madonnisen o dagis

hur bra var inte madonna konserten??
jag är världens lyckligaste som fått sett Madonna.. fattar ni madonna?
hade varit lite roligare med fler klassiker o självklart hung up. 2timmar svischade förbi.. what? är det slut? Neeeeej!!!
bilresan hem var lång. mammi är bäst som orkade köra o pan som roade henne:) träffade på polisen i västerås.. lite vår grej tror jag.  kom hem vid halv sex. då sov barnen i soffan o joan med. hade gått braigt om man räknar bort några skrikattacker o så:) tyra äter lite mer nu o börjar smått ta flaskan om det är gottidricka i den:) vatten funkar oxå. vet inte om vi ska börja med välling till henne? eller vill inte värma välling varje gång man ammar på natten som vi gjorde med albin. ska försöka ge gröt o välling på kvällen så hon somnar mätt o kanske sover längre än sin bror i den åldern. får se hur bra det kommer gå.

är albins första dag på dagis efter en typ 7långt sommarlov. han ville inte gå imorse men började inte gråte eller så. när vi kom till dagis så blev han lite kramig o så men tror det gick bra. får se vid hämtning vad dom säger. första dagen han inte har blöja på dagis heller. här hemma så har det juh funkat länge tillochmed när vi varit ute på äventyr, men på dagis så leker man o kanske glömmer.

har precis gjort en matlista, kikat igenom lite inspelad cold case o ätit goda smörgåsar.
när jag sitter där så får jag sån ångest. ska jag verkligen sitta här? tjock som jag är borde jag röra på mig o äta bättre. tjockojag. sluta vara en sån gottegris. hmm.. men behöver mig en spark i rumpen.


jag o mammi utanför ullevi


bra väder hade vi..


Pung o Pan


mammi o jag happiiiii


hon är där nere:)

kanske dags o ge tyra mellis o sen gå på en liten promenad så hon somnar innan hämtning:) tack o hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0