naturhistoriska

upp tidigt imorse för att hinna med morgonrutinerna innan det var dags o ta bussen till natuhistoriska. mötte katerina o barnen utanför. killarna var så glada.

självklart hade albin med sig sin tiger, tur det. när vi skulle kika på dinosaurierna så var han jätte rädd. då kramade han sin tiger o höll mammi i handen så blev han lite modigare.

självklart så köpte vi en souvenir. dinosaurier i ett paket som han kan leka med, han fick välja själv. är så glad över den så otroligt snälla kassörskan som gick ner o leta upp dinosaurier till albin på lagret medans den andra tanten typ försökte göra allt för att slippa. blir så arg på vissa människor..
när vi kom hem så la sig albin i soffan, tröttmössa. men somnade aldrig men jag hann städa här hemma. så skönt o få så mycket gjort.

lilltösen är en riktig busunge. hon kryper massor nu, o snabbt går det. överallt är hon o hon försöker resa sig. grejen är juh att hon har ingen koll. hon kan inte balansera så hon släpper juh bara o ramlar baklänges. liten vill bli stor.
ammade henne o gick in för att lägga henne. snabbade mig ut eftersom hon bara halvsov. gick o plockade undan efter middagen. när jag ska gå in o kika om hon somnat så möter jag den här glada tjejen.



Kommentarer
Postat av: Pernilla

Nej fy fan va söt hon är!

Åh va duktig hon är oxå! Gud va rolgt! :D

2009-07-08 @ 22:12:14
URL: http://pillansbebisblogg.blogg.se/
Postat av: Natalia

Vilka fina bilder. Amanda hade också de där tiger kläderna när hon var bebis (mamma gillar tiger).

2009-07-09 @ 17:00:02
URL: http://jagochamanda.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0