öroninflammation

suck.. fick ta tempeln idag för albin så jag passa på. visade 39,4 o han har gnällt hela dagen. ringde sjukvårdsguiden, o kom fram till att åka till doktorn vorde det bästa. hann till kista innan dom stängde. kikade in i öronen o såg massa vax o vätska. klämde lite o vid vänster öra så började han vrida o vända på sig så fick medicin. suck. hur lätt är det att få i ett barn medicin som smakar så jäkla äckligt? världens goaste läkare gav oss en massa tips, men när det var dags o ge första dosen så spottade han ut massa. åhh suck. varför kan han inte förstå att han blir bättre om han tar den. så nu ligger vi i soffan o kikar GF, albins stora favvo. tur att vi spelat in massa avsnitt, men man kan juh nästan replikerna utantill. har precis skickat iväg för att beställa en massa bilder. blev över 400st. så går det när man slarvar med framkallningen. ska göra en tavla in till barnens rum. en tavla med bilder på dom o deras kompisar.

snart e det söndag o namnkalaset ska äga rum. hoppas på bra väder men hört rykten om regn. har ingen aning om vilka som kommer o inte. ska bli spännande.

när vi var hos doktorn i kista sprang jag in på bodyshop o köpte bodybutter.. helt såld på papayan:)  kan nästan äta upp burken:) undrar om man ska ta o försöka natta albin nu.


Kommentarer
Postat av: ia

Gosnosar!!!!!

2009-05-28 @ 14:17:33
URL: http://dubbelw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0