lite chockad

idag när jag lämnat albin på dagis o lunkar mot jenny så möter jag en bekant till min granne. småpratar lite o så får jag veta att min granne gått bort för inte så länge sen. usch blev alldeles ledsen inombords. han som var så trevlig. kvar så finns hans två barn på 6 o 9 år med deras mamma. kan inte vara lätt. läkarna förstog inte att det gick så fort. han hade cancer så dom visste att han inte var hundra procentig frisk oså men ändå. ska tänka extra mycket på dom idag!

har hängt i kista idag med jenny o zeke, var med när han fick spruta. zeke blev lite ledsen i ögat. inge kul med sprutor. sen blev det lunch, alltid mumma. shoppade lite på rean. älskar rea. köpte en storlek för stor så man har. helt plötsligt så växer han så han knakar o så har man inget. tur att jag är smart. därför handlar jag massor på rean. längtar till mellandagsrean så jag kan göra massa fynd:)

nu sitter jag här hemma, läser nån bok jag fick på posten idag. o hjälper albin bygga lite med lego.
kanske borde börja med middan snart. ikväll är det grå oxå. ska bli mycket trevligt o se om jag orkar hålla mig vaken, annars så går juh reprisen på söndag. full koll! trevlig kväll! kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0