namnkalas

satt här o funderade på hur vi ska göra med tyra. alltså namnkalas, inget dop för oss. såklart tyra ska ha ett om albin haft ett. på albins namnkalas så gjordes det inte så mycket mer än att vi träffades o hade picknick o det passar oss utmärkt. så ska väl börja skriva inbjudningskort. har pratat med gudmor så dom kan först o främst:) sen hoppas jag att alla andra vill komma o skapa fina minnen!

älskar verkligen promenader!
igår så vart det promenad till kista, öppna förskolan i kista kyrka sen vidare till husbys öppnis. träffade söta sara. sen efter dagis så blev det glass på 4h med dom andra barnen. så mysigt.
idag så vart det prommis till barkarby, gick på järvafältet. är så himla mysigt, såg hästar, bisonoxar o en död grävling. blåsippor o massor av vitsippor. 7km blev det minst på promenaden. höll mig i skinnet när vi var i barkarby, köpte inte massa onödiga saker:) duktiga jag



väntar på att middan ska bli klar, laxpudding. hoppas verkligen att den blir lyckad:) ska sen hem till jenny o familj o busa. självklart så ska vi gå till brasan som är vid 4h. åka karusell o träffa andra dagisbarn.
trevlig valborg på er alla!
kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0