varmt

tyra har det jobbigt nu i värmen.. halv fyra inatt var vi upp. tyra svettades så mycket. var tvungen o badda henne med en kall blöt handduk. gick o la oss i albins säng eftersom han gått in i vår stora säng som genast blir liten när vi alla är i den. så blir inge sola o bada för oss förns senare på eftermiddan. kanske likabra. har juh poolen på balkongen.
har rensat barnens kläder. tyra växer så det knakar. ska snart ge mig på joans o min garderob. ut med allt för att börja om. man sliter o har sig i garderoben väldigt ofta.
nej nu ringer mamma.. dags o åka till täby. kram på er!

borde

borde väl blogga lite men just nu e jag sååå trött.
igår blev det långpromenad till barkarby med roggAN. så härligt, det fläktade hela tiden. såg kossor, hästar o en döing (orm) käka 5kr korv till lunch o handlade lite skit o tog bussen hem.

fick sovmorgon imorse. kvart i elva vaknade albin. me like- det behövdes kan jag säga.
så härligt med sol o värme. tyra har det lite jobbigare än vi andra. albin älskar att bada o jag sola (den korta stund jag hinner innan ett barn gnäller typ) sötnosarna.
just nu sover barnen, emil ligger o tittar film. joan mår dåligt o sover. själv dricker jag te o slötittar tv. ska sova snart. joan har köpt ett nytt hemmasystem. 9sr högtalare så ni kan gissa hur bra man hör nu. jobbigt när vi ska kika läskiga filmer:)
spelade minigolf idag, kan säga att jag inte vann, kom delad! två med min 7åriga bror
 hur dålig e jag eller hur bra e han, det är frågan:)
imorn så ska det bli bad o bus..
nej nu ta bort gammalt nagellack o sen sova.
gonatt! kramar

mopa

har varit i stuvsta idag o hälsat på mopa(morfar). åt trevlig lunch o busa lite innan vi åkte hem. hem o vände för att gå vidare till akalla 4h gård. dom hade bytt vatten så det var iskallt. albin tjata om att bada mer o mer fast han frös. sötnöt.
satt o solade lite medans albin sprang o spela fotboll. sen kom han o kramades massor. busade o lekte titut.
har gjort en sallad till middag idag igen, lever på sallad o vatten typ. jobbigt med varm mat när det är så varmt. sitter o funderar på om man ska ta o gå ut på en promenad. men har juh tvättstugan snart. suck kanske måste vänta tills jag satt igång maskinerna.

håller på o laddar upp bilder på pixbox just nu så snart kan ni kika på massor av bilder från midsommar o lite mer.

heldag hos david


badtime

nu ska vi skynda iväg till 4h gården o bada lite med max o regina. ska bli mys.
har varit dålig på o gå ut idag. städade här hemma o fixade med annat. blev en lång sovmorgon o det kändes som hela dagen blev konstig. jaja imorn så får vi ta oss ut på utflykt.
älskar när solen o värmen är här. men måste gömma mig i skuggan med tyra.

nej vad tiden tickar på.. haft en trevlig dag idag?

kärleksbusar


bus i parken

o glass såklart

som var sååå gott i värmen

albin tycker om o gunga

kul o göra fart på lillsyrran

tröttfis som försöker hålla sig vaken när hon äter

kryssningspics


grönan pics


midsommarpics


solsting?

tiden bara rusar förbi. har varit på kryssning med barnen o min mammi o bror. blev med cinderella 23h eller vad det nu är. albin sov i egen säng o tyra fick ligga i en lånad resesäng. dom e så bra dom som finns på båten. så första delen av natten fick jag ligga själv. me like. albin hade så skoj på båten.

igår så var jag iväg till kista med mammi. blev promenad fram o tebax. härligt.
hämtade upp albin på dagis o skyndade hem. fyllde poolen på ballen. albin badade massor medans jag låg o njöt av solen. ibland så kom han o klappa mig med sina blöta händer.

idag så har vi varit o lekt hos david hela dagen. så mysigt. nu vill jag flytta till radhus eller villa. ha egen tomt, gräsplätt o grillplats. söta K bjöd på lunch fika o massa lek. killarna sprang i vattenspridaren o gjorde massa annat bus.

