hur?

hur får folk ihop vardagen med jobb o dagishämtning?
nu jobbar juh jag o joan båda konstiga tider..
tack vare underbara vänner o familj så kan vi kanske få ihop vardagen någorlunda..
har väldans tur att dom på jobbet gjorde ett schema efter min mans schema.. förstår ni.. o jag är inte ens heltids anställd. men vi tänkte inte på allt när vi la önskemålen då SL inte alltid kan hålla tiderna o trafiken med buss är förjäklig.. men försöker se det positivt o hoppas verkligen att allt löser sig.. iallafall fram till nyår då jag kanske ska lägga fram nya förslag? eftersom jag inte hinner till dagishämtning så behöver jag hjälp 30minuter varje dag o då kan jag lika gärna jobba heldag o försöka få barnvakt en hel dag istället typ.

idag har jag en ledig dag från jobbet men ska på kurs senare.. underbart kul det här med att sälja jeans. kollegorna e skojiga o arbetet är alltid skojigt om man ibland räknar bort sega regninga dagar..

snart kommer efterlängtade ärtan.. kuligt..  känns så bra att ärtan kommer till världen då jag inte behöll min.. jag vet ältar men måste bearbeta lite ibland. sen så är det jul snart oxå..  hur ska det bli i år? hoppas på en lugn o vit jul :) med glada barn :) kanske måste styra upp något med svägerskan..

ja nä.. kanske ska göra lite nytta? spela wii fit? o lyssna på sjukt bra musik :)
kramar!!

(är du nöjd bästaste Ni?)

Kommentarer
Postat av: Ni

Mikket nöjd :-)

2010-10-31 @ 15:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0