lördag

då var det lördag o helgen har börjat.
idag fick jag en väldigt kort sovmorgon, fick gå upp o ta en gnällig tyra. väntar just nu på att lunchen ska bli klar. magen är mycket hungrig. ska kanske in till stan på loppis med stora killen. hela bondegatan är en loppis. mycket trevligt. vet inte om jag kanske ska ta mig till stinsen o ikea oxå? svårt beslut.

torsdagens äventyrsbad var mysigt. albin stora grodan älskar o bada så efter 2timmars badande o blå läppar så ville han inte gå upp. så när vi kom ut efter dusch o allt för att klä på oss så började det. grinandet o vägra klä på oss skriken. fick på han tröja o kalsonger sen gick jag o då kom han efter o grinade. sen var min kväll förstörd plus att joan jobbade fast han var ledig.
kvällen var gnällig men vi överlevde.

fredagen bjöd på spelkväll. tabu tror jag att det hette. tjejerna mot killarna o vi vann med typ ett steg. så roligt spel. gjorde en blåbärskaka med vaniljvisp. mumma.
så roligt när ida kommer över. världens bästa ida:) zache var på wiskeyprovning så han får vi träffa nästa gång.


nu så har jag pratat med svärmor o hon kommer hit så loppis struntar jag i. roligare o vara på hemmaplan o umgås. nu så är lunchen klar så kanske borde få i mig lite så mitt humör blir på topp:)
kanske tvinga

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0