är så trött. joan har sovit sen niotiden. barnen snarkar ikapp i deras rum, o strax är det min tur.

albin har nu sommarlov. så nu ska det lekas, badas o busas en massa.
joan har fått schemat för juli så nu har jag lite mer koll på vardan igen.
nu lite bilder sen sova. kramar

trevligaste midsommar ever

vilken härlig midsommar.
sill lunch hos roggAN. så himla gott. det bästa var nog det nybakta brödet som Annica gjort. blev lite kaffe o kaka på det. precis när vi skulle till byn så började det regn. suck. jajja ut gick vi iallafall.  kom till 4h när allt stängt. hahha sega vi. men tog en minigolfrunda. kan säga att jag kom i mitten:)  joan var hemma o tvätta o tog hand om tyra. duktig man. kom hem o började göra iordning för middan. tacokille med massa gotti. o shit va rester det blev. efter spelrundan så var det dags för lite tp. hade millenium tp som var hur svårt som helst. jag o ida var på lag, behöver nog inte skriva hur många tårtbitar vi fick men annica o zache vann hela skiten o rogga o joan var tätt därefter. hmm..
under spelet som blev det hallontårtliknande grej med kaffe. sååå gott.
vid elva tiden så åkte zache o ida hem. då satte vi oss för att kika film. usch säger jag. satt o höll för öronen hela filmen. drömde mardrömmar den natten.

midsommardagen blev väldigt lyckad oxå. åkte till gröna lund med barnen o roggAN. träffa ewa o co. var en sån lyckad dag. inge regn, massa karuseller o trevligt sällskap. barnen skötte sig finfint. dom är sååå duktiga. blev att vi fick med oss lite gosedjur hem:)

nu ska jag snart packa väskan. ska på kryssning ikväll med mammi o emil.
nu frukost o klä barnen. kramar på er

babbel

sötaste killen i stan börjar prata mer o mer för varje dag som går. idag vid lunchen så hade han pratat så mycket så dom nästan fick skavsår i örpnen:D
det var som om han aldrig varit i rummet förut o visade allt för marie. pekade på allt o sa självklart KOLLA. min prins är en underbar prins. o när jag kom o hämta så fick jag myskramar, men tyra fick massa pussar oxå.

handlade massor inför imorn. så nu finns allt hemma. skönt. ska hem till roggAN på sill lunch. blä tycker jag eftersom jag inte äter sill men sällskapet är toppen! mina favvosar. sen blir det en sväng till 4h kanske dansa lite runt stången o en vända minigolf, som jag tänkte vinna:) hoppas på regnuppehåll då när vi är ute:) sen hem till oss för att äta tacobuffemiddag typ. till kaffet så har ida med sig något som hon bakat. längtar. finns det nån som kan baka så är det hon. hon e verkligen bäst! kanske spela lite spel. som jag kommer vinna;) hmm.. låter väl kanske inte så troligt men ändå inställningen är det viktiga.

var en vända in till stan idag. köpte två klänningar o ett nagellack till lilla mig. albin fick en stooooor spade o kratta. sen köpte jag även bokstäver till barnens rum. vi har juh två dörrar in dit så på den ena så står det tyra o den andra albin såklart. mycket fint. hoppas vi kommer få upp min fina skrivtavla imorn oxå. hittade idag en tavla som jag vill ha. den är så otroligt fin så jag dör. har juh en liten kärlek till tigrar så ni kan juh gissa vad som är på den.

nej nu ska jag äta lite godis o glo cold caase.
trevlig midsommar alla goa läsare!
kramar från lilla mig (o familjen)

lite till..

