välkommen våren!

nu är det vår:) har fixat iordning på balkongen, ska bara plantera mer blommor i krukorna så är allt toppen. idag så har jag städat en massa, dammsugit o plockat. imorn så ska jag till dagis o städa en hel del. usch ser inte riktigt fram emot det, hellre är jag hemma o busar med barnen när det är sånt här härligt väder. albin o joan ska på äventyr imorn, någon mässa. kul för dom. tyra får hänga med mamma som hoppas på att hon sover mycket under städningen så jag inte behöver amma hela tiden eller bära runt på henne. får inte glömma mina tofflor. frös massor om fötterna sist jag var o städa. o fryser jag så kommer jag bara längta hem.

tösen har nu vuxit ur 62 o gått in på 68. förstår inte allt går så fort jämfört med albin. man hinner inte riktigt slappna av. händer massa skoj hela tiden o så fort barnen somnat så somnar man själv. vaknar dagen efter o samma visa igen.
har inte orkat blogga på några dagar, känns som det får komma när tid o lust finns. eftersom det varit så härligt väder nu i några dagar så har det blivit att man gått till 4h efter dagishämtningen. vad lyckat! dom flesta går dit o barnen har så kul.




måste juh visa hur söta albin o angelina är:)

är det inte kärlek? gullungar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0