sjukobert

igår var det onsdag o då var vi på museeum med dio o hans mamma:) var på aquaria på djurgårn. jag har varit där för några år sen, men hade glömt hur litet det är. helt sjukt. men det var nog lagom stort för killarna som älskade att gå i trapporna. man fick gå i levande regnskog, på natten åskade det o regnade o blixtrade massor då blev albin kramig:) o på dagen så var det mysigt:) sen var det ett annat rum där man kunde kolla på hajar, där satt albin framför aquariet o glodde. sen va det slut på museeum:( vi åt lunch i deras restaurang, var väl ingen höjdare men det gick ner.

det var en trevlig dag med massa roliga upplevelser. på kvällen så kom robban över med lite öl, en påse var till stora killarna. blev massa tvspel o spyor o snack. helt plötsligt när vi sitter o snackar så börjar albin spy, jaja barn spyr det var inte så farligt så jag tog upp han i knät eftersom han grät då kom den värsta spyan jag sätt på länge över hela mig, mattan o albin. blev till o bada albin. o allt som hade kräka på sig. efter badet så myser vi lite albin busar o har sig.  efter en stund så sitter han i soffan dricker en klunk välling o ler. helt plötsligt så spyr han som en gris igen. blev till o badaa albin igen o jag fick följa med. usch vad det luktade. stackars albin. han fick sova med handdukar i sängen. vid 2 inatt så vaknar jag av att albin börjar hosta o ha sig o han kräks lite på handduken. jag höll på o få panik såg ut som blod. det bara strömmade tankar genom huvudet, allt från han dör till hur ska jag komma till sjukhuset? efter nån sekund så lugnar jag ner mig. tar handduken o går ut i vardagsrummet för att titta om det var blod. till min lättnad så var det inte det! tack gode gud vilken lättnad. gick o la mig brevid killarna o somnade om.

imorse när jag vakna så höll jag på o svettades som fan, albin låg brevid mig det var han som var varm som en vedugn. stackars liten. ville inte ge välling om han skulle börja spy igen. så vi gick upp, bäddade madrassen i vardagsrummet, värmde välling ändå o tänkte kräks han så kräks han. han tog 3klunkar o sen alvedon o somnade om. han sover fortfarande. snart ska elin komma förbi o lämna mer alvedon o ta med sin temp så vi får veta hur hög feber han har. joan jobabr sent eller han ska iväg på nån premiär ikväll typiskt när man behöver han:) jajajaj utr att man har underbara vänner:)

väntar nu på att fiskgratängen ska bli klar så man får i sig lite lunch så får vi se om albin får i sig något:( sen vid 15 så har jag tvättstugan o det är juh bra eftersom allt luktar spya:( hoppas alla har en trevlig dag! kramar från oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0