är sååååå trött..
hann lägga upp bilder redan idag på pixbox. lillfröken vaknade precis när jag skulle lägga mig. satte mig o amma henne för att sedan lägga henne i sin säng igen. bytte blöjor på båda barnen så dom kanske sover lite längre.

vill bara säga tack till alla ni som läser o kommenterar i bloggen.
va glad jag blir att människor som jag inte trodde skulle läsa min blogg faktiskt läser den. tack tack!

men nu är det verkligen dags för mig att sova. natti natt





javisst

söndag

tröttmattis sover sött

emilia med lilla mattis

albin hjälper tyra med strumpan.

tisdag

söta killar..

vit tiger *love*

mina favvokillar

söta tyra satt i vagnen o kika runt på alla roliga saker som skedde runt omkring henne.

sen måste jag juh slänga in egobilden.

trött albin påväg hem. han somnade bara vi kom på bussen.

idag onsdag

svårt o få alla busungar o stå stilla o kika in i kameran:) men söta är dom.

ska försöka slänga upp massa bilder på pixbox imorn. kanske sängen nu! kramar

tur i oturen..

idag så var det dagisavslutning.. söta barnen säger jag bara. det var davids sista dag idag oxå. albin tjatade om gavid hela morgonen. tur att vi ska dit nästa onsdag.
lämningen har blivit bra igen, tack för det. hem o åt frukost o kika på lite cold case. träffa jenny o vandrade till kista. kika runt lite köpte en tröja till albin. klockan rusade iväg o det var dags o skynda till dagis. ner o bytte blöja o amma i amningsrummet. skyndar iväg. kommer till akalla o inser att jag glömt min jävla väska. blir så arg o ledsen på mig själv. varför är jag så virrig? trött? får iallafall tag på garderoben o upphittningskillen. "nån" som lämnat in väskan, han frågar lite frågor o berättar att han dokumenterat allt. suck. jag hade inte min plånbok eller kamera i väskan som tur var men i mitt pass så låg det 3000kr som jag skulle hunnit sätta in (men dom har flyttat automaten) nu till turen i oturen. det var bara 2500kr kvar i väskan o killen i garderoben bad om ursäkt typ hundra gånger som om han kände sig skyldig eller något. gjorde mig mer arg men jag ska vara glad över att människan inte tog allt.
fick tillbaka min favvoväska o det bästa idag är nog min solros jag fick av underbara annica. ack söta du.
har planerat för midsommar nu. ska bli mycket trevligt.

dags o gå tillbaka ända till söndan kanske. emilia var över o åt middag o busa massor med oss. fick träffa söta mattis. han gjorde inte så mycket väsen av sig. äta sova äta sova o nummer 2 i blöjan o äta sova. björn o lilla wilgot kom över på fika. killarna lekte finfint till klockan började bli mycket o båda blev trötta o skulle ha samma leksak. sötnosar.

måndagen bjöd väl inte på så mycket. lite regn o god lunch på torget med min underbara man.(bra ide) åkte iväg o hämta emil. gissa om albin blev glad när emil kom. jag skynda vidare på utvecklingssamtal. albin sköter sig finfint. han är deras lilla groda:) har ett nytt mål nu o det är att inte äta med handen när han äter soppa, fil eller glass typ. torka sig bättre efter tvättning. han är alltid dyngsur. sen har jag som mål att han ska bli blöjfri. heja på mig o joan nu att vi lyckas:)

redan vid 6 så vaknade albin på tisdag. stackars emil. albin sprang in till emil o väckte han, när emil vaknat så går albin o lägger sig igen o somnar om. tur så gjorde emil det oxå. vid 7 så gick jag upp. fixa det sista inför utflykten till parken zoo. vilket toppen väder vi fick. kom dit vid 10. fick kartor o började gå runt lite. åt picknick o forsatte gå lite. köpte glass o lekte i fantomenparken. så roliga djur o mysig park. lagom stor o annorlunda djur. skansen är inte mycket o hänga i granen.
dagen tog slut alldeles för fort. men men nästa resa blir bättre.

