duschad

dagen började bra..
solen var där den skulle.. albin skötte sig finfint. jag o jenny gick till stinsen. shoppade lite:) jag fick mig två par shorts o en tröja. allt på rean såklart. åt grekiskt o tog en vända inne på vinn innan vi skulle börja gå hem. what? va mörkt det är ute. kommer ut o det börjar dugga.. det börjar bli mer o mer regn för varje steg vi tar. skyndar in på ica maxi. köper emils present. men shit va det öser ner. har inget val ska hämta killarna på dagis så måste gå. småjoggar men blir så blöta så kläderna slickar kroppen. skyndar oss in i tunneln för att ta lite skydd. det är då det händer. kommer en biljävel som gasar i allt vatten som duschar oss. jenny o jag o vagnarna. gissa om jag skrek o blev förbannad. vadå ta skydd under tunnel, nej men vi duschar i en våg istället. jaja.. skrattade hela vägen till dagis.
sötaste albin fick hoppa i varenda vattenpöl på vägen hem, gissa om han var lycklig. så nu hänger allt på tork:) även skorna. jag o barnen tog oss ett varmt bad när vi kom hem, skönt vare kan jag säga.
fixade middag o har nu beställt en massa bilder. äntligen. varit påväg så länge. gjorde även iordning barnens fototavla. fattas nån bild som kommer nästa vecka typ.

fin va?
ska snart krypa ner o läsa en föräldratidning. kanske sova?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0