påsk = vår

kanske dags o uppdatera här men det har lixom inte riktigt funnits tid till det. o inte ork heller för den del. har kommit in i en period då jag vill umgås med min goaste familj:)

lillskruttan är så stor nu, busig o medveten om sina val. hon vet vad man får o inte får göra. älskar musik o att springa efter albin. att bada är nog hennes bästa. att få stå o tvätta sig efter maten är nog bland det roligaste som finns. när man lyfter ner henne så är det som att världen går under för henne. om hon kommer stortrivas på turkietresan?!?

skruttkillen är så duktig nu när han pratar. det blir flera milslånga meningar med minst ett faktiskt i. förklarar för tyra vad som inte är leksaker o sliter o drar i henne. att cykla är nog det bästa som finns efter att få sitta vid datorn o få spela på friv.com. han är så smart så man ibland tappar hakan.

skruttgubben min är en stilig karl. var på 50års fest i helgen o han hade köpt sig en kostym alldeles själv. vet att jag annars proppar på han saker han kanske inte behöver.

har hunnit med att påskpynta köket nu inför påsken. så fint o härlig känsla. man får verkligen vårkänslor.
ska jobba hela påsken har tillochmed tagit ett extrapass. dubbeltbetalt är inte fel. påskpresenterna är inhandlade.. bara påskmaten som är kvar. hmm.. vad tillhör lixom påskmaten förutom äcklig sill o massor av ägg? godis? :) vet att lamm är något man kanske brukar äta till påsk. måste nog komma på något som ska vara på vårat bord i påsk.

igår så rensade vi lite i källarförrådet. så skönt o slänga onödiga kartonger o lite annat skit. gick igenom barnkläderna engång till o rensade igenom. blev av med lite till. onödigt o spara vissa saker. ska bara packa ner vinterjackor i vakumpåsar så är vintern slut i vårat hem typ.

nu är det dags för lite mys i soffan innan det är dags för jobb.
kramar

Kommentarer
Postat av: Panki

Äntligen uppdatering :-)

2010-03-30 @ 22:58:07
URL: http://pancake.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0