sommarlov över?

två nätter i rad har tyra sovit själv, utan att ha gråtit gnytt eller vaknat till. helt underbart. hon har alltså inte gjort det sen hon föddes, hon har alltid vaknat o ska in o sova hos oss. självklart så är jag för lat att bära in henne igen efter att hon somnat om. kanske beror på den här värmen.. hon sover som en stock när hon får ligga själv. hoppas verkligen det håller i sig.. sovandet och självklart värmen :)

igår gjorde jag en smörgåstårta med räkor o krabba. den blev himlans god för att vara första gången. nästa gång ska jag pröva något annat. orka göra varm mat när det är så varmt. så idag åt vi en sån sjukt god avokadosallad till middag. o snart ska jag iväg till kista o träffa ida. bio står på listan o filmen SATC2.
funderar på om man kanske ska ta en kall dusch innan..

jajust det.. har nog fått jobb:) men berättar mer när jag skrivit på kontrakt o så. vågar inte skrika hurra innan jag vet 100%. men börjar antagligen jobba redan på måndag då. så det var den lediga sommaren:) men känns otroligt skönt o ha ett jobb om det är så. har juh en veckas semester i mitten av augusti plus bröllop 28e augusti:)
tycker vi har hunnit med en himla massa under den här lediga månaden typ:)
*varit hos svärmor
*hälsat på familjen thomsen
*varit på en kryssning utan barnen
*hängt hos mammi
*hängt på stranden



Kommentarer
Postat av: Tess

Grattis!!! :)

Ser fram emot att höra mer!



Puss

2010-07-13 @ 20:01:59
URL: http://tessconfidential.blogspot.com
Postat av: ia

Härligt med jobbet! Grattis i förskott då :)

Vill höra mer snart!!

Kram kram

2010-07-14 @ 00:22:50
URL: http://hellberg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0