hundvalp

ibland är det som om man har en liten icke rumsren hundvalp här hemma, albin brukar få leka naken på morgonen efter att han har gjort nummer två i blöjan. helt plötsligt så har man gått i en kisspöl mmm najs.
men han är så gullig när han kryper utan blöja, ibland måste han typ krypa lite annorlunda eftersom det hänger något där mellan benen :) o han tycker det är roligt när något lixom "dinglar" eller vad man ska säga.. hahah sen är han så lycklig över att va naken. måste springa o sätta sig på mattan eftersom det kittlas så mycket mot rumpan:)

inatt vaknade jag av att albin står brevid mig o gråter o säger mammamamammamam. han är så söt, såklart så blir man klarvaken o måste få han o somna om. tog han en halvtimme att förså att det fortfarande är natt.
imorse när joan gick upp för o sedan gå till jobbet så vaknade albin, han blir överlycklig att nån är vaken. så han vill upp o leka en massa i vardagsrummet med alla sina leksaker tills han kommer o suger på min näsa typ = hungrig vill ha frukost/gröt:)

efter frukost så blir det leka av sig lite till o sen sova middag allt från 20minuter till 2timmar. då får mamma sin egen tid:) sen ska vi äta lite lunch o gå till öppna förskolan om det hinns med till sångstund som är det roliga. albin blir så lycklig av att se andra barn:)

nee måste hinna med en beta innan han vaknar:) skriver mer senare:)
herrå

Kommentarer
Postat av: panki

Mysigt ni har det...

2007-10-24 @ 11:55:51
URL: http://pancake.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0