helgen

lördagen blev en mysig dag hela dan:) blev en tripp till fjärilshuset i haga parken, shit va varmt det va men mysigt. albin tyckte bäst om fiskarna. hur dyrt som helst att gå in tur att vi hade gratisbiljetter:) fick några fina bilder, som finns på albins sida.
image79
efter att ha hängt där ett tag o ätit lunch så blev det en promenad till solna centrum där vi tog bussen till babyland. hittade inget kul. vet inte hur vi ska göra med barnvagnen. suck. det löser sig nog. efter det så åkte vi hem. myste lite med killarna, badade med albin gav han middag o gick sedan hem till ida för o ha tjejkväll. blev god mat o massa snack. ida är grym på o laga mat o baka:)

söndagen så var vi bara hemma. skruvade upp bokhylla, fixade i köket dammsög överallt, var ner till källaren o småfixade. åt pizza o var på en promenad. har lagt ut vårt databord på blocket:) första gången jag är duktig o gör något sånt. nu vaknadew lillkillen så det är dags o fixa lunch. tack o adjö!

Kommentarer
Postat av: panki

Asbra att du lagt ut på blocket!

2008-01-28 @ 20:52:47
URL: http://pancake.webblogg.se/
Postat av: Emilié

Faktiskt, jag har fan ångest över middagen (:
Hörde av Tess att ditt och Albins kalas är på söndag och jag VET att fått ett mail av dig nån gång när vi var bortresta, men när vi kom hem igen och jag skulle läsa det var det borta. Och knäpp (och aningen vimsig) som jag är så har jag helt enkelt glömt bort att skriva det till dig. Men TYVÄRR så kan jag inte komma... Det hade verkligen varit jättekul att träffa Albin och framförallt DIG (hundra år sen!), men vi kanske kan ses en annan gång? Hoppas ni får ett trevligt kalas! KRAM

2008-01-31 @ 18:16:51
URL: http://sockerplast.blogg.se
Postat av: panki

Hej Bloggtjejen. Rodrigo verkar rätt så på vad det gäller duvetvad. Hetsa lite på Johannes så bokar vi :-)

2008-01-31 @ 22:48:19
URL: http://pancake.webblogg.se/
Postat av: Elin

Det var kul att ses =) Tack för mat och fika och allt =)

2008-02-04 @ 16:45:17
URL: http://semiiicie.blogg.se
Postat av: panki

Du e inte helt duktig på att uppdatera faktsikt ;-)

2008-02-04 @ 18:37:01
URL: http://pancake.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0