kanske ska gå o lägga mig så man inte är så trött imorn. imorn så blir det bvc för spruta o sen in till stan. mycket skoj. hoppas på noll regn imorn va:) lite bilder kanske vore något?

drömmar

det bara regnar o regnar.. suck. barnen busar o joan glor på lite inspelad sport o jag sitter o drömmer mig bort. när det är sånt här tråkigt väder så vill jag verkligen åka utomlands. hmm kanske ska kolla sista minuten nu påengång. men det skulle juh inte funka. tyra har inget pass. åhh suck får fortsätta drömma. imorn så är det måndag.. ny vecka alltså. ska hämta emil på fritids då o på tisdag så är det dags för parken zoo. hoppas på sol då eller iaf inget regn. onsdag bjuder på en tripp in till stan o lämna emil.
borde typ göra en matlista för veckan men har ingen ork eller lust.
nää.. undrar om man ska klä på sig lite kläder o gå ut o leka. hmm... måste drömma lite till.

trööötter

är man trött om man somnar ståendes?

söta tyra blev lite trött av allt busande så hon tog en powernap. hon vaknade inte ens när jag lyfte upp henne. då är man mycket trött. nu ska jag sova. gonatt!

egodags

undrar om man skulle försöka sig på o få lite egotid nån dag snart...
lite massage? fotmassage? ansiktsmask o annat skoj.


skulle behöva lite sol oxå, men finns väl ingen chans att jag får mig lite färg:)

myspys

ligger i sängen.. kikar på "apa" som albin säger. nicke nyfiken är en skojig liten filur. tyra sover redan i sin säng o snarkar gott, hoppas på att albin snart ska somna.

märks att lillflisan är tjej.. så fort hon får chansen o badrumsdörren står öppen så springer hon dit. sen står hon där inne o leker med det hon har liggandes på sitt "bord". så sööööt! tänk hon e snart 6månader o har redan börjat ägna massor av tid därinne:) o så fort nån går in i köket så kommer hon springandes. hungriga tjejen typ. hahah. min lilla runda go'ing.



imorn så ska jag träffa emilia med mattis. ska bli trevligt. kanske klä på oss regnkläder o leka ute. om inte solen kommer fram för då måste det bli en promenad till donken o köpa glass:)


-> <-

före


mittimellan

började med saxen..  sen blev det rakapparaten.


efter

tvättvagn


såhär ser det ut när vi ska tvätta o ingen pappa är hemma o kan hjälpa till:) tur att storebror är snäll o hjälper mamma:)

hemma igen

hemma igen efter en liten tripp till norrköping.



hade så tur med vädret på självaste dagen då jesper tog syudenten. åt god mat o hade det jätte trevligt.
kvällens finaste var verkligen elin i sin härliga sommarklänning o underbara lockar.
igår så öste regnet ner. tur att det fanns ett stort inomhus centrum:) o världens mysigaste fik. killarna gick o spelade lite bingo i en hall där dom fortfarande rökte i (!) usch säger jag för det.
nej nu vaknade barnen. dags o byta blöjor o busa.

kanske kommer fler bilder senare. kramar

igen o igen...

han kissade igen fast den här gången på toan. wheiiii
efter en stund så var det dags för tvåan. han e så duktig!

STOLT MAMMA

happi!!!!

