bloggstatusen är ganska låg va

har varit mycket här hemma senaste tiden.. har varit för trött för att sitta o blogga. barnen somnar sent o för att jag ska hinna få nån nattsömn så måste jag lägga mig ganska direkt efter barnen somnat. för det är bara jag som kan amma på natten. det blir jag som får gå upp på morgonen när barnen vaknar tidigt ibland olidligt tidigt. tyra är en morgonmänniska kan man säga.. :)

dagis har juh börjat o allt funkar jätte bra.. albin vill ha mer dagis på eftermiddan när vi kommit hem. vilket känns bra då vet jag att han har det bra om dagarna o man kan vara lugn.
mycket som händer den här veckan. joan är ledig så försöker njuta med min familj.  ikväll ska jag ha myskväll med elin i kista efter att jag varit på radhus visning. hoppas på att inga är intresserade av radhuset o att det inte är något konstigt med radhuset så kanske min svärmor o barnens farmor kommer närmare.ganska mycket närmare.
igår var vi på bvc. tyra följer sin viktkurva mycket bra. över den vanliga, bra det så det finns lite o ta ifrån om hon skulle bli dålig. väger 8,9kilo o är 71.5cm lång. hon använder redan 80 i kläder eftersom hon e så rund o go:) hon är nu redan 8 månader o jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort. när albin var 9 månader så var han 71cm lång o vägde.8,2kilo. vilken skillnad va:)
imorn så ska vi träffa david efter dagis:) ska bli skoj. torsdan kommer det bli äventyrsbad. hämta tidigare från dagis så vi hinner bada ett tag :)  sen på söndag så firar dagis 20år så då blir det kalas.
ska försöka få i mig lite lunch o sen kanske ordna en matlista för den här veckan:)

kramar Loisan

ps.. min namnsdag idag ds

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis hörrö och välkommen tillbaka ;)

2009-08-25 @ 18:09:20
Postat av: gabriella

Grattis på namnsdagen gumman hoppas allt är bra med er kramis

2009-08-25 @ 18:21:16
Postat av: Panki

Grattis!

2009-08-25 @ 21:40:52
URL: http://pancake.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0