polis

imorn blir det polismuseet med vänner. ska bli roligt, speciellt för albin:) äter lunch hemma så spar man in lite pengar, har tydligen börjat bli lite ekonomisk. så blir det när det varslas på jobbet. så vi ska inte åka förns vid tolv:)

har varit o storhandlat med mammi idag. fullt överallt. frys, kyl, skafferi o mediocinskåpet efter en promenad med NI till kista. duktigaste albin var så duktig. helt plötsligt i kista säger han att han behöver kissa.. vi skyndade genom hela centrum till toaletten. han höll sig hela vägen. så duktig. jag blir så glad!

nu ska vi ner till tvättstugan o sen till stugan o slänga skräp. gunga lite kanske.

Kommentarer
Postat av: Panki

Polis polis potatisgris

2009-07-20 @ 22:58:07
URL: http://pancake.webblogg.se/
Postat av: caroline

åå polismuseet är super kul även för vuxna barn hihi.. hoppas ni får det super mysigt!!



kram

2009-07-21 @ 18:59:32
URL: http://missfashionfreak.blogg.se/
Postat av: Emilié

Bara för det så har jag varit värdelös på att uppdatera både fejjan & bloggen .. :P Men det kommer, det kommer! Men åh, vad duktig han är! Måste vara skönt som attan :) Känns illa att jag inte ens träffat Tyra .. Kan ni inte göra nästa resa till Malta? :D Vore hur kul som helst!! Jaa, började jobba igår & det är lite segt i början när man inte får göra så mkt, men det blir bättre. Imorgon ska jag jobba tillsammans med en kille, se lite hur det går till. Ska bli spännande! Tänker på dig också gumman, alldeles för länge sedan :( Pussa barna & ha det bäst!! Kramar

2009-07-21 @ 22:08:57
URL: http://plump1s.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0