är så glad.
albin har idag kissat på pottan. jag stog o hoppa o skrek. albin trodde jag var galen till jag visade att han var jätte duktig. självklart så belönades han, fick godis.
efter middan så lekte jag o barnen med lego. byggde massor, tyra försökte äta upp en bil:) efter en stund blev hon gnällig som vanligt. hon vill ha lite tutte. hmm tänkte jag o värmde lite ersättning. höll verkligen tummarna att det skulle gå med nya flaskan. det gick asbra. happi!!!
vilken lättnad säger jag bara. ska pröva lite senare igen.
ikväll verkar det vara säsongsavslutning på b&s. vet inte om det är det för fruarna oxå:( suck. men men varför deppa när jag har så braiga barn!

kramar från glada mamman

bokad

då blev det en snabb tur in till stan imorse.. hämta paket o biljetterna till norrköping. skynda hem. i sängen låg joan o flisan o sussa kudde. *gulliga älsklingar* när hon vaknat så tog vi bussen till öppnis. träffa regina, boka resan till parken zoo. blir jag, joan o barnen (tyra, albin o emil) o regina med max följer med. ska bli riktigt skoj. *längtar* efter att ha hängt där en stund så gick vi till kista. shoppade lite o åt lunch innan vi tog en lite längre promenad hem. hämtade albin som varit duktig idag. *sötaste*  in på lidl o köpte melon som albin beställt:) nu är vi hemma, tyra busar o e så duktig i sin gåstol o när hon ligger på golvet nu så lyckas hon komma upp på knäna o "juckar" sig fram. men hon vet inte hur hon ska göra med händerna/armarna. ska strax börja packa lite, plocka tvätt inför imorn.
imorn så blir det promenad till stinsen, lunch med tjejligan. ska bli skoj, var ett tag sen vi var allihop. adora måste växt till sig lite sen sist. snart middag oxå, idag serveras det fläskfile med ris o pepparsås. mumma.

har fortfarande inte druckit läsk.. har hållt mig bra länge. duktiga jag! men va sugen jag är på kall cola. som river i halsen:)
kram kram

parken zoo

att lämna albin idag gick väl sådär.. han började redan hemma i hallen, men lugnade sig ganska snabbt när han fick sin kissekatt o vattenflaskan. lugn hela vägen tills vi kom upp mot dagis raksträckan. han börjar snyfta lite men så ser vi kissekatterna o han blev lugn igen. körde in genom grinden o igång är han. stortjuter o kramar min hand hårt. gör så ont inombords o man försöker vara stark. man kan inte visa att man e svag för det blir bara jobbigare för han.
förbi ica o handla frukost på hemvägen. mumsigt med nybakat bröd.
börja plocka undan i köket som hade disk både högt o lågt. vattna blommor o äta frukost innan det var dags o möta min lilla sockertopp. promenad till kista typ, strosa runt i radhusområden o drömmer oss bort:) sen upp till öppnis. träffa folk, prata lite o bara vara.
hann hem innan dagishämtning, förbereda inför middan o kika lite på nätet. skynda iväg. mötte upp jenny igen. upp till dagis, fick höra att allt gått bra. vilken lättnad. dom tror att det kanske är en försenad inskolningsreaktion plus att tyra blivit lite större o är mer med. hoppas det går över snart. mötte upp max o busa lite.
ätit kassler o ris till middag, blev gotti. väntar på joan nu. ska ner till stugan o slänga lite.
planera inför norrköping, vad ska jag packa? hmm...

tisdagen den 16e juni (nästa vecka) så åker jag o barnen till parken zoo i eskilstuna. ska bli riktigt skojigt. åker buss med öppna förskolan dit o hem, kostar bara 150kr. blir asbra hoppas verkligen på bra väder bara. inte som när vi var på skansen. blir en lång dag så matsäcken måste planeras bra:) hoppas på att joan följer med oxå.

dags o gå o hämta tyra som gör bus i badrummet:) trevlig kväll på er:) kram kram

hände?

