv. skakar på huvudet när man säger ajaj. försöker klättra överallt, förstår att man kan flytta möbler för att lyckas med rackartygen. visar lampan mest hela tiden o vinkar hej. tycker om att pussas massor. det är vår lilla prinsessa. älskar dig

sjuk fortfarande

är fortfarande dålig.. verkar inte riktigt vilja ge med sig den här förbannade förkylningen.. lite småfebrig till och från o värker i öronen.. ingen matlust, liggvärk o trötter. imorn är det fredag.. blir nog en lugn hemmakväll med familjen. kika på idol o hoppas på att man blir lite sugen på fredagsmys:)

lördag så är det städdag här ute men vet inte hur det blir med det. får kanske gå ut en stund o låta albin få sopa o kratta lite. han tycker det är skoj.

söndag så ska vi på 1årskalas. nemo som fyller idag faktiskt. stora killen. hoppas på att man piggnat till sig lite så man kan åka. albin tjatar om dio väldigt ofta. o jag vill juh umgås med bästaste bullmamman elin..
vi ska styra upp en lekdag för killarna så fort jag får mitt schema. då blir det teater.

nu ska jag natta albin.. kanske mig själv oxå?

öroninflammation igen

då har öroninflammationen varit o knackat på vår dörr igen.. den här gången så är det min tur.. ja du läste rätt. var hos doktorn imorse, så nu ska jag bli frisk. är dunderförkyld o känner mig helt död. hoppas verkligen att jag är piggare imorn.
igår så var jag nere i källaren för att rensa.. blev en hel del. tog med mig två lådor upp. vakumförpackade kläder, täcke o rensade mina gamla papper o minnen. känns bra.
har annars bara legat i soffan. om 2veckor börjar jag jobba.. helt sjukt.

kikar efter resor.. vet inte vart riktigt bara. ska åka med Ni o La. så roligt o ha något o se fram emot under sommaren. nej nu ska jag nog sova. go natt!!

RSS 2.0