missat en dags blogg;p

igår var vi på öppna förskolan, träffade B o T o E o D. många bokstäver blev det:) killarna fick leka av sig lite. vi försökte få T att krypa men han ville inte riktigt. sen blev det en promenad till kista o käka lite gotti o shoppade mig en sacosäck:) slutade med att joan o jag bråkade om den när han kom hem från jobbet. hahaha.
idag kom farmor o hälsade på så vi åkte till sumpan o gick på öppna förskolan där o sjöng lite. kollade in E o M nya lägenhet. verkade vara jätte fin, värsta uteplatsen. där ska vi hänga o grilla nästa sommar:) sen blev det att åka hem o käka lunch med joan. så ensamt när han jobbar hela tiden sånna pissiga pass. sen till willys storhandlade, gjorde av med en massa pengar men massa mat blev det. o typ 200blöjor. så nu ska vi klara oss ett tag iaf. imorn så kommer några o hämtar vår soffa som jag hade tänkt o slänga. skönt att nån ville ha den:) den är juh inte i nå dåligt skick utan vi har ingen plats med alla våra j-vla möbler som man måste börja rensa. ska börja smått o fixa albins rum i helgen. ser verkligen fram emot det. ska bli så kul o så fint.

image6
här hittade jag albin för nån dag sen, busfrö.
han har blivit så busig, han vet att han inte får göra vissa saker så kryper han dit o tittar på mig o skrattar. det är som om han tänker inte göra något utan han vill bara ha uppmärksamhet. skulle natta albin i förrgår o han vägrade somna. så vi låg i sängen o skulle försöka men han var så övertrött så han skrattade bara man tog i han, han skrattade hysteriskt. jag grinade av skratt. halv ett somnade han. o inte sov han längra på morgonen för det:)
image7
Här är busfröt som inte ville sova, han myser med våra nya påslakan. älskar färgen.
nu ska jag äta mig en smörgås o vänta på att gubben min ska komma hem.
go natt alla!

Kommentarer
Postat av: panki

Hahahaha va härlig han e!! Jag vill oxå busa med han!
Fina lakan!

2007-10-18 @ 23:33:49
URL: http://pancake.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0