den här söndagen susade förbi..
drog iväg till kista. shoppade lite smått o gott. hem o tanka upp tösen o blöjbyten. hämta upp NI.långpromenad till ikea. så härligt väder o så mysig väg. shoppade lite på ikea o fika. åt mumsig cheesecake med jordgubbar på. mmm.... en sväng in på bauan o sen hem. helt plötsligt hade klockan hunnit bli halv sex. va hände? skynda hem, klippte albin.. hmmm.. klippte? rakade av han allt. känner inte igen min son:( va hände med min lilla pojk? ska väl vänja mig bara..
ska nu göra te o sen krypa ner i sängen. sitter o gäspar.. vet inte om det är F1 eller om jag e helt slut bara:)
hoppas ni haft en trevlig söndag o njutit lite av solen! kramar

tårta, fotboll o lite sol

söndag idag o solen är framme:) men det är fortfarande lite småkallt. jag o barnen har ätit frukost o gjort oss klara för en promenad. saknas en person som säkert ligger o kramar kudde:)

grillkvällen i fredags vart trevlig, var lite småkyligt men det gjorde inte så mcket. albin hade skoj, han spelade fotboll o jaga katter. tyra sov nästan hela tiden o roggAN hade fixat dundergoda kycklingspätt.
gick in vid niotiden, barnen somnade ganska fort därefter.

lördag igår. hem till roggAN för att äta lite tårta, fira sveriges nationaldag:) sååååå god. lekte lite innan det var dags o gå hem. tyra stannade kvar eftersom hon somnade på golvet:) gick hem för att dona lite med alla korten som jag beställt. behöver en ny fotopärm. heheh. sen var det bara o gå över igen för att äta mumsigmiddag o glo lite fotboll.
i halvlek var det dags för hemgång o lägga barnen. själv så somnade jag i albins säng. var lite trött tydligen.

veckan som kommer är fylld med äventyr:)
ska in till stan, köpa present o hämta ut tågbiljetter. kanske träffa mamma? underbara mamma.
tvättstugan är ett äventyr för sig:)
kanske skolavslutning för emil.
på torsdag så är det dags för student i norrköping. ska bli skoj o sht va packning det kommer bli hahah. sover på vandrarhem o åker hem på eftermiddagen på fredagen. så vi hinner ta det lite lugnt i norrköping:)

nej nu e det dags o lägga i en växel. kram kram

grill



snart är det dags o gå ut o grilla med grannar ute på gården. ska göra en sallad först. eftersom jag inte är ett fan av potatissallad som dom andra ska äta. fick hem korten idag. såååå många. gjorde iordning davids avslutningspresent. en ram med massa bilder på några från dagis blev jätte fin:)

är lite tröttmössa idag.. skulle inte tacka nej till lite massage o ompyssling. sova hela natten o sen frukost på sängen.. *drömmer* fick en försenad morsdagpresent idag:) en tygpåse o ha med när jag handlar som albin har målat på. sååå fin o sååå glad e jag.
ha en trevlig kväll gott folk!
kram kram

hela jag

hur kan jag glömma..

påvägen hem från skansen i onsdags så sitter jag brevid två plommonbarn(stora avdelningen). barn kan verkligen prata mycket o klämma ur sig roliga saker. satt o prata om hur gammal jag är o vilka datum vi fyllde år. söta J gissa att jag var allt ifrån 64-40. tack där:) helt plötsligt i allt så klämmer E ur sig.
-vilka fina flätor du har.
jag svarar med stort leende på läpparna
-tack va snäll du e (kan juh säga att mitt hår stog upp åt alla håll o kanter efter regnet)
efter att ha gissat lite mer datum på fler i bussen så klämmer E ur sig
-vilka fina glasögon du har.
jag svarar igen med ett leende på läpparna.
tack va snäl du e.
hahah.. då klämmer J ur sig.
- hela du e juh snygg vettja.
hahahha:) så gullig. raka vägen hem o berätta fr joan att han har fått konkurans;) av en 5åring. hahahah

nu ska lillprinsen få en ny blöja o kläder på sig. sen en promenad till dagis.
ha en bra dag nu!
stort grattis till min sockertopp om du läser:)
kram kram


jenny o zeke (som fyllde 1år i onsdags)

ge mig lite sol

så här mysigt kan man ha det på balkongen med sol o såpbubblor..


