tisdagsmys

då var det tisdag igen.. mycket najsigt! tvkvällarnas nummer 1:) bara en massa braigt som visas.
har precis varit duktig. mailat olika människor o fixat med lite papper. betalat en räkning:) deklarerat o pratat med försäkringskassan som gjort fel. suck.
nån som vet hur man går ur svenska kyrkan?

har idag varit i vällingby o handlat en jacka till albin o en härlig keaps till tyra. är snorig o tungt huvud. men känns redan som om det är på bättringsväg. hämtade albin vid två idag o skyndade till öppnis för att leka vidare. skönt det så nu e han lite seg här hemma:) tyra älskar gröt eller det verkar som det iaf. smakportionerna är väl sådär men hon kräks inte som albin gjorde när han började med smakportioner.
var igår hos eva, bvc. albin var duktig, fixade 3årskontrollen redan typ. hahah sötaste. o tyra hon väger 6,7kg o är 63cm lång.
sen så var det juh biblioteksdag igår:) så albin o jag gick dit en snabbis efter middan. han tycker det är jätte skoj där:) lånade hela 3böcker:)

ska nu sätta mig o amma tösen o försöka läsa lite vi föräldrar o klädkataloger som kommit idag. glo på tv o kanske spela lite ds med albin. mycket på engång:) min vardag! kramar

Kommentarer
Postat av: Panki

Du skriver en uppsägning till din församling. Kolla på nätet.

Kram

2009-04-29 @ 00:09:01
URL: http://pancake.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0