muminkryssning

var iväg på 12timmars kryssning i måndags. helt underbart fast vi var tvugna o gå sååå tidigt. klockan ringde 5.15 o 5.54 gick tunnelbanan in mot kungsan. byte till buss som tog oss till båten. barnen var goa o glada. 7.10 gick båten. direkt upp till frukosten för att äta buffe. sååå otroligt gott med frukostbuffe. massa med juicer o smörgåsar m.m. barnen åt en hel del o vi vuxna med:) sen blev det lite lek i leklandet. barnen hade massa skoj. skyndade iväg för att få träffa mumin o leka lekar med lilla my. tråkigt att dom var så dåliga på svenska:( men barnen hade nog kul ändå.
tyra tvärdäcka. hann med lite godisshopping o mer lek, innan det var dags o byta båt. på nya båten skyndade vi till lunchbuffen. tacos, lax, räkor o massa annat gotti. mer lek, mer shopping o kika shower. fick se en ny sida av min underbar prins. han är grym på dans:D så nu kikar jag runt efter dansskolor o även gympagrupper. så får se vad vi bestämmer oss för. efter en underbar resa så var det skönt o få komma hem. albin däckade i vagnen bara vi kom av båten typ.

på tisdagen var vi alla lediga, var bara hemma. städade lite sov länge o var på långpromenad med manne. mys tisdag lixom.
så idag var det jobb, alla kläder är i butiken nu så jag hoppas det går fort nu så man blir ledig snart. man ledsnar lite nu. vill hellre vara ledig när det är sooool ute o självklart söka nytt jobb.
jag har bara 7arbetsdagar kvar nu, vilket känns galet lite men dom är så utspridda.

på fredag om det blir bra väder så ska vi till grönan på konsert. myspys. barnen ska få följa med.
på lördag så ska vi på dagisträff i akallaby. underbart. hoppas verkligen på sol då annars kan det bli jobbigt.

nej snart är det dags för greys:) som jag har längtat!
kramar!!!


Kommentarer
Postat av: Susann

Gillar om det du skrivit! Spännande att se en del fina grejer och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om typ alltid. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0