busbarn


så här busig kan man se ut efter att man..

satt ett klistermärke på lillasysters öra.

så här stora ögon får man när man inte är trött

hungrig? lite kanske..

jordgubbar, salta pinnar o kakor

sötaste annica har precis färgat håret på mig. så härligt när håret är nyfärgat, så mjukt o luktar gotti:)
efter middan kom annica o roger över på fika. blev jordgubbar, salta pinnar o lite kakor. mumma. kikade på criminal minds o snackade jobb. joan är trött o känner sig lite hängig. stackare. jag har varit förkyld ett tag nu o hosta som inte vill ge med sig. hoppas han inte åker på det nu.
mycket som händer nu..
imorn fyller sockertoppen år, hela 30år ung:)
torsdag nästa vecka så tar vi tåget till norrköping. studentfirande. jespers tur den här gången. ska bli mys, bo på vandrarhem o va med min mysiga familj.
tänkte försöka planera in en båtresa. träffa mina småkusiner i finland. var några år sen man sågs. alla vi har fått knoddisar nu så dom måste juh få träffa varandra.

nu ska jag göra mig en smörgås o titta på lite cold cases avsnitt. go natt! kramar

skansenbarn


kort o gott

då har man fått sovmorgon.. tyra o jag låg i sängen till strax innan tolv då vi gick upp för att leka lite. har städat undan lite o även latat mig lite i soffan. ska strax ge tyra mat o sen glo lite tv innan det är dags o hämta albin på dagis.tråkväder ute. vill färga håret. vill köpa kläder men vet inte vad riktig så då är det juh bara onödigt. behöver pengar på annat, men ändå.
nu vill lillflisan ha mat. hon e mycket arg. kramar

gummistövlar o kyckling

då var snart den här dagen över..
upp tidigt imorse *gäsp* packa kylväskan o det sista. klä barnen o fix frukost. *stress* kom i tid till dagis packade in oss i bussen o vinka av pappa. kom till skansen runt halv tio. regnade massor *suck* började gå mot lunchstället lite sakta. skulle kolla på massa djur påvägen. jätte skoj o få se vargarna jaga o leka varandra massor. björnarna o sälen var skoj oxå. lunch åt vi högt uppe med utsikt över stockholm. flisan vaknade o fick sig lite mat. hon somnade ganska snabbt efter det. gick vidare till lillskansen, vilket kaos. så mycket ungar o ALLA hade en gul väst. fortsatte vidare o hittade något minitåg. jag stannade kvar med vagnarna medans albin åkte tåg med david o hans mamma. skoj hade dom. sen var det dags för barnen att få åka karusell o äta glass. så fort glassen kommit ner i magen fortsatte vi vidare till ponnyridning o lite lek i parken innan det var dags o åka hem *jippi* var en lång dag men den blev lyckad trots regnet. tur man hade gummistövlar. hann bara komma in i bussen typ så sov albin. tröttmössa.

kom hem plocka upp allt o tog reda på lite grejer. klädde på albin igen o drog iväg till kista för lite shopping. hitta mjukisar till mig o lite noskapin. har en jobbig rethosta som inte vill ge med sig. skynda hem o lagade kyckling med ris o curry. sååå gott! blev rabarberpaj till efterrätt *mumma*
har kikat på grey o nattat barnen o snart e det dags för mig med. sååå trött.

fick ett sms idag

*Louise, ville bara skriva och säga att jag är riktigt imponerad av dig. Du har själv fullt upp med två barn, men lyckas ändå se alla andras behov, ta tag i det som behöver göras omkring dig och vara omtänksam mot alla. Om fler vore som dig så vore världen en bättre plats tror jag. kram K*

jag blev så glad, värmer i hjärtat.
nej nu är det dags för den här trötta mamman o sova! kram på er


matsäck till en hungrig kille

vaknade vid 14.20. hörde hur regnet vräkte ner. suck. kan det inte bli uppehåll en stund, speciellt när man ska gå till dagis på andra sidan av akalla. jajaja, var bara o sätta på sig gummistövlarna o klä in vagnen i regnskydd.
när jag kom till dagis så fick jag en mysig kram. så mysig känsla. hade gått bra idag även fast han var lite ledsen imorse.

imorn så är det utflykt till skansen med dagis som gäller. jag o tyra ska med. ska bli så skoj. svårt o fixa matsäck till en hungrig kille som albin som inte tycker om plättar eller kall pasta. men har med massa gotti till han nu, själv ska jag få pastasallad:) hoppas det inte regnar imorn o lite sol skulle juh inte skada.

sitter nu o kikar på fruarna, albin ligger brevid o flisan sover i sin säng. måste packa iordning för imorn så att allt kommer med. blöjor, bärsele o kläder mycket är det. trevlig kväll på er! kramar


mucho

sitter nu här i soffan.. helt slut.
kom hem halv tre inatt från astrid lindgrens barnsjukhus. suck suck!
vid åttatiden igår så skedde det en liten olycka här hemma. albin sötprinsen välte vagnen med tyra i så hon ramlar ur o slår i huvudet. nu låter det kanske värre än vad det var. men va ont det gjorde i mamma hjärtat av skriken från båda barnen. när jag lugnat ner barnen så gick vi till lidl. fattade inte riktigt vad som hänt. när jag kom hem så ringde jag vårdguiden. slutade med att jag satt o grät tills mamma kom o hämta oss o skjutsade till barnakuten. sötaste annica kom o tog albin. han var nog nöjd eftersom han fick spela på datan.
på sjukhuset så tog dom över-under- tryck o även puls på tösen klämde o kände. bad oss gå o sätta oss o vänta o ha flisan under observation. så hon inte skulle börja spy en massa eller sluta andas typ. det är timmarna direkt efter fallet som man ska ha koll. tillslut så kom vi in på ett eget rum. var så trött o hungig så jag fick ont i huvudet.  stackars joan fick vara hemma, men vi smsade lite o höll kontakten. så glad över att jag hade mamma med mig. blev en massa skratt, o dans o väntande. tillslut såå kom det in en jätte trevlig läkare. tog trycket igen o puls. klämde o kände. kika ögon öra o huvud. allt verkade bra. pratade lite o så. jag blev lugnare efter 4 1/2 timme på sjukan. åkte hem o kröp ner i sängen med gubben o tösen brevid mig. så imors när klockan ringde så var jag såååå trött. inge kul väder heller, kanske lika bra. tänkte äta lite frukost o sen slänga mig i sängen. tyra springer runt i gåstolen o gör bus. hon har hittat duken på albins lekbord som hon försöker dra i.

var jätte jobbigt o lämna albin imorse igen (var lika igår) han grinar en massa o det håller i sig ett bra tag. ringde vid tio för o kolla hur det gick. han var fortfarande ledsen. stackaren. hoppas verkligen det går över snart.

helgen da?
varit toppen väder. var på kalas i lördags, zekes första. mycket mysigt.
söndan så var det tyras dag. namnkalas fö hela slanten. kom mycket folk. så mysigt o som sagt vädret var toppen. jag sprang mest runt som en virrig höna. ahhah. åt picknick o spela kubb. öppna jätte fina paket TACK ALLA!
hon fick en massa fina sommarkläder, stol, leksak, smycken o massa annat fint. blev middag på torget med la famillia. god kyckling, ris o smörja:) mmm.

nej dags för frukost o sen sängen nu. så ha en toppen dag alla:) kramar
leker med lego

RSS 2.0